Μαλλιά

Υπέροχα βραδινά χτενίσματα που αναδεικνύουν τα κοντά μαλλιά

Τα μαλλιά για μια γυναίκα είναι στολίδι λένε. Όσο πιο μακριά, τόσο πιο πολλά μπορείς να κάνεις λένε και μένουν τα κορίτσια με τα κοντά μαλλιά με το παράπονο. Θα ήθελα να πω σε αυτό πως όσοι και όσες πιστεύουν ότι οι γυναίκες με κοντά μαλλιά δεν μπορούν να κάνουν πάνω από ένα χτένισμα, πλανώνται! Ειδικά σε βραδινό χτένισμα που μπορείς να κάνεις και το λίγο πιο εξτρίμ σου, έχεις επιλογές πολλές!

Για του λόγου το αληθές σήμερα έχω να σου δώσω ιδέες για βραδινά χτενίσματα για κοντά μαλλιά. Αμέ! Γιατί να σου πω κάτι εφόσον οι γυναίκες με αγορέ μπορούν και κάνουν τόσα με λίγο ζελέ, εσύ που έχεις πιο μακριά μαλλιά από το αγορέ γιατί να μην μπορείς; Μην σε παίρνει από κάτω και κυρίως μη βαριέσαι. Μπορείς να κάνει πραγματάκια, πάμε να τα δούμε.

Ιδέες για βραδινά χτενίσματα σε κοντά μαλλιά

xwristra sti mesi makri kare      xoristra sto plai,ediva.gr  wavy kourema

 

 

vradino xtenisma me tsimpidakia       vradino chtenisma konta mallia        70s kare xtenisma

 

 

kotsaki, frantza sto plai     konto malli xtenisma                    kimatista mallia, pleksouda plai

 

tetrapli pleksouda

Για αρχή μπορείς να κάνεις πάσης φύσεως μπούκλα και να αντιστοιχίσεις το look σου με το make up σου και να έχεις μια πιο 70s, 50s εμφάνιση- με το cat eye, το κόκκινο κραγιόν. Επίσης, αν είναι τα μαλλιά αρκετά κοντά και δε μπορείς να τα πιάσεις με λαστιχάκι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τσιμπιδάκια ή φαντεζί κοκαλάκια τα οποία είναι πολύ της μόδας και να τα πιάσεις από τη μια μεριά στο πλάι. Επίσης, μπορείς να κάνεις πολλά χτενίσματα με πλεξούδες!

Δοκίμασε τα και δεν θα χάσεις !

 

Πηγή: https://www.ediva.gr/ Πηγή Φωτογραφίας: https://www.youweekly.gr/