Trends, Μόδα

Η πιο hot τάση στα ρούχα του 2020 και στυλιστικά tips για να την απογειώσεις

Τα bra tops είναι hot ενώ παράλληλα παραμένουν chic αν ακολουθήσεις τα σωστά στιλιστικά tips. Σκέφτεσαι κάποιο λόγο να μην το τολμήσεις;

Τα μεγάλα και πιο «εύκολα» trends από τις μεγαλύτερες πασαρέλες είναι σχεδόν δεδομένο ότι σε λιγότερο από έξι μήνες θα βρίσκονται παντού. Οι προτάσεις των οίκων μπορεί να μην είναι πάντα εύκολο να προστεθούν στις ντουλάπες μας αλλά υπάρχουν και αυτά που μας γοητεύουν με την πρώτη ματιά και ανυπομονούμε να βρούμε την ευκαιρία να τα φορέσουμε. Αυτό ακριβώς μας συμβαίνει με αυτή την σούπερ σέξυ και αποκαλυπτική τάση που μπορεί εκ πρώτης όψεως να μας τρομάζει αλλά με εύκολες κινήσεις μεταμορφώνεται σε άκρως φορέσιμη πρόταση: τα bra topsφορεμένα με τρόπο που τονίζουν την σέξυ πλευρά μας.

Την τάση εντοπίσαμε σε κορυφαίες πασαρέλες όπως αυτή του οίκου Jacquemus και Givenchy για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκάιρι 2020 και ήδη έχει κάνει την εμφάνισή της στο street style.

Πώς είδαμε την τάση στα μεγάλα ντεφιλέ;

Σατέν bra top σε λιλά απόχρωση σε συνδυασμό με δερμάτινη pencil φούστα είδαμε στο ντεφιλέ του οίκου Givenchy με την Kaia Gerber να απογειώνει το σέξυ σύνολο.

Στο ντεφιλέ του οίκου Jacquemus τα bra tops συνδυάστηκαν με blazers σε φαρδιά γραμμή και πάντα σε tonal αποχρώσεις του λευκού χαρίζοντάς μας άφθονη έμπνευση για να κάνουμε δική μας την τάση όταν το επιτρέψει ο καιρός.

Πώς φορούν την τάση celebrities και street stylers;

Το στυλιστικό παράδειγμα του οίκου Jacquemus ακολούθησε και η λαμπερή Rosie Huntington Whiteley που έδωσε βραδινό twist στο σύνολό της με total black εμφάνιση. Μπορεί η πρότασή της να είναι μόνο για τολμηρές αφού αφήνει ακάλυπτο μεγάλο μέρος της κοιλιάς αλλά σαν ιδέα είναι ακριβώς αυτό που μπορείς να ακολουθήσεις και εσύ. Μην διστάσεις!

 

Οι street stylers έχουν ήδη δείξει την προτίμησή τους για την hot τάση στους δρόμους των fashion μητροπόλεων. Επιλέγουν να τα συνδυάσουν με ψηλόμεσα παντελόνια, κατά προτίμηση σε slouchy γραμμή και να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους με φαρδιά πανωφόρια ή σακάκια. Για έξτρα δόσεις λάμψης δεν έχεις παρά να προσθέσεις τα αγαπημένα σου κοσμήματα.

 

Αναζητάς μια ακόμα πιο ανατρεπτική πρόταση; Αυτό που χρειάζεσαι είναι μια δερμάτινη βερμούδα σε camel χρώμα. Το υπόλοιπο look σου μπορεί να κινηθεί σε εξίσου ουδέτερους τόνους ώστε να αποφύγεις τις υπερβολές και να «χτίσεις» ένα σέξυ και παράλληλα chic look που αποκλείεται να περάσει απαρατήρητο.

Έχουμε ερωτευτεί αυτή τη στυλιστική πρόταση! Το χρώμα του κουστουμιού με το ευφάνταστο print συνδυάζεται άψογα με την χαρούμενη απόχρωση του bra top δημιουργώντας μια υπέροχη και σούπερ ανοιξιάτικη αντίθεση που με ελάχιστες κινήσεις δείχνει εκλεπτυσμένη και όσο σέξυ χρειάζεται.

 

 

 

Πηγή:https://elle.gr/