Beauty Testing, Φυσικά Καλλυντικά

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της Aloe+ Colors! Μοναδικά προϊόντα με τις θαυματουργές ιδιότητες της Aloe Vera

Aloe + Colors

 

Η Aloe+Colors σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε αποκλειστικά στην Ελλάδα για να προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά δερμοκαλλυντικών, βασισμένη στις θαυματουργές ιδιότητες της Aloe Vera.

Σε συνεργασία με Έλληνες χημικούς αναπτύχθηκαν μοναδικές φόρμουλες, ώστε να συνδυαστούν τα φυσικά και τα καινοτόμα βιοτεχνολογικά συστατικά. Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία της πρώτης ολοκληρωμένης σειράς φυσικών καλλυντικών Aloe+Colors.

Στόχος τους  είναι να σέβονται ακόμα και τα πιο ευαίσθητα δέρματα, παρέχοντας μοναδική ποιότητα, υπέροχες υφές και φυσικά αρώματα.

Αυτή την φορά μας έκαναν την έκπληξη με μοναδικά προϊόντα  περιποίησης τόσο του σώματος όσο κι του προσώπου.

 

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της Aloe+ Colors!

Η εταιρεία επέστρεψε δυναμικά με 3 φανταστικά προϊόντα που θα φτάσει την επιδερμίδα σας σε άλλο επίπεδο! Ιδανικά για τους Velvet lovers που θα ερωτευτούν το άρωμα πούδρας και την απαλή επιδερμίδα!

  • SO…VELVET! HAIR & BODY MIST

Αφυπνίστε τα αποθέματα ενέργειας στο σώμα σας και απολαύστε την άμεση και απαλή φροντίδα της επιδερμίδας σας με το αρωματικό spray ALOE + COLORS. Με βιολογική αλόη και ένα μοναδικό κοκτέιλ βιταμινών αρωματίζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα σας. Απορροφάται γρήγορα και αφήνει την επιδερμίδα σας λεία και απαλή.

 

  • SO…VELVET! BODY BUTTER

Και εννοείται πως δεν θα μπορούσε να λείπει το body butter από το νεσεσέρ μας ! Απολαύστε την άμεση και απαλή φροντίδα της επιδερμίδας σας με την κρέμα σώματος ALOE + COLORS. Με βιολογική αλόη ,πάντα, και ένα μοναδικό κοκτέιλ δραστικών συστατικών σας προσφέρει βελούδινο και ενυδατωμένο δέρμα. Απορροφάται εύκολα , καταπραΰνει τους δερματικούς ερεθισμούς και προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και θρέψη. Και για ίχνη λιπαρότητας ούτε λόγος.

  • BLUE LAGOON FACE SORBET SCRUB

Φυσικά όλοι χρειαζόμαστε μια καλή και συχνή απολέπιση ώστε να διατηρούμε την επιδερμίδα μας λαμπερή και υγιή. Η ήπια και απαλή απολέπιση για το πρόσωπο, με βιολογική αλόη και βιταμίνες έρχεται με το Blue Lagoon , face and body sorbet scrub. Ιδανική για έντονη απολέπιση. Με τη χρήση της 1 φορά την εβδομάδα σε σώμα και πρόσωπο, χωρίς να τραυματίζει το δέρμα, θα δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε απαλό μασάζ  σε στεγνή επιδερμίδα για να ενεργοποιήσετε τους κόκκους και μετά ξεπλύνετε το πρόσωπο. Τόσο απλό;

 

                                  

Εμείς τα δοκιμάσαμε κι μείναμε έκπληκτοι με τα αποτελέσματα. Ως velvet lovers αγαπήσαμε την μυρωδιά πούδρας του body & hair mist και του body butter. Πραγματική μυρωδιά μωρού που διαρκεί για ώρες! Το λατρέψαμε…

Αφήνει μια βελούδινη υφή πάνω στο δέρμα και το κάνει τόσο απαλό και ενυδατωμένο που δεν χρειάζεται καμία άλλη ενυδάτωση. Θα γίνει η αγαπημένη σας περιποίηση σώματος και μαλλιών.

Όσον αφορά το Blue lagoon face and body sorbet scrub δεν έχουμε λόγια. Αυτή η απολέπιση διαφέρει από ότι άλλο έχετε δοκιμάσει ! Είναι μους , έχει βιοδιασπωμενους κόκκους κάνoντας τόσο βαθύ καθαρισμό ενώ δεν τραυματίζει καθόλου την επιδερμίδα . Ακόμα να τα δοκιμάσετε?

Τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν!

 

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ

Βρείτε την aloe + colors στο facebook εδώ 

Βρείτε την aloe + colors στο instagram εδώ

 

Γράφει η Βίκυ Φούκη