Events, Gossip, Ειδήσεις

Ο κορωνοϊός χτυπά τα events της άνοιξης παγκοσμίως. Ακυρώσεις και αναβολές!

Η ανακήρυξη του ιού ως πανδημία από τον ΠΟΥ, φέρνει ακυρώσεις και αναβολές στα events της άνοιξης, ενώ τα δεδομένα όπως είναι φυσικό αλλάζουν συνεχώς.

Coachella

Το δημοφιλές φεστιβάλ της California που επρόκειτο να διεξαχθεί τον Απρίλιο αναβάλλεται, εκτός απροόπτου για τον Οκτώβριο. Φυσικά οι διοργανωτές θα παρακολουθούν την διάδοση του ιού και θα κρίνουν την τελική ημερομηνία ή την ακύρωση τελικά του μουσικού φεστιβάλ.

Φεστιβάλ Καννών

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει ακύρωση, παρά τις οδηγίες της γαλλικής κυβέρνησης για απαγόρευση των συναθροίσεων που ξεπερνούν τα 1000 άτομα. Οι διοργανωτές του φεστιβάλ δεν έχουν επιλέξει αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία, σε περίπτωση ακύρωσης. Αυτό σημαίνει πως θα επιβαρυνθούν με 20 εκατ. ευρώ, τα οποία και προέρχονται από τους Γάλλους φορολογούμενους και εταιρικούς χορηγούς.

Glastonbury

Το μουσικό φεστιβάλ της Βρετανίας συγκεντρώνει κάθε χρόνο περισσότερα από 200.000 άτομα. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι από τις 24 έως τις 28 Ιουνίου και προς το παρόν δεν έχουν αλλάξει, με τους διοργανωτές να δηλώνουν πως επαγρυπνούν και παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Ολυμπιακοί Αγώνες

Οι Ιάπωνες διοργανωτές προς το παρόν αρνούνται την αναβολή των αγώνων που έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από τις 24 Ιουλίου έως τις 9 Αυγούστου στο Τόκιο. Οι χορηγοί των αγώνων δηλώνουν ωστόσο ανήσυχοι και δεν αποκλείεται να δούμε την μεταφορά τους. Σήμερα πάντως πραγματοποιήθηκε η τελετή αφής της Ολυμπιακής φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία χωρίς θεατές, παρά μόνο με τους ελάχιστους προσκεκλημένους.

Φυσικά βρισκόμαστε όλοι εν αναμονή των εξελίξεων.

 

 

Πηγή: https://elle.gr/ Πηγή Φωτογραφίας: https://www.festivalsherpa.com/