Beauty Testing, Νύχια, Ομορφιά, Προϊόντα, Σώμα

Laloo Cosmetics NailProCare – Η καλύτερη περιποίηση νυχιών και επιδερμίδας ! Άκρως επαγγελματική

LALOO COSMETICS NAILPROCARE

Επαγγελματικά προϊόντα Ονυχοπλαστικής και Ημιμόνιμα Βερνίκια

 

Η Laloo Cosmetics είναι εξειδικευμένη εταιρεία εμπορίας χονδρικής ειδών ονυχοπλαστικής με αποκλειστική αντιπροσώπευση και διανομή κορυφαίων Ευρωπαϊκών και Αμερικάνικων brands. Συνεργάζονται με αρκετά εκπαιδευτικά κέντρα δημόσια και ιδιωτικά, αποκλειστικά στον τομέα της αισθητικής άκρων.

Αναλαμβάνουν την πλήρη υποστήριξη στον τομέα της ονυχοπλαστικής καλύπτοντας:

*Ημιμόνιμα βερνίκια, gel, ακρυλικά, αναλώσιμα.

*Την κατασκευή του επαγγελματικού σας χώρου από το Α έως το Ω (μελέτη-διακόσμηση-κατασκευή).

*Τον επαγγελματικό σας εξοπλισμό (Εργαλεία,έπιπλα και εξειδικευμένο υγειονομικό υλικό.)

*Την τεχνική υποστήριξη στο χώρο σας καθώς και τηλεφωνικώς ή online από κορυφαίους εκπαιδευτές με εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό .

*Την συνεχή εκπαίδευση μέσω σεμιναρίων (Ομαδικά και ιδιαίτερα)

*Ειδικές τιμές σε επαγγελματίες και ινστιτούτα ομορφιάς

Δοκιμάσαμε για εσάς!

 

 

 

 

Στην αρχή χρησιμοποίησα τα επαγγελματικά εργαλεία της Laloo cosmetics! Λίμαρα τα νύχια μου ως προς μία κατεύθυνση ( προσοχή όχι προς όλες τις κατευθύνσεις γιατί έτσι θα προκαλέσουμε ξεφλούδισμα και σπάσιμο). Εγώ πάντα τα λιμάρω προς τη δεξιά κατεύθυνση. Αφού έκανα 2 περάσματα ύστερα προχώρησα στο buffer. Η συγκεκριμένη ειδική λίμα καταφέρνει  να  λειαίνει τα πετσάκια και να  αφαιρεί τους λεκέδες από την επιφάνεια του νυχιού. Το πέρασα μία – δυο φορές μέχρι να γυαλίσουν τα νύχια μου και στη συνέχεια τα σκούπισα. ( μπορείτε και να τα βρέξετε αν θέλετε).

 

 

 

 

Ύστερα προχώρησα στο βάψιμο των νυχιών μου. Διάλεξα την πιο σκούρα απόχρωση μιας και ο χειμώνας δεν λέει να αποχωρήσει ακόμα. Επέλεξα την απόχρωση (279) και ξεκίνησα το βάψιμο δίχως πολλές σκέψεις. Με το πρώτο κιόλας πέρασμα είδα καταπληκτικό αποτέλεσμα με το συγκεκριμένο ημιμόνιμο βερνίκι. Για πιο έντονο αποτέλεσμα πέρασα και μια δεύτερη στρώση και έψησα τα νύχια μου για 60 δευτερόλεπτα. Το αποτέλεσμα με αποζημίωσε για την αναμονή μου.

Σαφώς δεν πρέπει να ξεχνάμε κι την ενυδάτωση μας! Αυτή την περίοδο οι απότομες αλλαγές στη θερμοκρασία προκαλούν ξηρότητα στην επιδερμίδα μας , η οποία χρειάζεται αναζωογόνηση. Και τι καλύτερο από το Body Care?  Η συγκεκριμένη κρέμα με μια μόλις μικρή ποσότητα ενυδάτωσε κατευθείαν το δέρμα μου με ένα μοναδικό άρωμα Bubble Gum. Το ερωτεύτηκα κι δεν το αποχωρίζομαι με τίποτα!  Χωρίς αλλεργικές επιδράσεις και ίχνη λιπαρότητας σας το προτείνω ανεπιφύλαχτα. Εννοείται πως δεν ξεχνάμε κι τα χείλη μας! Το Dadi Lip Balm αφήνει ενυδατωμένα τα χείλη μου για ώρες αποφεύγοντας να εμφανιστούνε πετσάκια κι ξηρότητα. Αγαπώ πολύ αυτό το προιόν γιατί πέρα του ότι είναι 100% φυσικό  νιώθεις την γεύση της καρύδας, μια  αίσθηση λουλουδιού ..μια γεύση μοναδική!

 

Τελείωσα την περιποίηση μου με το Professional Foot File.

Η καλύτερη λίμα αφαίρεσης σκληρού δέρματος που έχω δοκιμάσει. Προσωπικά την χρησιμοποίησα σε βρεγμένη επιφάνεια στα πόδια μου, αλλά βέβαΙα μπορείτε κι σε στεγνή. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πέτυχα το πιο αποτελεσματικό πεντικιούρ. Τελείως επαγγελματικό. Αφαίρεσε το σκληρό δέρμα χωρίς να προκαλέσει τραυματισμούς και ερεθισμούς στα πόδια και στις φτέρνες μου. Στο τέλος ένιωθα το δέρμα μου τόσο βελούδινο και απαλό….σαν μωρού! Και με την Body care bubble gum ενυδατώθηκε 100% η επιδερμίδα μου!

Φυσικά όλα αυτά τα επαγγελματικά προϊόντα που δεν θέλω με τίποτα να χάσω και να αποχωριστώ, τα αποθηκεύω στο καινούριο νεσεσέρ της Laloo cosmetics! Έχει το ιδανικό μέγεθος να χωράει όλα αυτά τα προϊόντα .

Εσείς ακόμα να τα δοκιμάσετε;

 

Βρείτε την Laloo Cosmetics εδώ:

Βρείτε την στο Facebook εδώ:

Ακολουθήστε την στο Instagram εδώ:

 

 

Γράφει η Βίκυ Φούκη

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.