Μόδα

Μένουμε στο σπίτι – Ήρθε η ώρα να βάλεις σε τάξη την ντουλάπα σου

Ποτέ δεν βρίσκεις χρόνο γι’ αυτή την εκκαθάριση της γκαρνταρόμπας σου, τώρα όμως δεν έχεις δικαιολογίες…
Ακολούθησε αυτά τα tips για να κρατήσεις τελικά μόνο όσα σου χρειάζονται και να είσαι έτοιμη για την ανοιξιάτικη ανανέωση.
Πείτε «όχι» στα ξεχασμένα κομμάτια

Όλες κάποια στιγμή αγοράσαμε ένα κομμάτι που τελικά φορέσαμε μια ή και δύο φορές. Μην διστάζετε να το αποχωριστείτε, ξέρετε πολύ καλά πως καταλαμβάνει πολύτιμο χώρο στην ντουλάπα σας. Μπορείτε να το ανακυκλώσετε σε καταστήματα που προσφέρουν αυτή την δυνατότητα, ώστε να μην το πετάξετε.

Μάθετε να διπλώνετε σωστά

Ο τρόπος που τοποθετείτε τα ρούχα σας είναι πολύ σημαντικός για να εξοικονομήσετε χώρο στην γκαρνταρόμπα σας. Διπλώστε τα λοιπόν σωστά και τοποθετήστε τα ανά κατηγορίες, δηλαδή μια στήλη μόνο με παντελόνια, μια με πουλόβερ, μια με T-shirts. Έτσι κάθε φορά θα ξέρετε που θα βρείτε αυτό που ψάχνετε και δεν θα ανακατεύετε όλα την ντουλάπα.

Όχι άλλα παπούτσια

Όλες αγαπήσαμε την Carrie Bradshaw και την συλλογή της, δεν μπορούμε όμως να ακολουθήσουμε την συνταγή της και να κρατάμε όλα τα παπούτσια στην ντουλάπα μας. Ξέρετε ήδη ποια είναι αυτά που δεν θα φορέσετε ποτέ ξανά, ναι για τις γόβες με φιάπα μιλάμε αλλά και για τα sneakers με την πλατφόρμα που αποκτήσατε πάνω στον αυθορμητισμό σας πριν πέντε χρόνια. Κρατήστε φυσικά όλα τα διαχρονικά αξεσουάρ, τις μαύρες γόβες σας, τα μποτάκια σας, τα λευκά sneakers σας.

Χωρίστε τα ρούχα ανά κατηγορίες

Αν η ντουλάπα σας το επιτρέπει και έχετε αρκετό χώρο, τότε αυτό το τρικ θα σας φανεί πολύ χρήσιμο για να βρίσκετε κάθε φορά αυτό που ψάχνετε. Τοποθετήστε τα λοιπόν σε κατηγορίες. Αυτή η ομοιομορφία να είστε σίγουρες πως θα σας αρέσει πολύ και δεν θα θέλετε να την χαλάσετε.

Πάρτε τον χρόνο σας

Ειδικά αυτές τις μέρες δεν υπάρχει λόγος βιασύνης, έχετε όσο χρόνο χρειάζεστε για να κάνετε αυτή τη δουλειά μεθοδικά.

 

 

Πηγή:https://elle.gr/ Πηγή Φωτογραφιας: https://www.fthis.gr/