Μαλλιά, Ομορφιά, Πρόσωπο

Φυσικές μάσκες μαλλιών και προσώπου με αυγό για ιδανικά αποτελέσματα

Μάσκες ομορφιάς με βάση το αυγό, για μαλλιά και πρόσωπο με υλικά που ήδη έχουμε στην κουζίνα μας.

Μάσκες με αυγό: 5 σπιτικές συνταγές για μαλλιά και πρόσωπο

Ενυδατική κρέμα προσώπου

  • Χτυπάς τον κρόκο 2 αυγών, 50 γρ. λάδι αβοκάντο, μισό κουταλάκι χυμό λεμονιού και μισό κουταλάκι ξύδι μήλου και την απλώνεις στο πρόσωπο σου. (κρατάει για 2 μέρες)

Μάσκα με αυγό και λεμόνι για απαλότητα

  • Ανακάτεψε το χυμό μισού λεμονιού μαζί με το ασπράδι ενός αυγού. Απλώνεις στο πρόσωπο για 15 λεπτά!Θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα.

Μάσκα με αβγό για ξηρά μαλλιά

  • Ανακάτεψε καλά δύο κουταλάκια του γλυκού λάδι, μαζί με τον κρόκο ενός αβγού. (Για περισσότερη ενυδάτωση μπορείς να προσθέσεις και ένα ποτήρι φρέσκο γάλα). Εφάρμοσε το μείγμα στα μαλλιά σου. Άφησε το για περίπου 20-30 λεπτά και μετά λούσου κανονικά με το σαμπουάν που χρησιμοποιείς συνήθως.

Μάσκα με αβγό και λεμόνι για λάμψη στα μαλλιά

  • Χτύπα ένα ολόκληρο αβγό με το χυμό ενός λεμονιού. Άπλωσε το ομοιόμορφα σε όλο το τριχωτό του κεφαλιού σου, και άφησε το να δράσει το λιγότερο για μισή ώρα. Η πρωτεΐνη που περιέχει το αβγό θα κάνει την τρίχα σου να δείχνει πιο λαμπερή, δυνατή και πιο χοντρή, δίνοντας στα μαλλιά σου μια απίστευτη αίσθηση απαλότητας.

Φυσικό conditioner για τα μαλλιά

Παρασκεύασε μόνη σου μία φυσική μαλακτική κρέμα για τα μαλλιά σου με τα υλικά που έχεις στο σπίτι.

  • Θα χρειαστείς ένα κρόκο αβγού, ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι, ένα κουταλάκι του γλυκού αμυγδαλέλαιο, και μία κουταλιά γιαούρτι. Ανακάτεψε όλα τα συστατικά μεταξύ τους, άπλωσέ τα στα μαλλιά σου, και άφησε το μείγμα να δράσει για περίπου μία ώρα.

 

 

Πηγή:https://www.shape.gr/ Πηγή φωτογραφίας: https://www.beautetinkyriaki.gr/