Μόδα, Ομορφιά

Πως θα φαίνομαι πιο αδύνατη; Όλα τα στυλιστικά tips βρίσκονται εδώ

Οι έξυπνοι κανόνες της μόδας για να έχεις πάντα κολακευτική φιγούρα.

Εκτός από τους αμέτρητους τρόπους να ασκηθείς και άλλες τόσες διατροφές  που σου έχουμε προτείνει κατά καιρούς, υπάρχουν και εκείνες οι διαχρονικές συμβουλές που αφορούν το στυλ και δεν θα «ξεθωριάσουν» ποτέ. Πώς θα μοιάζεις πιο αδύνατη; Πώς θα καμουφλάρεις τις ατέλειες; Ποια ρούχα αδυνατίζουν;

Ιδού 9 μυστικά τρικ για ωραίο σώμα χωρίς να ακολουθήσεις δίαιτα:

1. Έλεγξε πως το σουτιέν σου κάνει όντως τη δουλειά του και ανασηκώνει το στήθος σου: οι θηλές σου πρέπει να βρίσκονται ακριβώς ανάμεσα στους αγκώνες και τους ώμους σου.

2. Τα prints που επιλέγεις να είναι ανάλογα του μεγέθους σου. Αν είσαι petite να προτιμάς μικροσκοπικά prints και το αντίστροφο.

3. Αν θέλεις να «μικρύνεις» τα οπίσθια σου προτίμησε τζιν παντελόνια με μεγάλες, ίσιες τσέπες που είναι τοποθετημένες κοντά η μία στην άλλη.

4. Ψηλότερη και αδύνατη; Ντύσου μόνο με ένα χρώμα. Ναι, ακόμα και το λευκό «δουλεύει».

5. Διάλεξε ένα ρούχο που η ραφή φτάνει ακριβώς πάνω ή κάτω από την επιγονατίδα για να κάνει τα πόδια σου να φαίνονται στα καλύτερα τους.

6. Οτιδήποτε διαγώνιο από ασυμμετρίες μέχρι φορέματα που διπλώνουν στο μπροστινό μέρος έχουν τη «μαγική» ικανότητα να σε κάνουν να μοιάζεις πιο αδύνατη.

7. Μία ανοιχτή λαιμόκοψη θα κολακεύσει τον λαιμό σου σε αντίθεση με ένα αβυσσαλέο ντεκολτέ. Η κλείδα είναι σέξι σε όλες τις γυναίκες.

8. Ο κανόνας των χρωμάτων: προτίμησε σκούρα χρώματα στις περιοχές που θέλεις να καμουφλάρεις.

9. Για να δημιουργήσεις εφέ ατελείωτων ποδιών, προτίμησε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια που ταιριάζουν στον τόνο της επιδερμίδας σου.

 

 

Πηγή:https://www.shape.gr/ Πηγή φωτογραφίας:  https://www.daddy-cool.gr/