Μόδα

Oversized t-shirt : Με ποια top κομμάτια να το συνδυάσεις για το πιο φρέσκο outfit

Basic αλλά θαυματουργό, το oversized t-shirt μας θα πρωταγωνιστήσει φέτος στα πιο φρέσκα outfit.

Μην προσπαθήσεις να το αρνηθείς γιατί δεν θα σε πιστέψουμε: ξέρουμε ότι στη ντουλάπα σου κρύβονται ακόμα φαρδιά t-shirts με τα logo των αγαπημένων σου συγκροτημάτων, μπλουζάκια που δανείστηκες από το φίλο σου και δεν επέστρεψες ποτέ ή oversize κομμάτια που έχουν ξεμείνει μετά από δεκάδες εκκαθαρίσεις. Σου έχουμε νέα! Ήρθε η ώρα τα κομμάτια αυτά να βγουν από την αφάνεια και όχι απλά για να τα φοράς στο σπίτι αυτές τις μέρες αλλά για να δημιουργήσεις με αυτά σύνολα που θα μοιάζουν βγαλμένα από τα πλέον ενημερωμένα account του Instagram.

Θα τα συνδυάσεις με δερμάτινες μίνι φούστες, με τα πιο hot leggings της σεζόν και πέδιλα με τακούνι αλλά με τα αγαπημένα σου σορτς όταν φτιάξει ο καιρός και οι θερμοκρασίες μας επιτρέψουν (επιτέλους) βόλτες στη λιακάδα. Πάρε ιδέες και σκέψου καλά ποια κομμάτια αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Φαρδύ T-shirt και κολάν. Καθολου πρωτότυπο θα σκέφτηκες σίγουρα αλλά μήπως αυτό το σύνολο με το legging με το σκίσιμο και τη ζώνη-αλυσίδα στη μέση είναι η έμπνευση που χρειάζεσαι;

Ένα φαρδύ t-shirt με logo θα δείξει τέλειο αν το συνδυάσεις με πιο θηλυκά κομμάτια σε παστέλ χρώματα όπως σου δείχνει εδώ η top influencer Aimee Song.

Αντίστοιχα hot συνδυασμό θα δημιουργήσεις αν επιλέξεις να παίξεις με τις αντιθέσεις και τις υφές και επιλέξεις δερμάτινη φούστα με πιο rock’n’roll διάθεση.

Μπορείς ακόμα να παίξεις με το layering λόγω καιρού αλλά να προσθέσεις λίγο χρώμα στο σύνολό σου για να αισθανθείς ότι έχει έρθει πραγματικά η άνοιξη.

Χρειάζεται πραγματικά να σου επαναλάβουμε πόσο on-trend είναι ένα σύνολο με πρωταγωνιστή το oversized t-shirt σου και το δερμάτινο παντελόνι που μόλις απέκτησες;

«No trousers, no problem» φαίνεται ότι είναι το μότο των influencers για τους καλοκαιρινούς μήνες και σκοπεύουμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους αρκεί το μπλουζάκι μας να είναι αρκετά μακρύ. Για ευνόητους λόγους.

Αυτές τις μέρες ζούμε καθημερινά φορώντας τα φαρδιά μπλουζάκια μας σε συνδυασμό με φόρμες και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για σύνολο που οι influencers επιλέγουν και εκτός σπιτιού. Τώρα απλά περιμένουμε να μας πουν ότι μπορούμε να πάμε έτσι και στο γραφείο.

Απλά τα πράγματα: ένα oversized t-shirt και ένα ψηλόμεσο σορτς, είτε denim είτε όχι, είναι τα συστατικά της επιτυχίας για καλοκαιρινό σύνολο που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα.

 

Πηγή:https://elle.gr/ Πηγή φωτογραφίας:https://morimiss.blogspot.com/