Μαλλιά

Rose Gold: Η νέα τάση απόχρωσης μαλλιών που σίγουρα θα θέλεις να δοκιμάσεις!

Θα θέλεις σίγουρα να το δοκιμάσεις!

Εάν όλο λες να βάψεις τα μαλλιά σου ροζ, αλλά διαρκώς το αναβάλεις, τώρα είναι η ευκαιρία σου! Τo rose gold είναι το Νο.1 χρώμα μαλλιών Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020 και βάζουμε στοίχημα πως μόλις δεις τις φωτογραφίες, θα θέλεις σίγουρα να το αντιγράψεις!

Η colorist Kate Reid περιγράφει τη νέα trendy ροζ βαφή σαν το χρώμα που είχαν τα lip glosses στα ’90s: Λαμπερή και μοναδικά φωτεινή. Οι ροζ ανταύγειες και τα cotton-candy μαλλιά έχουν κάνει δυναμικό comeback και έχουν γεμίσει το Instagram feed μας. Εάν είσαι ορκισμένη ξανθιά αλλά έχεις βαρεθεί να κάνεις διαρκώς την ίδια ακριβώς απόχρωση στο κομμωτήριο ή αν απλά θέλεις να πειραματιστείς με τα μαλλιά σου και να κάνεις κάτι που δεν θα έχει ο μισός πληθυσμός της χώρας, αυτή είναι η ιδανική τάση για εσένα!

Όπως επισημαίνουν οι hairstylists η rose gold απόχρωση στα μαλλιά είναι πιο εύκολο να αναδειχτεί αν έχεις ήδη μία ξανθιά βάση. Αυτό δε σημαίνει πως οι καστανές δεν μπορούν να υιοθετήσουν την τάση. Το μυστικό είναι να επιλέξουν πιο σκούρες, ζεστές αποχρώσεις του ροζ.

Inspiration time

Εμείς σκρολάραμε με τις ώρες στο Instagram και συγκεντρώσαμε τις καλύτερες φωτογραφίες με rose gold μαλλιά για να πάρεις ιδέες για την επόμενη φορά που θα πας στο κομμωτήριο:

 

 

Πηγή:https://www.missbloom.gr/ Πηγή φωτογραφίας: https://www.herabeauty.sg/