Νύχια

Οι 5 πιο must αποχρώσεις νυχιών για να υποδεχτείς τον Απρίλιο

Δυσκολεύεστε κι εσείς όταν πρόκειται να διαλέξετε το τέλειο βερνίκι για τα νύχια σας για να τα βάψετε όσο μένετε στο σπίτι;

Εμείς συγκεντρώσαμε τις 5 πιο must αποχρώσεις αυτή τη στιγμή, αυτές που επιλέγουν τα απανταχού κορίτσια της μόδας και αξίζει να δοκιμάσετε κι εσείς, για να υποδεχθείτε τον Απρίλιο πιο όμορφες από ποτέ. Είτε είστε φαν των nude χρωμάτων είτε των πιο παιχνιδιάρικων και ζωηρών, τα παρακάτω trends θα σας δώσουν τις απαντήσεις που ψάχνετε και θα σας εξοπλίσουν με προσεγμένα και πανέμορφα άκρα. Βρείτε κάπου ανάμεσά τους αυτό που σας ταιριάζει και σας αντιπροσωπεύει και απογειώστε όλα τα ανοιξιάτικά σας looks!

Ombre Nails

nudes-BmXs3.jpg

Εάν αγαπάτε τις γήινες αποχρώσεις κι εάν έχετε πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους neutral βερνίκια, τα nudes φέτος είναι για ακόμη μία φορά must και κατέκλυσαν τους λογαριασμούς μας στο Instagram. Επιλέξτε, λοιπόν, ανάμεσα στους καφέ τόνους ή δοκιμάστε κάτι διαφορετικό από τα κλασικά σχέδια, όπως τα ombre νύχια σε διάφορους ουδέτερους χρωματισμούς. Plus, μπορείτε να επιλέξετε τα παστέλ ροζ χρώματα ή το λευκό, για να σας χαρίσετε την κομψότητα που αναζητάτε αυτή τη spring season.

Total Nude

49729456-325420951405301-8242333629722483028-n.jpg

Ιδανική επιλογή για όσες από εσάς θέλετε να υιοθετήσετε την τάση αλλά να «παίξετε» περισσότερο με το σχήμα των νυχιών σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να προτιμήσετε το αμυγδαλωτό σχήμα, που είναι απόλυτα κομψό και ταιριάζει σε όλες μας. Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε και το πιο μυτερό-στρογγυλό σχήμα, δηλαδή το coffin όπως ονομάζεται, που είναι λίγο πιο ιδιαίτερο και δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι τα δάχτυλά σας είναι πιο λεπτά. Όσον αφορά στην απόχρωση, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τον τόνο του δέρματός σας. Για παράδειγμα, εάν είναι ανοιχτόχρωμο, μπορείτε να τα βάψετε σε έναν πιο σκούρο τόνο nude για αντίθεση, ενώ εάν έχετε σκουρόχρωμο, τότε μπορείτε να διαλέξετε κάτι πιο ανοιχτό, όπως το παστέλ nude, σχεδόν beige.

Half-moon Design

87420865-187442042552367-6332195009185578593-n-cxwTv.jpg

 

Όσοι είστε λάτρεις των διακριτικών σχεδίων στα νύχια και ταυτόχρονα σας αρέσουν τα έντονα χρώματα, τη λύση δίνει το λεγόμενο half-moon design που συνδυάζει τις ζωηρές αποχρώσεις με το γυμνό και φυσικό αποτέλεσμα στα άκρα. Βρείτε αρχικά το χρώμα που σας εκφράζει αυτή τη στιγμή και τοποθετήστε το στην εσωτερική πλευρά του νυχιού σχηματίζοντας ένα σχήμα σαν μισοφέγγαρο, αλλά πολύ λεπτό και αφήνοντας την υπόλοιπη επιφάνεια του νυχιού τελείως κενή. Το αποτέλεσμα είναι τόσο κομψό και ταυτόχρονα χαριτωμένο.

Lemon Yellow

total-lemon-mXWo9.jpg

Φυσικά, και για εσάς που είστε πιο διακριτικοί με τα σχέδια στα νύχια σας, υπάρχουν λύσεις για να υιοθετήσετε την τάση. Προτιμήστε τη λεμονί απόχρωση σε όλα σας τα νύχια για να πετύχετε ένα total lemon αποτέλεσμα στο μανικιούρ σας. Ιδανική εναλλακτική και για εσάς που βαρεθήκατε το beige και το λευκό και αναζητάτε αποχρώσεις που θα είναι πιο τρανταχτές στο μάτι και θα σας κάνουν παράλληλα να μπείτε σε spring mood.

’80s Vibes

thehungarianbrunetteredandpink30secondq-tipnailart283of329.jpg

H υπερβολή της δεκαετίας του ’80 τώρα μεταφέρεται και στα νύχια, οπότε εάν είστε λάτρεις της υπερβολής και των εκκεντρικών σχεδίων και αποχρώσεων στο μανικιούρ, τότε θα πρέπει σίγουρα να υιοθετήσετε την τάση, που συνδυάζει το κόκκινο με το φούξια. Γενικότερα, παίξτε με τα έντονα χρώματα, μη φοβηθείτε τους πειραματισμούς και δοκιμάστε περίεργα patterns και combos. Το extravagant manicure θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σας και θα σας τονώσει την αυτοπεποίθησή σας!

 

 

Πηγή:https://glow.gr/ Πηγή φωτογραφίας:http://fabweddingdress.com/