Μόδα, Ομορφιά

3 top αρώματα που σε προκαλούμε να μυρίσεις

Μπορεί να διανύουμε δύσκολους καιρούς αυτή την περίοδο και το άρωμα να είναι το λιγότερο που μας απασχολεί.

Όμως η διάθεση για αλλαγές τώρα την άνοιξη συνιστά ένα συναίσθημα που μας έχει κατακλύσει. Μία από τις αλλαγές που μπορείς να κάνεις εύκολα και γρήγορα – γιατί όσο να ‘ναι θέλει τόλμη να υιοθετήσεις ένα καρέ κούρεμα ή να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου – είναι να αλλάξεις άρωμα.

Ούτως ή άλλως πάντα θέλουμε να μυρίζουμε ωραία κι να σαγηνεύουμε με το άρωμα μας είτε μένοντας στο σπίτι είτε βγαίνοντας έξω.

Θέλεις να μάθεις ποιες είναι οι δικές μας top επιλογές;

 

Wonderlust – Michael Kors

3 γυναικεία αρώματα που αξίζει να μυρίσεις

Προς όλες τις γυναίκες που νιώθουν σαγηνευτικές, με αυτοπεποίθηση και πάντα σέξι. Ένα άρωμα βαθιά ρομαντικό, ανατολίτικο και λουλουδάτο που εμπνέεται από το απροσδόκητο, το άγνωστο και το εξωτικό.

Libre – YSL Beauty

libre

Το άρωμα μιας γυναίκας δυνατής και ελεύθερης που δεν διστάζει να ζει έντονα και να πειραματίζεται. To λουλουδάτο αυτό άρωμα με νότες καρδιάς από λεβάντα συνδυάζει τις αντιθέσεις, την cool και την sexy διάθεση.

Idôle – Lancôme

lancome

Ένα απαράμιλλο άρωμα με σύνθεση που συνδυάζει την ανέκαθεν αγαπημένη νότα του brand, το τριαντάφυλλο, σε ένα πρωτοποριακό μπουκάλι με δυναμική, αιχμηρή σιλουέτα, σύμβολο της γυναικείας θέλησης και αποφασιστικότητας.

 

 

 

Πηγή:https://www.madamefigaro.gr/ Πηγή φωτογραφίας: https://www.pillowfights.gr/