Μόδα

All time classic εσώρουχα που δεν πρέπει να λείπουν απο την ντουλάπα σου

Must-have κομμάτια που θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα και θα αναδείξουν τη θηλυκότητά σου!

Εσώρουχα με δαντέλα, σατέν εσώρουχα, one-piece items, κορμάκια, underwear και lingerie set, αθλητικά σουτιέν, με τιράντες ή στράπλες, που φοριούνται εντός ή εκτός σπιτιού. Σίγουρα, έχεις πολλά από αυτά τα items στην ντουλάπα σου. Μπορεί και όλα.

Τα εσώρουχα έχουν κυρίαρχο ρόλο στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας. Άλλωστε, όλες έχουμε ένα συγκεκριμένο συρτάρι στην ντουλάπα μας, που τοποθετούμε μόνο εσώρουχα και δε χρειάζεται σχεδόν ποτέ να ψάξουμε για να τα βρούμε. Ξέρουμε ακριβώς πού είναι!

Μπορεί να θεωρείς ότι το κεφάλαιο «εσώρουχα» είναι κάτι απλό, να μην τους δίνεις την πρέπουσα σημασία, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι αν δε φοράς τα σωστά εσώρουχα το αποτέλεσμα μπορεί να είναι καταστροφικό. Ένα εσώρουχο έχει την ικανότητα να απογειώσει ή να χαλάσει εντελώς ένα outfit.

Όταν νιώθεις άνετα μέσα στο εσώρουχό σου, η αυτοπεποίθησή σου δεν κρύβεται ό,τι κι αν κάνεις. Άσε που τα κατάλληλα εσώρουχα μπορούν να αναδείξουν στο έπακρο τη θηλυκότητά σου. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, υπάρχουν κάποια basic underwear κομμάτια, τα οποία θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν στην ντουλάπα σου, αν θέλεις να πιστεύεις ότι έχεις μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα. Αν μερικά από αυτά δεν τα έχεις, ήρθε η ώρα να τα αποκτήσεις!

Άνετο σετ εσωρούχων

Κορσές

Μαύρο σουτιέν

Κορμάκι

Fun set με slip

Αθλητικό bustier

Χρωματιστό σετ εσωρούχων

Στράπλες σουτιέν

 

 

Πηγή:https://www.queen.gr/ Πηγή φωτογραφίας: https://gr.pinterest.com/