Μόδα, Παπούτσια

Η πιο hot τάση στα αθλητικά παπούτσια για το 2020

Τα αθλητικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η πιο hot τάση στα παπούτσια για το 2020.

Τα βλέπεις ήδη και θα τα βλέπεις παντού είτε με καθημερινά αθλητικά outfits είτε συνδυασμένα με πιο επίσημα ρούχα όπως κουστούμια και φορέματα.Έχουν δώσει μια άλλη οπτική στα αθλητικά και πλέον φοριούνται σε κάθε περίσταση. Η απόλυτη τάση των sneakers λοιπόν αφορά αυτά τα μεγάλα ογκώδη αθλητικά που είτε θα λατρέψεις είτε θα μισήσεις. Το πιο άνετο και χαλαρό λουκ πλέον γίνεται όλο και περισσότερο μόδα, έτσι και η εμφάνιση των chunky αθλητικών.

Με αρχική έμπνευση τα παπούτσια Balenciaga εμφανίστηκαν τα λεγόμενα dad shoes. Είτε σου αρέσουν είτε όχι δε παύουν να είναι άνετα, trendy και ευκολοφόρετα! Εδώ θα βρεις ποια αθλητικά παπούτσια είναι στη μόδα και πως να τα φορέσεις με στυλ!

1. Τα ογκώδη άσπρα αθλητικά παπούτσια στην μόδα!

άσπρα αθλητικά παπούτσια στη μόδα άσπρα αθλητικά παπούτσια στη μόδα λευκά sneakers

Τα κάτασπρα μεγάλα γυναικεία αθλητικά παπούτσια είναι από τα πιο πολυφορεμένα παπούτσια για το 2020. Άνετα, ευκολοφόρετα και στιλάτα, τα λευκά sneakers μπορούν να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση να διαλέγεις παπούτσια για τα ντυσίματα σου. Ταιριάζουν κυριολεκτικά με τα πάντα! Έχουν τη δυνατότητα να κάνουν πιο casual ένα επίσημο outfit και παράλληλα να σου δίνουν παραπάνω στυλ αν επιλέξεις να τα συνδυάσεις με αθλητικά ρούχα. Φόρεσε τα με τζιν, με φούστα, με φόρεμα ή και με κουστούμι. Μπορείς να τα συνδυάσεις και με oversized ρούχα για ακόμα περισσότερο στιλ, πρόσεξε όμως να διατηρήσεις τη σιλουέτα σου. Είναι ένα παπούτσι που πρέπει να έχεις σίγουρα στη συλλογή σου!

2. Στις πιο hot τάσεις είναι τα ογκώδη αθλητικά σε χρώματα!

χρωματιστά αθλητικά παπούσια χρωματιστά sneakers αθλητικά παπούτσια στη μόδα

Τα πολύχρωμα ογκώδη αθλητικά αποτελούν ένα statement κομμάτι από μόνα τους. Με άλλα λόγια τα φοράς και τραβούν τη προσοχή. Είναι αρκετά για να απογειώσουν κάθε look σου! Υπάρχουν σε δίχρωμα ή και τελείως πολύχρωμα σε πάρα πολλούς συνδυασμούς. Ξανά μπορείς να τα συνδυάσεις με όλα σου τα ρούχα. Για πιο ήσυχο και διακριτικό ντύσιμο μπορείς να τα φορέσεις με μονόχρωμο outfit ώστε το παπούτσι να τραβά τη προσοχή. Αν όμως είσαι αρκετά τολμηρή με τα ντυσίματα σου μπορείς να τα φορέσεις και με πολύχρωμα ρούχα. Τα στιλάτα παπούτσια αυτά θα τραβήξουν σίγουρα όλα τα βλέμματα πάνω σου!

3. Φόρεσε μονόχρωμα chunky αθλητικά για να είσαι μοδάτη!

ανοιχτό ροζ αθλητικά balenciaga μαύρα αθλητικά παπούτσια μοβ sneakers

Τα μονόχρωμα αθλητικά είναι ιδανικά αν δεν θέλεις πολύχρωμα παπούτσια όμως ψάχνεις και κάτι πιο ιδιαίτερο σε παπούτσι. Η σόλα είναι εξίσου χρωματιστή και αυτό κάνει τα μονόχρωμα dad shoes πιο ενδιαφέροντα. Φυσικά μπορείς να διαλέξεις όποιο χρώμα σου αρέσει όμως δοκίμασε και χρώματα που ίσως δεν θα επέλεγες. Πειραματήσου και παίξε με τα χρώματα και τους συνδυασμούς τόσο στα παπούτσια σου όσο και στα outfits σου. Ταιριάζουν με τα πάντα!

4. Στη μόδα τα παπούτσια με πολύ χοντρές σόλες και πάτους!

sneakers με χοντρή σόλα αθλητικά παπούτσια με χοντρή σόλα αθλητικά παπούτσια με χοντρό πάτο

Τα παπούτσια με χοντρές σόλες και πάτους διχάζουν τον κόσμο. Δε παύουν όμως να είναι μέσα στις πιο hot τάσεις για παπούτσια το 2020 και να φοριούνται από πολλές γυναίκες. Μπορεί να μην είναι το πιο κομψό παπούτσι όμως μπορεί να σου δώσει απίστευτο στυλ. Αν θες να δείχνεις και πιο ψηλή τότε αυτό το παπούτσι είναι το κατάλληλο για εσένα καθώς θα σου δώσει αυτό το λίγο παραπάνω ύψος που ίσως θα ήθελες. Ταιριάζουν πολύ με cargo παντελόνια και τζιν όμως σίγουρα μπορείς να τα συνδυάσεις και με φόρμες ή κολάν!

 

 

Πηγή:https://www.ediva.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://www.savoirville.gr/