Μαλλιά

Οι κορυφαίες τάσεις στα χρώματα μαλλιών για την άνοιξη

Η νέα σεζόν έφερε μαζί της και νέες τάσεις τόσο στα κουρέματα, όσο και στα χρώματα μαλλιών. Ακόμα κι αν δεν έχετε τη δυνατότητα ή δεν προλαβαίνετε να κλείσετε ραντεβού στο κομμωτήριο, μπορείτε να αντιγράψετε τα κορυφαία hair trends από την άνεση του σπιτιού σας χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα. Από το απαλό φυσικό bronde και το γλυκό honey blonde έως το σαγηνευτικό burnt copper, ακολουθούν οι επικρατέστερες τάσεις στα χρώματα μαλλιών για την άνοιξη 2020: 

Bronde

Do it at home | Οι κορυφαίες τάσεις στα χρώματα μαλλιών για την άνοιξη

Το bronde είναι ένας υπέροχος συνδυασμός καστανού και ξανθού. Είναι stylish, ρομαντικό και πολύ κολακευτικό, ενώ παράλληλα αποτελεί και ένα hair look, το οποίο δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση, αφού δείχνει μοναδικά φυσικό.

Honey Blonde

hair trends

Εκλεπτυσμένο και κομψό, το honey blonde είναι το ιδανικό χρώμα για τις καστανές που θέλουν να ανοίξουν λίγο το χρώμα των μαλλιών τους, όσο οδεύουμε προς τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου. Το αγαπημένο χρώμα της Gigi Hadid και της Romee Strijd κάνει τη μετάβαση στο ξανθό να δείχνει διακριτική και γλυκιά.

Burnt Copper

hair trends

Ανάμεσα στο κόκκινο και το burgundy, το burnt copper προτάσσει την πιο ζεστή, πλούσια, ζωντανή και εξίσου εντυπωσιακή πλευρά αυτής της παλέτας. Μία από τις αγαπημένες αποχρώσεις της Zendaya, της Emma Roberts και της Lana Del Rey, το brunt copper καταφέρνει πάντα να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα.

Πηγή: harpersbazaar.gr