Beauty Testing, Φυσικά Καλλυντικά

Κέᾰρ: Η ελληνική εταιρεία φυτικών καλλυντικών που κατάφερε να «χωρέσει» όλο τον φυσικό πλούτο της χώρας μας στα ποιοτικά της προϊόντα

 

KEAR

YOUR NATURAL LIFE

ancient greek skincare reborn

Εμπνευσμένη από την αρχαία ελληνική λέξη για την καρδιά, η κέᾰρ είναι το αποτέλεσμα διεξοδικού σχεδιασμού και έρευνας σε συνδυασμό με την αγάπη μας για τα πολύτιμα ελληνικά φαρμακευτικά βότανα και αιθέρια έλαια.

Αυθεντικά, αγνά και αποτελεσματικά, με φυσικό κερί μέλισσας, ελαιόλαδο, δραστικά βότανα και αιθέραια έλαια, τα προϊόντα της  κέᾰρ σέβονται την επιδερμίδα και αποκαθιστούν την φυσική της ομορφιά. Παρασκευάζονται στην πανέμορφη χώρα μας, Ελλάδα, από φυτικά συστατικά, χωρίς τεχνητά αρώματα, συνθετικά χημικά και τοξικά συντηρητικά. Σαφώς δεν δοκιμάζονται σε ζώα και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Για όσους ανησυχείτε για ερεθισμούς ή αλλεργικές αντιδράσεις μην φοβάστε! Τα φυτικά προϊόντα τους είναι δερματολογικά και μικροβιολογικά ελεγμένα.

Η Ελλάδα, είναι μια ευλογημένη χώρα, με τεράστιο φυσικό πλούτο και η κέᾰρ βρήκε τον τρόπο να τα “χωρέσει” όλα αυτά σε μοναδικά προϊόντα, εντάσσοντας την αποτελεσματικότητα της ελληνικής φύσης στην καθημερινή προσωπική μας φροντίδα, μέσα από μια σειρά προϊόντων που είναι διαχρονικά, μη τοξικά, ασφαλή και φυτικά. Η  ίδια προσφέρει τα καλύτερα της φύσης για να καλύψει την ανάγκη του δέρματος για καθαρισμό, ενυδάτωση, θρέψη και αντιοξειδωτική προστασία, μέσα από προϊόντα που είναι ασφαλή, μη τοξικά, υπερ-συμπυκνωμένα και μακράς διάρκειας.

 

Δοκιμάσαμε για εσάς!

Hydrate and Relax Body Oil:


 

Το Body-Oiling είναι μια αρχαία τεχνική αρωματοθεραπείας για την ηρεμία του σώματος και φέρνει το στοιχείο της τελετουργίας  στην καθημερινή μας ευεξία και φροντίδα.

H κέᾰρ δημιούργησε το πρώτο βάλσαμο μελισσών σε υγρή μορφή, καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα έλαια για χρήση στο δέρμα.

Δοκιμάζοντας το Hydrate and Relax Body Oil αισθάνθηκα κατευθείαν την ενυδάτωση και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας μου έτσι  όπως ακριβώς υπόσχεται το 100% φυτικό body oil. Ελαφρύ και καθόλου λιπαρό , κάνοντας μασάζ στο σώμα μου αμέσως απορροφήθηκε από το δέρμα μου προσφέροντας την κατάλληλη υγρασία, προστατεύοντας έτσι την επιδερμίδα μου από τη ξηρότητα. Φυσικά , επειδή είναι φυσικό προϊόν το χρησιμοποίησα και σαν ντεμακιγιάζ αλλά και σαν μάσκα μαλλιών και προσώπου. Τα αποτελέσματα ήταν εκλπηκτικά. Το συγκεκριμένο body oil με την πρώτη κιόλας χρήση ενυδάτωσε την επιδερμίδα μου καθώς συντέλεσε κι στην θρέψη της τρίχας των μαλλιών μου.

Το μοναδικό του μείγμα αποτελούμενο από αναζωογονητικά αιθέραια έλαια προσθέτει ελαστικότητα και λάμψη, ενισχύοντας το δέρμα ενάντια στο άγχος της καθημερινής ζωής.  Επίσης με βοηθήσε να χαλαρώσω την δυσφορία του δέρματος μου και να αποφύγω τον ερεθισμό από την ξηρότητα.
Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για θεραπευτικό και μυοχαλαρωτικό μασάζ.

Το Body Oil αναμιγνύεται με χαμομήλι, γλυκό αμύγδαλο και δενδρολίβανο για να αναγεννήσει το δέρμα σας και να το νιώθετε μεταξένιο και απαλό. Γρήγορα απορροφάται στο δέρμα, ενώ ηρεμεί το σώμα και το μυαλό μας, και είναι η απόλυτη απόλαυση μετά  το ντους. Τι καλύτερο;

Σας το προτείνω ανεπιφύλαχτα να το δοκιμάσετε!

SOFI- LIP APRICOT :

Εμπνευσμένο από την ελληνική λέξη για τη σοφία, η «κέαρ» Sofi-Lip είναι ένα φυσικό βάλσαμο για τα χείλη, το οποίο συνδυάζεται με κερί μέλισσας, ελαιόλαδο, καλέντουλα και άλλα αιθέρεα έλαια. Το συγκεκριμένο που δοκίμασα εγώ είναι με βερύκοκκο ενώ υπάρχουν άλλα δύο με μανταρίνι και κανέλα.

Η απίστευτη ενυδάτωση και απαλότητα που προσέφερε το  sofi – lip balm , απαλλαγμένο από συνθετικές χημικές ουσίες και τεχνητά αρώματα, δεν περιγράφεται.  Δεν κέρδισε τυχαία ούτως  ή άλλως το βραβείο Beauty Shortlist Awards 2020.

Είναι το καλύτερο φάρμακο για ξηρά και σκασμένα χείλη, καθώς πρσφέρει απαλότητα, ενυδατώνει και προστατεύει. Τα χείλη γίνονται ελαστικά και μαλακά μόνιμα.  Προσωπικά είναι η  καλύτερη φυσική θεραπεία για τα χείλη.

Γιατί λοιπόν να  στρέφεστε σε πανάκριβες και τεχνητές λύσεις όταν μπορεί πολύ εύκολα και απλά να φτάσει το πιο κατάλληλο ελληνικό φυσικό προϊόν για τα ξηρά χείλη σας στην πόρτα σας;

 

 

 

 

 

 

 

Βρείτε την κέᾰρ εδώ:

Βρείτε την στο facebook εδώ:

Βρείτε την στο instagram εδώ: 

Γράφει η Βίκυ Φούκη