Ομορφιά, Πρόσωπο

Θαυματουργά μυστικά για πλούσιες και μακριές βλεφαρίδες

Με φυσικά υλικά και περιποίηση που θα κάνεις μόνη σου στο σπίτι!

Οι πλούσιες, πυκνές και μακριές βλεφαρίδες  είναι όνειρο πολλών γυναικών. Πολλές από εμάς, όμως, είτε εκ φύσεως δεν έχουμε τις επιθυμητές βλεφαρίδες, είτε τις έχουμε ταλαιπωρήσει αρκετά με το ψαλίδι ή την πολλή ποσότητα μάσκαρα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας. Ναι, σίγουρα ο πιο εύκολος τρόπος για να πετύχουμε πλούσιες βλεφαρίδες είναι να χρησιμοποιήσουμε μια μάσκαρα, η οποία θα τους χαρίσει τον απαραίτητο όγκο και θα δώσει ένταση στο βλέμμα μας. Ή, διαφορετικά, μπορούμε να βάλουμε ψεύτικες βλεφαρίδες και να κάνουμε εμφύτευση.

Ωστόσο, αυτήν την περίοδο που μένουμε σπίτι και δε βαφόμαστε- εκτός από το καλό που κάνουμε στην επιδερμίδα μας-, είναι ευκαιρία να προσπαθήσουμε να απομακρυνθούμε για λίγο από αυτές τις τεχνικές και με φυσικούς τρόπους να αποκτήσουμε πυκνές και μακριές βλεφαρίδες για μοναδικό και ακαταμάχητο βλέμμα.

Όπως θα δεις  παρακάτω, υπάρχουν 10 θαυματουργά μυστικά και υλικά, τα οποία είναι ικανά- με τη σωστή χρήση- να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις ονειρεμένες βλεφαρίδες. Δώσε λίγο χρόνο και θα δεις ότι μόλις βγεις από την καραντίνα θα έχεις κάνει δουλίτσα!

 

1.Βιταμίνη Ε: Στο φαρμακείο θα βρεις κάψουλες βιταμίνης Ε, τις οποίες μπορείς να χρησιμοποιείς περίπου δύο φορές την εβδομάδα. Το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο, άπλωσε στις τριχούλες τη βιταμίνη και άφησέ τη να δράσει όλη νύχτα.

2.Βαζελίνη: Η βαζελίνη ενυδατώνει και καταπραΰνει τις ταλαιπωρημένες βλεφαρίδες. Μπορείς, κάθε βράδυ πριν πέσεις για ύπνο να βάζεις μικρή ποσότητα στις βλεφαρίδες και το πρωί που θα ξυπνάς να ξεπλένεις καλά. Σε λίγες εβδομάδες θα δεις διαφορά!

3.Ελαιόλαδο: Άπλωσε λίγο λαδάκι στις βλεφαρίδες και σε λίγες εβδομάδες θα δεις ότι θα έχουν ενυδατωθεί βαθιά και θα είναι πολύ απαλές.

4.Πες «όχι» στο ψαλίδι βλεφαρίδων: Μπορεί η χρήση του να σου χαρίσει εντυπωσιακές βλεφαρίδες, αλλά υπάρχει πιθανότητα να τις κάνεις πιο εύθραυστες με αυτόν τον τρόπο. Αυτές τις μέρες που μένεις σπίτι, μπορείς να απαρνηθείς το ψαλίδι σου.
5.Πράσινο τσάι: Τοποθέτησε ένα κρύο φακελάκι με πράσινο τσάι πάνω στις βλεφαρίδες σου και σε λίγες εβδομάδες θα τις δεις να μακραίνουν. Χάρη στα αντιοξειδωτικά και τις βιταμίνες που περιέχει, οι βλεφαρίδες σου θα αναζωογονηθούν.
6.Έλαιο καρύδας: Είναι το τέλειο υλικό για ενυδάτωση των βλεφαρίδων σου, αλλά και για να τις βοηθήσεις να μη σπάνε. Τα λιπαρά οξέα που περιέχει τρέφουν τους θύλακες και διατηρούν υγιείς τις τρίχες.
7.Αλόη: Βάλε λίγη αλόη στις βλεφαρίδες σου και άσε τη να δράσει όλη νύχτα. Η αλόη έχει την ικανότητα να ενισχύει και να τρέφει σε βάθος τις τρίχες.
8.Κάνε μασάζ: Μπορεί να σου ακούγεται παράξενο, αλλά αν με απαλές κινήσεις κάνεις μασάζ στις βλεφαρίδες σου, τότε θα ενισχύσεις την κυκλοφορία του αίματος και θα τις βοηθήσεις να αναπτυχθούν περισσότερο.
9.Καστορέλαιο: Εκτός από την ανάπτυξη της βλεφαρίδας, το καστορέλαιο θα τις ενυδατώσει και θα φαίνονται πιο πλούσιες και πυκνές.
10.Φρόντισε τη διατροφή σου: Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται οι τροφές που επιλέγεις να καταναλώνεις έχουν αντίκτυπο στην ανάπτυξη της τρίχας. Για να κάνεις πιο μακριές τις βλεφαρίδες, πρέπει να καταναλώνεις τροφές πλούσιες σε κερατίνη, όπως κοτόπουλο, αρνί, μοσχάρι, τυρί και γάλα.
Πηγή:https://www.queen.gr Πηγή φωτογραφίας: www.infokids.gr