Gossip

Κέᾰρ Your Natural Life : Winner Best Spa Beauty Brand 2019

Κέᾰρ

YOUR NATURAL LIFE

Μία μεγάλη διεθνή διάκριση κέρδισε για τα προϊόντα της, η KEAR NATURAL από τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας τους. Το Seal of Excellence Best Spa and Beauty Brand 2019 από την Seven Stars Luxury, Hospitality & Lifestyle Awards, ήταν η αναγνώριση της υψηλής ποιότητας προϊόντων της που βασίζονται στα φυσικά συστατικά που περιέχουν.
Η κέᾰρ® δημιούργησε μία σειρά φυτικών καλλυντικών (kearlife.com/el/products/) που απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες, αναδεικνύοντας την αξία πολύτιμων βοτάνων και αιθέριων ελαίων που γνωρίζουμε από την Αρχαία Ελλάδα για τα ευεργετικά τους αποτελέσματα. Έφερε ξανά στο προσκήνιο την καλλυντική κληρονομιά των προγόνων μας, πάντα βέβαια μέσα από τη χρήση σύγχρονων μεθόδων επεξεργασίας και διαδικασίες υψηλών
προδιαγραφών.
Τα προϊόντα της κέᾰρ® δεν μπορούν να συγκριθούν με κανένα άλλο της κατηγορίας τους διότι η σύνθεσή τους, αλλά και η υφή τους τα καθιστούν μοναδικά. Η υπέρ- συμπυκνωμένη υφή τους τα κατατάσσει στην πρώτη θέση από πλευράς οικονομίας και διάρκειας, ενώ τα συστατικά τους βοηθούν στην άμεση απορρόφηση των ευεργετικών ουσιών των βοτάνων χρησιμοποιώντας ελάχιστη ποσότητα.

Υφή, συστατικά, αναλογίες και έρευνα σε ιστορικά κείμενα της Αρχαίας Ελλάδας, έχουν δώσει στην κέᾰρ® ένα συγκριτικό πλεονέκτημα στη δημιουργία προϊόντων, καθώς ορισμένα διαθέτουν και αναλγητικές ιδιότητες. Αυτή άλλωστε είναι και η φιλοσοφία της κέᾰρ®, το όνομα της οποίας προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη κέᾰρ που σημαίνει καρδιά.

Για όλους αυτούς τους λόγους η κέᾰρ® έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, κυρίως των ξένων, διαθέτει έντεκα ξεχωριστούς κωδικούς (kearlife.com/el/products/) και συνεχίζει την έρευνα προκειμένου να παρουσιάσει και νέα προϊόντα, φυσικά, απλά, πολύ-λειτουργικά και ευέλικτα.

 

Πληροφορίες: www.kearlife.com ,

info@kearlife.com