Προϊόντα, Πρόσωπο

Ξεραμένη μάσκαρα; Με αυτά τα tricks θα την σώσεις

Μην την πετάξεις. Μπορείς να σώσεις την κατάσταση!

Κατά τη διάρκεια της πολυήμερης καραντίνας σίγουρα θα έχεις μπει στη διαδικασία να κάνεις ένα καλό και σωστό ξεκαθάρισμα στα καλλυντικά που υπάρχουν μέσα στο νεσεσέρ σου. Αν ακόμη δεν το έχεις κάνει και σε προλαβαίνουμε, σου λέμε δυνατά ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ τη μάσκαρα που έχει ξεραθεί. Η μάσκαρα είναι από τα πιο πολύτιμα προϊόντα που έχεις μέσα στο νεσεσέρ σου, γιατί σε σώζει τις στιγμές που βαριέσαι να βαφτείς κανονικά. Ειδικά αυτές τις μέρες που οι βιντεοκλήσεις με τους συναδέλφους σου έχουν πάρει «φωτιά», μπορείς να βάζεις λίγη μάσκαρα και να δίνεις «φως» στο βλέμμα σου. Και δε χρειάζεσαι τίποτε άλλο.

Ας μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας, όμως… Θα αναρωτιέσαι πώς θα δώσεις ξανά ζωή στην ξεραμένη σου μάσκαρα. Δεν είναι καθόλου δύσκολο και θα δεις όλα τα μαγικά tips  παρακάτω . Με αντικείμενα και υλικά που έχεις μέσα στο σπίτι σου θα χρειαστείς ελάχιστα λεπτά για να ανανεώσεις την παλιά και ξεραμένη μάσκαρα. Δοκίμασέ τα!

 

Ρίξε μερικές οφθαλμικές σταγόνες, τα γνωστά «δάκρυα», στην ξεραμένη μάσκαρα και ανακίνησε καλά. Με κυκλικές κινήσεις, ανακάτεψε τη μάσκαρα με το βουρτσάκι, ώστε να πάρει όλο το προϊόν που υπάρχει στα τοιχώματα.

 

Αντί για οφθαλμικές σταγόνες, μπορείς να ρίξεις λίγο ελαιόλαδο και να ακολουθήσεις την ίδια διαδικασία. Το λάδι ελιάς είναι ασφαλές για την επιδερμίδα και δε θα σου προκαλέσει κανένα πρόβλημα μόλις έρθει σε επαφή με τις βλεφαρίδες σου.

 

Βεβαιώσου ότι έχεις κλείσει καλά τη μάσκαρα και τοποθέτησέ τη μέσα σε ένα ποτήρι με ζεστό νερό. Άφησέ τη για 2-3 λεπτά και μόλις τη βγάλεις θα δεις ότι η θερμότητα του νερού θα έχει ρευστοποιήσει την ξεραμένη μάσκαρα, εξαφανίζοντας τους σβόλους.

Με το πιστολάκι μαλλιών ζέστανε τη μάσκαρα προσεκτικά, ελέγχοντας αν έχει ρευστοποιηθεί. Μετά από λίγο θα είναι σαν καινούρια.

 

 

 

 

Πηγή: https://www.queen.gr  Πηγή φωτογραφίας:www.pasmina.gr