Μόδα

Έξυπνα tricks για φορέματα που θα λατρέψουν όλες οι dress maniacs

Γνωριστε όλα τα dress styles που πρέπει να αποκτήσετε για να είστε in fashion τη σεζόν που ακολουθεί

Φορέματα… Ειλικρινά δεν υπάρχει τέλος σ’ αυτά τα αγαπημένα items. Σε όποια εποχή του χρόνου και να τα συναντήσουμε, πάντα θα συνδυάζουν την άνεση με την κομψότητα. Καθώς έχουμε περάσει αρκετούς μήνες, επιλέγοντας πολλές στρώσεις από μάλλινα ρούχα και παλτό, η αύξηση της θερμοκρασίας μας έχει προκαλέσει την ανάγκη να αφήσουμε όλα αυτά τα κομμάτια στην άκρη και να δημιουργήσουμε σύνολα από αέρινα και φωτεινά υφάσματα. Ώρα για φορέματα λοιπόν. Ούτως ή άλλως αυτό είναι φανερό και στον κόσμο των infuencers, οι οποίες δε διστάζουν να επιλέξουν το αγαπημένο τους φόρεμα απλά για να καθίσουν στον καναπέ τους.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε όλα τα έξυπνα και σωτήρια dress styles αλλά και tricks, τα οποία αξίζει να γνωρίζετε για τη σεζόν που επρόκειτο να ακολουθήσει. Μάλιστα πολλά από αυτά μπορείτε να τα εντάξετε στη γκαρνταρόμπα σας από τώρα. Συνεχίστε να διαβάζετε και ανακαλύψτε ποιο από τα φορέματα υπάρχουν ήδη στη ντουλάπα σας και ποιο θα θέλατε να προσθέσετε στη wish list σας για να κάνετε ένα update στο προσωπικό σας στιλ.

 

dress-maniac-1.jpg

1. Φυσικά, από τις ανοιξιάτικες/καλοκαιρινές σας εμφανίσεις δε μπορούν να λείπουν τα floral dresses. Μπορείτε να τα συναντήσετε τόσο με μεγάλα patterns όσο και με μικρότερα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Διαλέξτε φωτεινά χρώματα έχοντας ως βάση δύο ή παραπάνω αποχρώσεις. Plus, για πιο safe επιλογές μπορείτε να επενδύσετε σ’ ένα φόρεμα με λευκό φόντο και διακριτικά πολύχρωμα λουλούδια.

2. Μία μεγάλη τάση που κυριαρχεί τόσο στις μπλούζες όσο και στα φορέματα είναι τα ογκώδη φουσκωτά μανίκια. Χωρίς καμία προσπάθεια αναβαθμίζει την εμφάνιση σας και χαρίζει υπέροχη εικόνα στη σιλουέτα σας. Ο οίκος Ganni παρουσίασε ένα mini φόρεμα μ’ αυτήν τη λεπτομέρεια και σε πράσινη απόχρωση που όπως φαίνεται έχει κλέψει τις καρδιές των street style girls.

3. Καθώς το λινό είναι το απόλυτο ύφασμα του καλοκαιριού, σίγουρα μία επένδυση σ’ ένα τέτοιο φόρεμα αξίζει και με το παραπάνω. Η επιλογή αυτού του κομματιού σε ουδέτερα χρώματα όπως το λευκό ή το creme και σε φαρδιά γραμμή θα το αναδείξει περισσότερο.

4. Ένα φόρεμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γι’ αυτήν τη μεταβατική περίοδο είναι αυτό με τα κοντά μανίκια. Θα σας κρατήσει όσο ζεστές χρειάζεται για τις παρούσες θερμοκρασίες χαρίζοντας ταυτόχρονα και την απαραίτητη αέρινη διάθεση. Για να ξεφύγετε από τις κλασικές μονοχρωμίες, επενδύστε σε καρό μοτίβο ή σε tie dye προτάσεις.

dress-maniac-2.jpg

5. Τα πλεκτά φορέματα βρίσκονται ακριβώς στην ίδια μεταβατική φιλοσοφία με τα παραπάνω. Έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους τις τελευταίες ημέρες και η αλήθεια είναι ότι μοιάζουν καταπληκτικά τόσο σε μονόχρωμους παστέλ τόνους όσο και σε patterns όπως οι ρίγες.

6. Για όλες εσάς που είστε λάτρεις του μαύρου όλες τις εποχές του χρόνου, δε θα μπορούσαμε να σας στερήσουμε αυτήν την επιλογή. Τα black dresses ήταν ανέκαθεν ένα must have item της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Με στόχο να απομακρυνθείτε για λίγο από τα κλασικά και τα τετριμμένα, διαλέξτε ένα midi μαύρο φόρεμα σε φαρδιά γραμμή και με λεπτομέρειες, όπως φουσκωτούς ώμους.

7. Τα neon χρώματα που άλλοτε ανήκαν στη δεκαετία των ‘90s, φαίνεται ότι ήρθαν για να μείνουν. Αποτελούν μία εύκολη και σίγουρη επιλογή για να δώσετε μια φωτεινή πινελιά στο σύνολό σας αλλά παράλληλα να είστε και απόλυτα in fashion.

8. Η αλήθεια είναι πως οι oversized γραμμές και οι όγκοι είναι πολύ της μόδας την τελευταία σεζόν γι’ αυτό θα συναντήσετε πολλές fashionistas να επιλέγουν υπερμεγέθη μακριά φορέματα για τις καθημερινές τους εμφανίσεις. Το μυστικό σ’ αυτήν την κατηγορία είναι να βρείτε ποιο μήκος ταιριάζει πραγματικά στη σιλουέτα σας και να χρησιμοποιήσετε μια ζώνη εάν το κρίνετε απαραίτητο για να δημιουργήσετε αρμονία.

 

dress-maniac-3.jpg
dress-maniac-41.jpg

Πηγή:https://glow.gr/ Πηγή φωτογραφίας: www.meemfashions.com/