Μόδα

Οι πιο stylish φούστες για να ανανεώσετε το fashion look σας

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους all day skirt combo

Οι φούστες είναι ένα trend, το οποίο έχει δεχθεί πολλές παραλλαγές κατά τη διάρκεια των δεκαετιών. Plus, αποτελεί μία τάση που πραγματικά έρχεται και φεύγει. Η αλήθεια είναι ότι θεωρείται ένα από τα πιο θηλυκά κομμάτια και πραγματικά μπορεί να αναβαθμίσει τη σιλουέτα μιας γυναίκας αλλά και το στιλ της. Για καλή μας τύχη το 2020 μας έχει αφήσει «ελεύθερες» να αποφασίσουμε πιο είναι το skirt style που μας ταιριάζει, καθώς έχει την τιμητική του και τα σχέδιά του ποικίλουν. Χωρίς αμφιβολία μπορούμε να πούμε ότι οι φούστες ταιριάζουν άψογα τόσο στην ανοιξιάτικη όσο και στην καλοκαιρινή περίοδο, για αυτό δε μπορούν να λείπουν από τη γκαρνταρόμπα μας. Έχουν τη μαγική ικανότητα να μας βοηθάνε να υιοθετήσουμε τη φρέσκια και αέρινη διάθεση που απαιτούν οι ζεστές ηλιόλουστες μέρες.

Είτε είστε fan του συγκεκριμένου item είτε έχετε αποφασίσει να αρχίσετε να το προσθέτετε στα σύνολά σας, παρακάτω θα έρθετε αντιμέτωπες με τα πιο hot skirt trends, τα οποία θα σας βοηθήσουν να επαναπροσδιορίσετε τις φούστες που έχετε ήδη στη ντουλάπα σας, να ανακαλύψετε καινούρια σχέδια για να ανανεώσετε το στιλ σας αλλά και να αποκτήσετε μία διαφορετική προσέγγιση στα looks σας.

Mini Skirts

skirt-1.jpg

Οι mini φούστες, δηλαδή αυτές που το μήκος τους φτάνει μέχρι πάνω από το γόνατο είναι ένα αγαπημένο κομμάτι πολλών γυναικών. Αναδεικνύει με πολύ εύκολο τρόπο τη θηλυκότητα και κολακεύει κάθε σιλουέτα. Το μυστικό σ’ αυτήν την κατηγορία είναι να βρείτε το ακριβές μήκος που ταιριάζει στο σώμα σας και να βγάλετε από το μυαλό σας πως οι κοντές φούστες ταιριάζουν μόνο στις κοπέλες με τις άριστες αναλογίες. Με το σωστό styling όλες μπορείτε να αναδείξετε μία mini skirt. Σίγουρα δε θα μπορούσε να λείπει από την καλοκαιρινή μας κολεξιόν με τις ουδέτερες αποχρώσεις να κυριαρχούν για ακόμα μία φορά. Λατρεύουμε τον κλασικό συνδυασμό με ένα απλό graphic tee και dad sandals.

Midmax Skirts

skirt-3.jpg

Είναι κάτι ανάμεσα στο midi και το max. Για τις midi φούστες έχουμε μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν. Αυτή η κατηγορία έχει τη δυνατότητα να συνδυάζει άριστα την απλότητα με την κομψότητα. Θα τις συναντήσετε σε πλήθος σχεδίων από αέρινα υφάσματα μέχρι στενά σε cocktail style. Επιλέγοντας τις midmax skirts, θα δημιουργήσετε καθημερινά fashionable office looks μαζί με σακάκια ή πουκάμισα και loafers ή ballet shoes. Επιπλέον είναι ιδανικές για βραδινές εξόδους με high heels sandals.

Maxi Skirts

skirt-4.jpg

 

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν επιλέξει κάποια στιγμή στη ζωή τους μια maxi skirt. Τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει ένα δυναμικό come back με ιδιαίτερους και πρωτότυπους συνδυασμούς. Τα έντονα patterns αλλά και τα χρώματα είναι ένα βασικό στοιχείο των σύγχρονων σχεδίων. Καθώς το oversized style είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις, πρέπει να ξεχάσετε τον κανόνα που κάποτε ήθελε να συνδυάζουμε τις μακριές και αέρινες φούστες αυστηρά με στενά tops και να κάνετε ακριβώς το αντίθετο. Όσο πιο φαρδύ τόσο πιο «σωστό». Τη σεζόν που διανύουμε κυριαρχούν two pieces σύνολα, με μεγάλα μοτίβα συνήθως floral, που αποτελούνται είτε από skirt και blazer είτε από skirt και top.

Asymmetric Skirts

skirt-2.jpg

Ένα ακόμα σχέδιο που κέρδισε το ενδιαφέρον των fashion lovers είναι οι ασύμμετρες φούστες. Τις είδαμε κυρίως σε φαρδιές γραμμές και αέρινα υφάσματα, με το μήκος τους να ξεκινάει λίγο κάτω από το γόνατο και να φτάνει περίπου μέχρι τον αστράγαλο. Παρατηρήθηκαν απλά μοτίβα και μονοχρωμίες με λεπτομέρειες όπως κρόσσια στο τελείωμα. Είναι μία ευχάριστη εναλλακτική εάν θελήσετε να σπάσετε τη μονοτονία και να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Μπορείτε να το συνδυάσετε με oversized σακάκια και ψηλοτάκουνα mules.

Πηγή:https://glow.gr