Μόδα

Τα καλύτερα λευκά φορέματα για το καλοκαίρι

Οι διακοπές μπορεί να αργούν λίγο ακόμα και το mood μας να είναι κάπως ιδιαίτερο φέτος αλλά έχουμε υποσχεθεί στον εαυτό μας ότι θα είμαστε η πιο κομψή παρουσία του νησιού.
Δεν ξέρουμε αν συμφωνείς αλλά για εμάς τα λευκά φορέματα είναι συνώνυμα του καλοκαιριού. Μας θυμίζουν απογευματινές βόλτες στο νησί, ηλιοβασιλέματα που θα μας μείνουν αξέχαστα, το μαύρισμα που μας κάνει να δείχνουμε ακόμα πιο γοητευτικές και την ανεμελιά των διακοπών. Αυτό στο οποίο σίγουρα συμφωνείς είναι ότι φέτος αυτήν την ανεμελιά την έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ μετά το ψυχοφθόρο #MένουμεΣπίτι που μας αποδιοργάνωσε εντελώς.
Που θέλουμε να καταλήξουμε; Μπορεί να μην έχει μπει ακόμα ο Μάιος αλλά το δικό μας μυαλό ταξιδεύει ήδη στο καλοκαίρι, αναζητάμε διαρκώς τα κομμάτια που θα φοράμε στις διακοπές και ετοιμάζουμε, προς το παρόν, μόνο νοητά τις πιο ολοκληρωμένες και ενημερωμένες βαλίτσες του καλοκαιριού.  Το πρώτο κομμάτι που επιλέξαμε δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το λευκό φόρεμα. Δες τα αγαπημένα μας και διάλεξε αυτό που ταιριάζει στο δικό σου στυλ:
Φόρεμα με puff sleeves, ASOS Design.
Μίντι φόρεμα, & Other Stories.
Φόρεμα με διαφάνειες, Η&Μ.
Μίντι φόρεμα από δαντέλα, & Other Stories.
Μίντι φόρεμα από ποπλίνα, H&M.
Φόρεμα με βολάν, H&M.
Κοντομάνικο μίντι φόρεμα, H&M.
Λευκό φόρεμα με φουσκωτά μανίκια, ASOS Design.
Πηγή:https://elle.gr/ Πηγή φωτογραφίας:  desstyle.gr