Μόδα

5 μοντέρνα outfits που μπορείτε να δημιουργήσετε με κομμάτια που έχετε ήδη στη ντουλάπα σας

Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και παρουσιάστε σύνολα που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα

 

Η ηλιοφάνεια των τελευταίων ημερών, αλλά και η μικρή αλλά άκρως βοηθητική άνοδος της θερμοκρασίας μας έχει κάνει να απομακρύνουμε από τη ντουλάπα μας τα ζεστά ρούχα και να επιλέγουμε όλο και περισσότερο τα πιο λεπτά, τα οποία ανήκουν σ’ αυτήν τη μεταβατική περίοδο αλλά και μερικά από την καλοκαιρινή μας collection. Έχοντας λοιπόν την ευκαιρία να κοιτάξουμε για ακόμα μια φορά λίγο πιο προσεχτικά τα ρούχα που έχουμε ήδη στην κατοχή μας αλλά και να πειραματιστούμε μαζί τους, αντιληφθήκαμε αυτό που συζητάμε ξανά και ξανά τον τελευταίο καιρό, τη δύναμη που έχουν τα διαχρονικά items.

Σίγουρα, η αλλαγή της σεζόν εντείνει την επιθυμία μας για αγορές αλλά πριν οδηγηθείτε σ’ αυτές θα ήταν καλό να βρείτε νέους τρόπους για να συνδυάσετε αυτά που έχετε. Με λίγα λόγια να πετύχετε αυτό το «νέο item» χωρίς να ξοδέψετε απολύτως τίποτα. Είτε πρόκειται για ένα glam σύνολο είτε για πιο casual, η γκαρνταρόμπα σας είναι γεμάτη με μία τεράστια ποικιλία από combos που μέχρι τώρα μπορεί να μη σας είχαν περάσει ούτε από το μυαλό. Έχοντας αυτό ως γνώμονα, κάναμε μια έρευνα στα Instagram girls με στόχο να ανακαλύψουμε φρέσκες ιδέες και προτάσεις.

Συνεχίστε να διαβάζετε και γνωρίστε κι εσείς τα μοντέρνα outfits, τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε με όλα αυτά που βρίσκονται μέσα στη ντουλάπα σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε καλή διάθεση και να αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο μπροστά στον καθρέφτη!

Maxi Skirt + Knit + Sneakers

outfits-1-cZTnK.jpg

Αυτά τα τρία κομμάτια είναι δύσκολο να λείπουν από μία γυναικεία γκαρνταρόμπα, έστω και με μικρές παραλλαγές. Αποτελούν ένα πρακτικό look για όλες εσάς που θέλετε να συνδυάσετε την κομψότητα με την cool διάθεση. Για να ταιριάζετε με την εποχή μπορείτε να επιλέξετε φωτεινές μονοχρωμίες ή ακόμα και να ταιριάξετε διαφορετικά prints μεταξύ τους για να χαρίσετε μία μοντέρνα αίσθηση. Τα λευκά sneakers μπορούν να θεωρηθούν μονόδρομος με στόχο να υπάρχει ισορροπία και αρμονία.

Slip Skirt + Tank Top + Linen Button-Down

outfits-2-zGKNT.jpg

Χρησιμοποιήστε τις φούστες σας κατά τη διάρκεια αυτής της μεταβατικής περιόδου συνδυάζοντάς τες με tank top ή t-shirts αλλά και πουκάμισα. Προτιμήστε ένα bottom down shirt από λινό ύφασμα, το οποίο είναι top επιλογή για τα ανοιξιάτικα και τα καλοκαιρινά σας σύνολα. Θεωρείται μία τέλεια προσθήκη σ’ αυτήν την εμφάνιση, το οποίο μάλιστα μπορεί εύκολα να προστεθεί ή να αφαιρεθεί ανάλογα με τον καιρό και τη θερμοκρασία. Αφήστε τη φούστα να κερδίσει όλη τη λάμψη με το χρώμα ή το μοτίβο της και κρατήστε τ’ άλλα δύο κομμάτια σε neutrals τόνους.

Φόρεμα + Παντελόνι

outfits-3-nFh0Y.jpg

Ψάχνετε έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο για να φορέσετε το διαχρονικό και αγαπημένο σας φόρεμα; Δεν έχετε παρά να το συνδυάσετε με το καθημερινό σας παντελόνι κι ένα ζευγάρι από ψηλοτάκουνα mules ή σανδάλια. Μπορείτε να κινηθείτε σε παστέλ μονοχρωμίες για fashionable outfits. Για όλες εσάς που θέλετε να βασιστείτε σε κλασικές χρωματικές επιλογές επιλέξτε το λευκό σας φόρεμα μαζί με πιο σκούρους τόνους στο παντελόνι σας ή και το αντίθετο. Μια εμφάνιση που πραγματικά μπορεί να σας συνοδεύσει day to night.

Φόρεμα + Λευκό t-shirt

outfits-5-pKydc.jpg

Πλέον δε μπορούμε να σκεφτούμε ένα outfit που να μην ταιριάζει με το basic white t-shirt. Όσο ο καιρός δεν είναι αρκετά ζεστός για να φορέσετε μεμονωμένα τα καλοκαιρινά σας φορέματα, έχετε την ευκαιρία να προσθέσετε ένα λευκό top, το οποίο έχει διπλή λειτουργία. Από τη μία πλευρά θα σας κρατήσει στην κατάλληλη θερμοκρασία και από την άλλη θα σας χαρίσει τέλειο στιλ έχοντας κάνει πολύ μικρή προσπάθεια.

Leggings + Knit Polo

outfits-4-xeO8r.jpg

Μετά την ιδιαίτερη σχέση που έχουμε αναπτύξει όλες λίγο πολύ με τα κολάν μας θα είναι πολύ δύσκολο να τα αποχωριστούμε από τη μία μέρα στην άλλη. Εάν λοιπόν θέλετε να τα χαρείτε για λίγο ακόμα αλλά να δημιουργήσετε παράλληλα κι ένα πιο καθημερινό σύνολο, μπορείτε να δοκιμάσετε να φορέσετε ένα πλεκτό polo top, το οποίο είναι ιδανικό για αυτήν την εποχή. Για να κρατήσετε σε μεγάλο βαθμό τον αθλητικό χαρακτήρα που έχουν τα leggings, επιλέξτε ένα ζευγάρια αθλητικών παπουτσιών. Σε περίπτωση όμως που θέλετε να δώσετε μια πιο glam πινελιά χρησιμοποιήστε γόβες ή sandals με ψηλό τακούνι κι έντονα αξεσουάρ.

Πηγή:https://glow.gr Πηγή φωτογραφίας:  pinterest