Gossip

Έγκυος 20 εβδομάδων η Τζίτζι Χαντίντ – Περιμένει μωρό με τον Zyan Malik

Το ζευγάρι συνδέθηκε το 2015, χώρισε το 2018 και επανασυνδέθηκε το 2019 – Οι δυο τους περνούν την καραντίνα στο κτήμα της Χαντίντ, στην Πενσυλβάνια

Βόμβα εν αιθρία «έσκασε» εν μέσω πανδημίας στον χώρο των σελέμπριτις, καθώς πηγή από το περιβάλλον της Τζίτζι Χαντίντ αποκάλυψε ότι το μοντέλο είναι έγκυος, περιμένοντας να φέρει στον κόσμο το παιδί του συντρόφου της Zayn Malik.

Σύμφωνα με το TMZ, το 25χρονο μοντέλο είναι 20 εβδομάδων και θα είναι το πρώτο μωρό τόσο για την ίδια, όσο και για τον 27χρονο Μαλίκ.

«Η Τζίτζι κράτησε το μυστικό μέσα στην οικογένεια και τους φίλους της για λίγο καθώς ήταν στην αρχή της εγκυμοσύνης της», ανέφερε μια πηγή στο Entertainment Tonight, επιβεβαιώνοντας τα χαρούμενα νέα. «Το ζευγάρι και οι οικογένειές τους είναι πολύ χαρούμενοι», πρόσθεσε.

Το ζευγάρι βρίσκεται σε καραντίνα μαζί στο αγρόκτημα της οικογένειάς της στην Πενσυλβάνια. Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η Χαντίντ δημοσίευσε φωτογραφίες με τον Μαλίκ και την αδερφή της Μπέλα, γιορτάζοντας τα γενέθλιά της.

Το supermodel και ο πρώην crooner One Direction είναι μαζί από το 2015, αλλά τρία χρόνια μετά χώρισαν τρία χρόνια. Τον Δεκέμβριο του 2019 φαίνεται να επανασυνδέθηκαν και εντοπίστηκαν για πρώτη φορά μαζί στη Νέα Υόρκη τον Ιανουάριο του 2020.

Εντοπίστηκαν ξανά στο hotspot Eleven Madison Park της Νέας Υόρκης για τα γενέθλια του Μαλίκ στις 12 Ιανουαρίου.

Πηγή:www.protothema.gr Πηγή φωτογραφίας: popcrush.com