Events, Gossip

ΜΑΤΑΙΩΣΗ της Έκθεσης «BEAUTY GREECE ΑΝΟΙΞΗ 2020» λόγω της Πανδημίας του Κορωνοϊού!

Από Δευτέρα 4 Μαΐου, ξεκίνησε η αργή αλλά σταδιακή επιστροφή στην «Νέα Κανονικότητα»!!!!

 

Μια «Νέα Κανονικότητα» διαφορετική από ότι είχαμε συνηθίσει μέχρι πρότινος και σίγουρα εξαιρετικά πρωτόγνωρη και ιδιαίτερα δύσκολη, κατά την οποία, κύριο μέλημα και προτεραιότητά μας, συνεχίζει να είναι, η προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Σε ατομικό αλλά και συλλογικό επίπεδο, πρέπει όλοι να επιδείξουμε Πειθαρχία και Συμμόρφωση με τα Μέτρα και τις Οδηγίες των Δημόσιων Αρχών, ώστε να καταφέρουμε να βγούμε Νικητές και από αυτό το στάδιο της Πανδημίας!

Με βάση το σχέδιο σταδιακής αποκλιμάκωσης των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν για την αντιμετώπιση της διασποράς του Κορωνοϊού, δόθηκε προβάδισμα στον κλάδο της Ομορφιάς, να επανεκκινήσει την λειτουργία των επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών Ομορφιάς (Κομμωτήρια, Κουρεία, Κέντρα Αισθητικής, Studio Νυχιών κλπ), γεγονός που σταδιακά και αλυσιδωτά θα δώσει την αναγκαία πνοή που χρειάζονται, τόσο οι επαγγελματίες, όσο και οι αντίστοιχες εμπορικές εταιρείες.

Παράλληλα όμως, οι κυβερνητικές ανακοινώσεις σχετικά με την σταδιακή άρση των μέτρων έκαναν σαφές, πως κρίνεται απίθανο να επιτραπούν μέσα στο καλοκαίρι μεγάλες συναθροίσεις, όπως φεστιβάλ, συναυλίες και βεβαίως και οι Εκθέσεις.

Ως εκ τούτου, βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση, να ανακοινώσουμε πως:

Η Έκθεση «BEAUTY GREECE Άνοιξη 2020» ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ

λόγω των Μέτρων Προστασίας από την Πανδημία του Κορωνοϊού (COVID-19)

 

Για τους ίδιους λόγους, Ματαιώνεται οριστικά και

η Έκθεση «BEAUTY MACEDONIA Καλοκαίρι 2020»

 

Οι επόμενες Εκθέσεις BEAUTY,

θα διεξαχθούν μετά την άρση του Μέτρου

που απαγορεύει τις Μεγάλες Εκδηλώσεις – Συναθροίσεις

 

 

Θέλουμε να πιστεύουμε πως η σταδιακή επανεκκίνηση της οικονομικής δραστηριότητας, σε συνδυασμό με την πειθαρχία στα μέτρα και την υπευθυνότητα που αντιμετωπίζουμε όλοι αυτήν την «Νέα Κανονικότητα», θα μας φέρει όσο πιο σύντομα το επιτρέψουν οι συνθήκες, στην «Μετά Κορωνοϊό Εποχή», όπου όλοι μας θα είμαστε πιο ώριμοι, πιο δυνατοί, πιο υπεύθυνοι αλλά και πιο ευαισθητοποιημένοι!!!

 Αγαπητές μας Φίλες και Φίλοι,

Αγαπητοί μας Πελάτες, Συνεργάτες και Επισκέπτες,

Όσοι γνωρίζετε έστω και λίγο, την εταιρεία μας BEAUTY GREECE TSIRIMOKOU, ξέρετε πολύ καλά πως για εμάς οι Εκθέσεις μας, δεν είναι απλά μια δουλειά. Είναι κομμάτι της ζωής μας, μέλος της οικογένειάς μας!!!

Σαν μια μεγάλη οικογενειακή γιορτή, που με πολύ αγάπη διοργανώνουμε κάθε φορά και με μεγάλη αγωνία περιμένουμε να μαζευτούμε όλοι μαζί, να σας δούμε και να μάθουμε τα νέα σας!!!

Με μεγάλη ειλικρίνεια, θέλουμε να σας πούμε πως ήδη ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΤΕ ΟΛΟΙ !

Όλοι όσοι, τόσα χρόνια μας τιμάτε με την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας!!!

Θα πρέπει όμως και εμείς – όπως συστήνεται σε όλους- να κάνουμε υπομονή και να κοιτάξουμε πως μπορούμε να βγούμε και από αυτήν την μάχη Νικητές, εξελίσσοντας τον εαυτό μας και την δουλειά μας, και ανακαλύπτοντας μέσα από αυτήν την δοκιμασία, νέους τρόπους επικοινωνίας!!!

Δεσμευόμαστε πως θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μπορέσουμε σύντομα να είμαστε και πάλι κοντά σας και να σας προσφέρουμε και πάλι τις υπηρεσίες μας!!!

Μέχρι τότε, και με αφορμή την επανεκκίνηση του τόσο σημαντικού και όμορφου κλάδου της Ομορφιάς, τον οποίο και εμείς υπηρετούμε τα τελευταία 27 χρόνια, θέλουμε να ευχηθούμε από καρδιάς, σε όλους όσους δραστηριοποιούνται στον υπέροχο αυτό κλάδο, επαγγελματίες και εμπόρους:

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ με Δύναμη, Υπομονή, Προσαρμοστικότητα, αλλά και Αισιοδοξία πως…

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!

 

 

 

 

#menoume_asfaleis

#menoume_ypefthinoi

#menoume_aisiodoxoi