Gossip

Το λευκό φόρεμα της Dakota Johnson δείχνει κομψό και απίστευτα άνετο

Dakota Johnson εντοπίστηκε στο Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου μαζί με την κόρη της Gwyneth Paltrow και τωρινού συντρόφου της, Chris Martin. Ωστόσο, αυτό που τράβηξε περισσότερο το δικό μας ενδιαφέρον ήταν το αέρινο, λευκό μίντι φόρεμά της. Κυρίως, επειδή είναι κάτι ανάμεσα σε πραγματικό outfit και σε νυχτικό που μας αρέσει πολύ τελευταία.

Όπως αποδεικνύεται ότι το φόρεμα της Johnson είναι από το Αυστραλιανό brand, Posse και και κοστίζει κάτι λιγότερο από 400 δολάρια αλλά ευτυχώς υπάρχουν πολλά παρόμοια στυλ αρκετά πιο προσιτά στην αγορά. Και είναι εύκολο να πείσουμε τους εαυτούς μας γιατί πρέπει να πραγματοποιήσουμε μια τέτοια αγορά. Εκτός από το να είναι το τέλειο κομμάτι για να φορέσουμε στον καναπέ όσοι δουλεύουμε ακόμα από το σπίτι, αλλά τα λευκά φορέματα είναι και ιδανικά για την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα. Επιπλέον, δεν υπάρχουν πολλές περιστάσεις για τις οποίες δεν θα λειτουργούσε το συγκεκριμένο κομμάτι, θα το φορούσαμε ακόμα και μέσα από ένα μακρυμάνικο μπλουζάκι ή πουλόβερ τις πιο δροσερές μέρες.

 

 

Επίσης η Johnson είχε τη σωστή ιδέα και όσον αφορά τα παπούτσια της. Φόρεσε απλά ένα ζευγάρι slippers κάνοντας μια εμφάνιση, άνετη και χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: https://www.marieclaire.gr/Πηγή φωτογραφίας:Pinterest