Μαλλιά, Σώμα

Nιώστε τη διαφορά που μπορεί να φέρει η AVEDA στα μαλλιά και στο σώμα σας

 

 

Η AVEDA ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Δώστε στο σημαντικότερο άνθρωπο της ζωής σας τη ‘δύναμη’ για πανέμορφα μαλλιά με τον vegan και cruelty-free τρόπο της Aveda.

 

 

 

Πριν την καθιέρωση των beauty gurus και των social media influencers, η μοναδική μας πηγή έμπνευσης για μυστικά ομορφιάς ήταν μία: η μητέρα μας. Φέτος, η Aveda τιμά όλες τις μητέρες και τις μητρικές φιγούρες της ζωής μας, οι οποίες ανάμεσα στους σπουδαίους τους ρόλους, έχουν αναλάβει κι εκείνον του «μέντορα ομορφιάς». Γιόρτασε κι εσύ μαζί μας και φρόντισε τη μητέρα σου, κάνοντας της δώρο προϊόντα υψηλής απόδοσης, vegan και cruelty-free για απαλά μαλλιά, υπέροχο δέρμα και αφύπνιση των αισθήσεων.
Πιο συγκεκριμένα, η σειρά Νutriplenish™ θα φροντίσει τα μαλλιά της να γίνουν πλούσια, ενυδατωμένα και απαλά χάρη στα συστατικά με Ωμέγα-5 και το έλαιο ροδιού, ενώ το Nutriplenish™ Leave-in Conditioner με 98% φυσικά συστατικά τα προστατεύει από τη θερμοκρασία των προϊόντων styling και τις ακτίνες UV.

 

 

 

Παράλληλα, η σειρά Cherry Almond Hair and Body care της Aveda θα χαρίσει λάμψη τόσο στα μαλλιά όσο και στο σώμα, ενώ το χαρακτηριστικό άρωμα λουλουδιών από 38 αγνά λουλούδια και βότανα θα αφυπνίσει τις αισθήσεις της. Η σειρά περιλαμβάνει επίσης και το νέο Cherry Almond Body Scrub, που περιέχει ένα μίγμα από απολεπιστικούς παράγοντες καρυδιού και μπαμπού, για απίστευτη αίσθηση απαλότητας στο δέρμα.

 

                    

 

Όταν δωρίζεις ένα προϊόν Aveda, δίνεις συμβολικά και το δώρο της αγάπης και της φροντίδας. «Λούσε» τη μητέρα σου με αγάπη και γιόρτασε την αυθεντική influencer της ζωής σου, όχι μόνο στην παγκόσμια Γιορτή της Μητέρας, αλλά και κάθε μέρα!

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ AVEDA

INTERNAL

Η Aveda, ιδρύθηκε το 1978 στη Μινεάπολη, δημιουργεί φυτικά προϊόντα για τα μαλλιά, το δέρμα και το σώμα για επαγγελματίες και καταναλωτές. Η Aveda καινοτομεί σε βοτανικές τεχνολογίες, συνδυάζοντας τις αρχές της σύγχρονης επιστήμης και της Αγιουρβέδας, της αρχαίας ινδικής θεραπευτικής παράδοσης, για να αναπτύξει προϊόντα για τα μαλλιά, την επιδερμίδα και του σώματος που παράγονται με αγνά λουλούδια και φυτικά εκχυλίσματα, συστατικά που δημιουργούνται με σεβασμό προς τη Γη, καθώς και ένα ολοκληρωμένο μενού με χαλαρωτικές τελετουργίες για ολιστική ομορφιά.

ΟΙ 5 ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΑΣ

1. Χρησιμοποιούμε συστατικά φυσικής προέλευσης
2. Cruelty Free – Δεν κάνουμε ποτέ δοκιμές σε ζώα
3. Smells like Aveda – Αγνά αρώματα λουλουδιών & φυτών
4. Περιβαλλοντική Ευθύνη – Παραγωγή με 100% αιολική ενέργεια
5. Συσκευασίες από Ανακυκλωμένα Υλικά

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ AVEDA TEO, ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ & ΓΛΥΦΑΔΑ KAI ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ…

μπορείτε να βιώσετε μοναδικές Τελετουργίες Ανανέωσης Aveda όπως:

Comforting Tea Ritual, απολαύστε ένα φλιτζάνι χαλαρωτικού τσαγιού κατά την άφιξή σας.
Stress-Relieving Hand Ritual, η οποία προσφέρει τις χαλαρωτικές ιδιότητες της Aveda Hand Cream.
Stress-Relieving Neck and Shoulders Ritual, 3-5 λεπτά αποφόρτισης με το μασάζ αυχένα και ώμων με την Aveda Stress-Fix™ Body Lotion.
Aroma Sensory Journey Ritual, ένα ταξίδι στα αρώματα, στις αισθήσεις και στις μνήμες που σας βοηθά να ανακαλύψετε το άρωμα της Aveda που σας ταιριάζει.
Ανακαλύψτε τα τσάκρα και την ομορφιά της ισορροπίας.

Βρείτε την Aveda στα κομμωτήρια Aveda TEO Νέα Ερυθραία, & Γλυφάδα, Xanthi Hair Gallery Θεσσαλονίκη lovehair.gr, στα πολυκαταστήματα attica & atticabeauty.gr, σε επιλεγμένα Hondos Center, στο Sephora Ψυχικού & Sephora.gr και στο Galerie de Beaute Χολαργού & galeriedebeaute.gr.

Ανακαλύψτε περισσότερα για την Aveda:
@AVEDAGREECE #AVEDAGR
www.aveda.gr

 

 

 

Βρείτε την στο facebook εδώ

Ακολουθήστε την στο instagram εδώ