Beauty Testing, Μαλλιά

AVEDA: Χαρίστε απαλότητα και λάμψη στα μαλλιά σας με τα προϊόντα Aveda

 

Nιώστε τη διαφορά που μπορεί να φέρει η AVEDA στα μαλλιά σας

Χαρίστε απεριόριστη λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά σας με την σειρά Cherry Almond της Aveda με το χαρακτηριστικά γλυκό άρωμα από αμύγδαλο και κεράσι.

 

 

Λίγα λόγια για την Aveda:

Η Aveda, ιδρύθηκε το 1978 στη Μινεάπολη, δημιουργεί φυτικά προϊόντα για τα μαλλιά, το δέρμα και το σώμα για επαγγελματίες και καταναλωτές. Η Aveda καινοτομεί σε βοτανικές τεχνολογίες, συνδυάζοντας τις αρχές της σύγχρονης επιστήμης και της Αγιουρβέδας, της αρχαίας ινδικής θεραπευτικής παράδοσης, για να αναπτύξει προϊόντα για τα μαλλιά, την επιδερμίδα και του σώματος που παράγονται με αγνά λουλούδια και φυτικά εκχυλίσματα, συστατικά που δημιουργούνται με σεβασμό προς τη Γη, καθώς και ένα ολοκληρωμένο μενού με χαλαρωτικές τελετουργίες για ολιστική ομορφιά.

 

Προσωπικά προχώρησα σε beauty testing της σειράς Cherry Almond της Aveda και δοκίμασα το Softening Shampoo και το Softening Conditioner και εντυπωσιάστηκα από τα αποτελέσματα!

 

 

 

 

Το πρώτο βήμα που έκανα ήταν φυσικά να λουστώ με το Cherry Almond Softening Shampoo και να απλώσω όλο το προϊόν τρυφερά και πολύ σχολαστικά στα μαλλιά μου δημιουργώντας έναν πλούσιο αφρό. Από την πρώτη κιόλας στιγμή το απολαυστικό άρωμα του κερασιού και του αμυγδάλου σκόρπισαν στα μαλλιά μου αλλά και σε όλο το μπάνιο! Το φρουτώδες και το λουλουδάτο άρωμα του σαμπουάν είναι το αγαπημένο μου κι ειδικά τώρα το καλοκαίρι τι καλύτερο;

Αυτό που με ενθουσίασε επίσης στο συγκεκριμένο σαμπουάν είναι ότι είναι ιδανικό ακόμα κι αν είναι τα μαλλιά σου βαμμένα! Έχοντας βαμμένα μαλλιά δεν επηρέασε αλλά ούτε ξεθώριασε καθόλου το χρώμα των μαλλιών μου. Αντιθέτως, έδωσε μια ιδιαίτερη λάμψη στις ανταύγειες μου και τις έκανε να φαίνονται ακόμα πιο φωτεινές λες και μόλις βγήκα από το αγαπημένο μου hair salon.

 

 

Έπειτα, προχώρησα στο  Cherry Almond Softening Conditioner για να αποκτήσω την μεταξένια και απαλή υφή που υπόσχεται το συγκεκριμένο προϊόν. Και όντως το έκανε…

Τοποθετώντας ελάχιστη ποσότητα στα δάχτυλα μου, άπλωσα τρυφερά το conditioner στις άκρες των μαλλιών μου και το άφησα να δράσει για λίγα λεπτάκια. Αμέσως έκανε τα μαλλιά μου, που είναι από την φύση τους πολύ αφυδατωμένα και ξηρά, πολύ μαλακά και απαλά. Και για μια ακόμη φορά ένιωσα να χαρίζει στα μαλλιά πλούσιο, αισθησιακό άρωμα από κεράσι και αμύγδαλο. Οπότε αν ταλαιπωρείσαι κι εσύ από τα ξηρά μαλλιά σου κι θέλεις εντατική θρέψη και ενυδάτωση το συγκεκριμένο προϊόν στο συστήνω ανεπιφύλαχτα.

 

 

                                               

 

Τέλος, δοκίμασα το Texture Tonic  της Aveda, κατάλληλο για beachy waves!

Το καλοκαίρι σχεδόν έφτασε και όλοι γνωρίζουμε πόσο κουραστικό και εξουθενωτικό είναι να αφιερώνουμε ατελείωτες ώρες στο hairstyling.  Ταλαιπωρούμε τα μαλλιά μας , ισιώνοντας τα ή κάνοντας μπούκλες κι μετά από λίγη ώρα βλέπουμε ότι ο κόπος μας πάει χαμένος! Είτε θα βουτήξουμε στην καταγάλανη θάλασσα που τόσο έχουμε επιθυμήσει, ή θα κάνουμε εκείνες τις καλοκαιρινές βόλτες στα αγαπημένα μας σοκάκια όπου η αφόρητη ζέστη θα χαλάσει το χτένισμα που τόση ώρα μας πήρε να ετοιμάσουμε. Όπως και να έχει , η θερμότητα και η περιποίηση των μαλλιών τους καλοκαιρινούς μήνες είναι εξουθενωτική κι σε καταλαβαίνω. Το ίδιο κάνω κι εγώ. Ποια δεν θέλει  διακοπές με επιμελώς ατημέλητες μπούκλες χωρίς κανένα κόπο; Υποθέτω όλες μας κορίτσια.  Η  παρέα μας λοιπόν  πρέπει να είναι το Texture Tonic!

Ψέκασα λίγη ποσότητα από το προϊόν σε στεγνά μαλλιά (μπορείς να το κάνεις κι σε βρεγμένα) και σε λίγα δευτερόλεπτα είχε απορροφηθεί με φυσικό τρόπο. Tο #TextureTonic είναι αυτό που χρειάζεσαι για να δώσεις στα #μαλλιά σου φυσική και επιμελώς ατημέλητη υφή, σαν να βγήκες μόλις από τη θάλασσα! Διαρκεί για ώρες και δεν χρειάζεται καθόλου χρόνο και κόπο για να έχεις τα πιο stylish μαλλιά. Πριν ή μετά την βουτιά σου, την καλοκαιρινή σου βόλτα ή ότι σχεδιάζεις να κάνεις κι θέλεις να πετύχεις beachy waves μην διστάσεις να το δοκιμάσεις! Είναι το απόλυτο must του καλοκαιριού.. εμπιστέψου με!!!

 

 

 

Βρείτε την Aveda στα κομμωτήρια Aveda TEO Νέα Ερυθραία, & Γλυφάδα, Xanthi Hair Gallery Θεσσαλονίκη lovehair.gr, στα πολυκαταστήματα attica & atticabeauty.gr, σε επιλεγμένα Hondos Center, στο Sephora Ψυχικού & Sephora.gr και στο Galerie de Beaute Χολαργού & galeriedebeaute.gr.

Ανακαλύψτε περισσότερα για την Aveda:
@AVEDAGREECE #AVEDAGR
www.aveda.gr

 

 

Βρείτε την στο facebook εδώ

Ακολουθήστε την στο instagram εδώ

Γράφει η Βίκυ Φούκη