Gossip

Βασίλης Ζούλιας: Ο γνωστός σχεδιαστής έφτιαξε τις δικές του μάσκες για τον κορονοϊό

Ο Βασίλης Ζούλιας προχώρησε στον σχεδιασμό και την παραγωγή μασκών για τον κορονοϊό οι οποίες φέρουν την υπογραφή του.

Δημιούργησε μάσκες για την προστασία μας κατά του κορονοϊού και τις τελευταίες μέρες συζητήθηκε πολύ, καθώς κάποιοι αντέδρασαν για τις τιμές τους! Αλλά ο ίδιος εξήγησε πως το κόστος των μασκών είναι αρκετό για να καλύψει τους υπαλλήλους τους και την επιχείρηση του, καθώς είναι μια ελληνική επιχείρηση η οποία προσπαθεί να επιβιώσει όπως πολλές άλλες.

 

Μερικά από τα υφάσματα είναι πρωτότυπα 60s 100% βαμβακερά διπλής όψης με επιπλέον τσέπη για φίλτρο προστασίας. Πλένεται στο χέρι και στο πλυντήριο.

Με την μοναδική του έμπνευση και ικανότητα σχεδίασε τις παρακάτω μάσκες που πέρα από προστατευτικές είναι και πολύ μοδάτες!

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: μακιγιάζ

Ο γνωστός σχεδιαστής δημιούργησε κάποιες μάσκες και μπορεί κάποιος να τις προμηθευτεί κάνοντας ένα τηλέφωνο στο 210-7225613 ή στέλνοντας ένα email στον σχεδιαστή για να κάνει την αγορά του.

Ο Βασίλης Ζούλιας δεν ήθελε να αφήσει παραπονεμένους  τους άνδρες και έτσι επέλεξε να δημιουργήσει μάσκες και για τα αγόρια και τις παρουσίασε στο Instagram!

 

 

Πέρα από την απαραίτητη προστασία οι μάσκες του αγαπημένου μας σχεδιαστή έδωσαν χαρά σε αυτές τις υπέροχες γυναίκες γιατρούς και νοσηλεύτριες .

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα

 

 

 

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.           Η εικόνα ίσως περιέχει: λωρίδες

 

 

 

 

 

Βρείτε τον στο facebook εδώ

Ακολουθήστε τον στο instagram εδώ

 

 

 

Πηγή:https://eretikos.gr/ Πηγή φωτογραφίας;https://www.youweekly.gr/