Μόδα

5 must have κομμάτια για το καλοκαίρι

Ρίξαμε μια ματιά στο Instagram account της ultra stylish Renia, διαχειρίστριας του προφίλ @venswifestyle, και εντοπίσαμε τα κομμάτια στα οποία ποντάρει για να απογειώνει κάθε της outfit. Επίλεξε τα κι εσύ για αντίστοιχα chic και on trend καλοκαιρινές εμφανίσεις.
Φώτο: @venswifestyle

Κάθε χρόνο όταν πια έχουμε μάθει ό,τι πρέπει να ξέρουμε για τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και έχουμε διαλέξει αυτές που ξέρουμε ότι μας ταιριάζουν απόλυτα έρχεται η ώρα που όλες λατρεύουμε: οι αγορές! Σου έχουμε ένα στυλιστικό μυστικό όμως που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα καθώς και τον τρόπο που συνδυάζεις τα αγαπημένα σου fashion statement κομμάτια. Για να τα αναδείξεις και να δημιουργείς υπέροχα σύνολα χρειάζεσαι μερικά κλασικά αλλά απίστευτα κομψά must-haves τα οποία θα δεις ότι θα φοράς για χρόνια. Είναι από αυτά που δεν λείπουν από τις πιο ενημερωμένες γκαρνταρόμπες και πρωταγωνιστούν στα σύνολα που βλέπεις στο Instagram. Δες τις προτάσεις μας, εντόπισε τις ελλείψεις στην ντουλάπα σου και ετοιμάσου για τις απαραίτητες αγορές οι οποίες – πίστεψέ μας – είναι επενδύσεις!

Το πουκάμισο σε φαρδιά γραμμή

Αν υπάρχει ένα κομμάτι που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όσον αφορά το ελαφρύ layering του καλοκαιριού αυτό είναι το πουκάμισο σε ό,τι χρώμα κι αν διαλέξεις.

 

Φώτο: @venswifestyle

Το καλοκαιρινό denim 

Βερμούδες και φαρδιά σορτς θα κάνουν την διαφορά στις εμφανίσεις σου τώρα και για χρόνια οπότε αν ακόμα δεν έχεις προσθέσει τα κομμάτια αυτά στη ντουλάπα σου έχει έρθει η ώρα να το κάνεις.

 

Φώτο: @venswifestyle

Τα t-shirt με vintage αέρα 

Αν τα t-shirt σου είναι σε καλή κατάσταση μην τα αποχωρίζεσαι. Να θυμάσαι τον χρυσό κανόνα: όσο πιο retro δείχνουν τόσο το καλύτερο καθώς θα δείξουν ακόμα ωραιότερα με τα trendy denim παντελόνια σου και διαχρονικά κοσμήματα.

Φώτο: @venswifestyle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το φλοράλ φόρεμα

Δεν υπάρχει πιο διαχρονικό print και γι’αυτό και ταιριάζει σε όλες ανεξαρτήτως ηλικίας και στυλ. Πόνταρε σε κλασικές γραμμές που κολακεύουν τη σιλουέτα και πρόσθεσε στην ντουλάπα σου έναν στυλιστικό σύμμαχο που δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ.

 

Φώτο: @venswifestyle

Τα κοστούμια

 Αν υπάρχει ένα στυλ που μπορείς να υποστηρίξεις τώρα και για πάντα αυτό είναι το στυλ που δημιουργεί το υπέρκομψο κοστούμι. Μην περιοριστείς στο κλασικό μαύρο, εξίσου chic θα δείξεις με ένα λευκό κοστούμι ή μια ακόμα πιο ανατρεπτική απόχρωση.

Πηγή:https://elle.gr/ Πηγή φωτογραφίας: missbloom.gr