Gossip

Bella Hadid: Πιο sexy από ποτέ με το στράπλες πράσινο μπικίνι της

Η Μπέλα Χαντίντ ανέβασε  στο Instagram δύο φωτογραφίες της φορώντας ένα εκπληκτικό στράπλες πράσινο μπικίνι, το οποίο αναδείκνυε το γυμνασμένο της σώμα και την ηλιοκαμένη της επιδερμίδα. Σε μία από αυτές μάλιστα, η Μπέλα άφησε να φανούν οι φυσικές της φακίδες.

 

Οι φωτογραφίες το διάσημου μοντέλου εναλλάσσονταν με βίντεο από άλογα που έτρεχαν ελευθέρα στη φάρμα της οικογένειας Χαντίντ.

Παρόμοιες φωτογραφίες είχε ανεβάσει το διάσημο μοντέλο και την Παρασκευή, με το ίδιο μπικίνι ενώ κατάφερε να απαθανατίσει και το εκπληκτικό τοπίο γύρω της.

 

 

 

Η καλλονή, η οποία βρίσκεται απομονωμένη μαζί με την 56χρονη μητέρα της Γιολάντα και τη μεγαλύτερη αδερφή της, την 25χρονη Τζίτζι, στη οικογενειακή φάρμα στην Πενσυλβάνια, ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά θεία, αφού η αδερφή της Τζίτζι ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί από το σύντροφό της Ζέιν Μαλίκ.

 

 

Μιλώντας σε ένα γερμανικό ραδιοφωνικό σταθμό, η μητέρα της Τζίτζι παραδέχτηκε ότι είναι ακόμα σοκαρισμένη από την είδηση της εγκυμοσύνης αλλά ανυπομονεί να γίνει γιαγιά τον Σεπτέμβρη, ειδικά μετά τον πρόσφατο χαμό της μητέρας της.

 

 

 

 

 

Πηγή:https:https://gr.hellomagazine.com/ Πηγή φωτογραφίας:https://www.instyle.gr/