Beauty Testing, Φυσικά Καλλυντικά

L’Ymolà: Μέγιστη ηλιοπροστασία και ενυδάτωση για να είσαι πιο λαμπερή από ποτέ το φετινό καλοκαίρι

L'Ymolà | Brands of the World™ | Download vector logos and logotypes

Γνωρίστε την  L’Ymolà

Η L’Ymolà ιδρύθηκε το 1985 στο Παρίσι. Με πυρήνα της φιλοσοφίας μας την καινοτομία, δημιουργήσανε δερμο-καλλυντικά με βάση τις αρχές της φυτοθεραπείας και της βιοτεχνολογίας. Συνδυάζοντας ενεργά συστατικά φυσικής προέλευσης σε υψηλή συμπύκνωση και εξελιγμένους δραστικούς παράγοντες τεχνολογίας αιχμής, παρέχουνε υπεύθυνες λύσεις στις προσωπικές ανάγκες ομορφιάς της σύγχρονης γυναίκας, σε κάθε ηλικία. Θεμελιώδης αρχή των εργαστηρίων τους είναι η προσήλωση στην δημιουργία καινοτόμων ποιοτικών προϊόντων υψηλής αξιοπιστίας και εγγυημένης ασφάλειας.

Το όραμα τους είναι να «ενθαρρύνουμε τις γυναίκες να πιστέψουν στις δυνατότητές τους και να αγαπήσουν τον εαυτό τους». Κάθε γυναίκα είναι όμορφη με έναν ιδιαίτερο, πολύ μοναδικό τρόπο. Εμείς δεσμευόμαστε να την βοηθήσουμε στο ταξίδι της ζωής της και να της προσφέρουμε τα κατάλληλα όπλα για να αναδείξει την δική της προσωπική ομορφιά.

Μένοντας πιστοί στις θεμελιώδεις αρχές  και αξίες της φιλοσοφίας τους, επενδύουν στην συνεχή εξέλιξη και δεσμεύονται να εξακολουθήσουν να βοηθάνε την γυναίκα να νοιώθει και να είναι όμορφη σήμερα, αύριο και για πάντα.
Έτσι, μιας και το καλοκαίρι σχεδόν έφτασε η L’Ymolà ,επενδύοντας στο όραμα τους να προστατέψουν την ομορφιά και την επιδερμίδα μας , στόχευσαν στην ολοκληρωμένη  ηλιοπροστασία προσώπου με την Écran Total “Majeur” SPF 30 καθώς και στην υπερ-ενυδάτωση σώματος  με την L’Ymolà Hydro-Satinant που είναι πλούσια σε Αλόη και Βιταμίνες Ε+Α .

Δοκιμάσαμε για εσάς!

L`Ymolà Ecran Total

 

Το συγκεκριμένο αντιηλιακό προσώπου υπόσχεται μέγιστη ηλιοπροστασία προσώπου και άψογη εφαρμογή με ένα άγγιγμα.

  • Ασφαλή και ολοκληρωμένη ηλιοπροστασία με ιδανικό δείκτη 30
  • Πρόληψη των πανάδων 
  • Βαθιά ενυδάτωση
  • Αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση

Προσωπικά δοκίμασα την Écran Total “Majeur” SPF 30 και με το πρώτο άγγιγμα στην επιδερμίδα μου εφαρμόστηκε τέλεια χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας στο δέρμα μου. Η λιπαρότητα που αφήνουν ορισμένα προϊόντα και αντηλιακά δυσανασχετεί τις περισσότερες από εμάς , ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες  προκαλούν λιπαρότητα στο πρόσωπο μας. Όλες μας θέλουμε ναι μεν ενυδατωμένη επιδερμίδα , αλλά όχι λιπαρή.

Η Écran Total “Majeur” SPF 30 το κατάφερε. Όντας αόρατη και ενυδατική προστατεύει το πρόσωπο μου από τις ακτινοβολίες του ήλιου και αυτό που με εντυπωσιάζει ακόμα περισσότερο είναι ότι χρησιμοποιείται και σαν κρέμα ημέρας κάτω από το μακιγιάζ. Μου αρέσει να βάφομαι καθημερινά και να χρησιμοποιώ τα αγαπημένα μου καλλυντικά χωρίς όμως να αφήνω εκτεθειμένο το πρόσωπο μου στον ήλιο. Με την  Écran Total “Majeur” SPF 30  καταφέρνω να προστατεύω σε μέγιστο βαθμό την επιδερμίδα μου από τον ήλιο, να την κρατάω όλη μέρα ενυδατωμένη καθώς και να αποφεύγω την εμφάνιση πανάδων. Όλα αυτά σε ένα μόνο προϊόν. Τι καλύτερο; Το καλοκαίρι αποφεύγω να τοποθετώ πολλά προϊόντα στο πρόσωπο μου. Με την   Écran Total “Majeur” SPF 30 χρειάζομαι μόνο ένα.

Αν δεν θέλετε κι εσείς να μαυρίσετε ή αν θέλετε να αποφύγετε τις πανάδες και τους λεκέδες από τον ήλιο ή αν νομίζετε ότι έχετε ήδη αρκετά μαυρίσει, η L’Ymolà σας προσφέρει την λύση με μια αντιηλιακή κρέμα πάρα πολύ υψηλής προστασίας.

 

L’Ymolà Hydro-Satinant:

L`Ymolà Hydro-Satinant - Ενυδατική Κρέμα Σώματος 250ml

Το δεύτερο προϊόν που ανυπομονούσα να δοκιμάσω ήταν  Ενυδατική Κρέμα Σώματος: L`Ymolà Hydro-Satinant. Αυτό που με ενθουσίασε στην συγκεκριμένη κρέμα σώματος με αλόη είναι ότι :

  • Στοχεύει στην ενυσχιμένη ενυδάτωση του σώματος
  • Καταπραΰνει την επιδερμίδα μετά την έκθεση στον ήλιο
  • Βοηθά στην παράταση του μαυρίσματος

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μου εποχή. Οι ατελείωτες βόλτες στην παραλία, οι βουτιές στην καταγάλανη θάλασσα καθώς και η ηλιοθεραπεία με κάνουν να ανυπομονώ κάθε χρόνο για το καλοκαίρι. Έτσι θέλω κάθε χρονιά μα επενδύω σε super αντιηλιακά με μέγιστο δείκτη προστασίας καθώς και σε πολύ καλή  κρέμα σώματος για να καταπραύνει και να ενυδατώσει το σώμα μου. Ανακάλυψα λοιπόν την L’Ymolà Hydro-Satinant πλούσιο σε περιεκτικότητα Αλόης και Βιταμινών Α+Ε που ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα, εξασφαλίζοντας την ελαστικότητα, τη φρεσκάδα και τη μεταξένια υφή της. 

 

 

Αφού πέρασα αρκετή ώρα στην παραλία και είχα αφήσει εκτεθειμένο το σώμα μου στον ήλιο ένιωσα ότι χρειάζεται μια βαθιά ενυδάτωση καθώς και μια θεραπεία για το κάψιμο από τον ήλιο. Έτσι, δοκίμασα L’Ymolà Hydro-Satinant και κατευθείαν απλώθηκε και απορροφήθηκε εύκολα χωρίς να κολλάει και να λεκιάζει τα ρούχα. Κατάφερε να δροσίσει και ανακουφίσει την ταλαιπωρημένη μου από το κάψιμο του ήλιου επιδερμίδα. Επίσης απέτρεψε το ξεφλούδισμα ενώ ταυτόχρονα βοηθά στη φυσιολογική διατήρηση του μαυρίσματος. Το λάτρεψα αμέσως! Άφησε το δέρμα μου φρέσκο και μεταξένιο καθ όλη τη διάρκειά της ημέρας χωρίς να δημιουργεί λιπαρότητα ή να αφήνει ίχνη στα ρούχα μου.

 

 

Έμεινα τόσο ευχαριστημένη με αυτά τα προϊόντα που σίγουρα θα με συντροφεύουν φέτος το καλοκαίρι και είμαι σίγουρη ότι θα τα λατρέψετε και εσείς. Τοποθετήστε τα στην summer bag σας και ready to go!!

 

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Βρείτε την  ιστοσελίδα της L’Ymolà εδώ

Βρείτε την στο facebook εδώ

Ακολουθήστε την στο instagram εδώ

 

Γράφει η Βίκυ Φούκη

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή φωτογραφίας:https://www.brandsoftheworld.com/l