Beauty Testing, Νύχια

Pbi Beauty: Η νέα συλλογή “Slumber Party” του Leave Your Mark θα σε γεμίσει αισιοδοξία και θα σε προετοιμάσει για το καλοκαίρι

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

 

Καλώς ήλθατε στον κόσμο της PBI beauty!

Η PBIbeauty είναι η κρυφή δύναμή σας στο χώρο περιποίησης άκρων.

Στο νέο, πλήρως ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα τους θα ανακαλύψετε  πάνω από 3,000 εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης για Νύχια (φυσικά και τεχνητά), αξεσουάρ, εργαλεία κι αναλώσιμα, απαραίτητα σε κάθε επαγγελματία. Η εταιρεία μας, εισάγει και διακινεί, αποκλειστικά στην Ελλάδα, μερικά από τα κορυφαία brands περιποίησης άκρων και εξοπλισμού καταστημάτων στον κόσμο:

– Jessica Cosmetics (Καλιφόρνια)

– Hand And Nail Harmony – Gelish (Καλιφόρνια)

– Morgan Taylor (Καλιφόρνια)

– Footlogix Pediceuticals (Καναδάς)

– Norvell (Αμερική)

Γιατί να τους επιλέξεις; Γιατί εδώ και χρόνια κατέχουν ηγετικό ρόλο στον κλάδο περιποίησης άκρων. Γιατί είναι πάντα δίπλα σας, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν, κατανοώντας πλήρως την ανάγκη σας για αξιόπιστα προϊόντα, υψηλής ποιότητας, στα οποία μπορείτε να βασιστείτε. Προϊόντα, τα οποία θα σας παρέχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, κάθε φορά.

 

Έτσι για μια ακόμη φορά επανήλθαν δυναμικά με την νέα συλλογή “Slumber Party” του Leave Your Mark που σου υπόσχεται ένα καλοκαίρι γεμάτο ζωντάνια, χρώμα και αισιοδοξία!

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα Πιτζάμα Πάρτι με τις κολλητές σου, σωστά; Ένα ανέμελο βράδυ Παρασκευής βλέποντας ταινίες τρόμου με άφθονο ποπ-κορν, ανελέητο μαξιλαροπόλεμο, γέλιο μέχρι δακρύων και κοριτσίστικα μυστικά… όπως τότε στο σχολείο. Η νέα συλλογή “Slumber Party” του Leave Your Mark είναι ακριβώς αυτό. Μια ευκαιρία επανασύνδεσης και επιστροφής στην αθωότητα και την ανεμελιά με τις καλύτερές σου φίλες. Θέλεις να το ζήσεις; Διάλεξε ένα χρώμα, κάθισε αναπαυτικά και απόλαυσε τη στιγμή. Αυτή η ανοιξιάτικη συλλογή με τις φρέσκιες, ζωηρές αποχρώσεις, θα σε γεμίσει αισιοδοξία και θα σε προετοιμάσει για το Καλοκαίρι που έρχεται.

Προσωπικά,ως λάτρης του ροζ, αποφάσισα να δοκιμάσω την απόχρωση Chick Flick του Leave Your Mark και να υποδεχτώ τον Ιούνιο με το πιο χαριτωμένο και κοριτσίστικο χρώμα στα νύχια μου.

 

Το πρώτο μου βήμα ήταν να λιμάρω τα νύχια μου και να τους δώσω ένα ωραίο τετράγωνο σχήμα . Έπειτα πήρα το buffer που λειαίνει τα πετσάκια και   αφαιρεί τους λεκέδες από την επιφάνεια του νυχιού. Το πέρασα μία – δυο φορές μέχρι να γυαλίσουν τα νύχια μου και στη συνέχεια τα σκούπισα. ( μπορείτε και να τα βρέξετε αν θέλετε).

 

 

                                         

 

Ύστερα, άρχισα να βάφω τα νύχια μου με το  Chick Flick  και τα έψησα στο φουρνάκι για μερικά δευτερόλεπτα. Στέγνωσαν κατευθείαν χωρίς να νιώθω να “κολλάνε”. Μετά πέρασα άλλη μία δεύτερη στρώση για πιο έντονο pigment και τα ξαναέβαλα στο φουρνάκι.  Η απόδοση της όζας είναι καταπληκτική. Είναι το απόλυτο καλοκαιρινό ροζ χρώμα που θα μπορούσα να έχω στα νύχια μου αυτή την εποχή.

 

                            

 

Με δύο μόλις περάσματα πέτυχα το ιδανικό μανικιούρ. Τρελάθηκα με αυτό το λαμπερό , ζωντανό και φρέσκο χρώμα του Chick Flick. 

 

 

 

Η νέα συλλογή “Slumber Party” του Leave Your Mark πέρα από το πολυαγαπημένο μου Chick Flick περιέχει και άλλα υπέροχα καλοκαιρινά χρώματα όπως το Pillow Fight, Giggles Galore,  Truth or Dare, Popcorn, Pancakes & PJs.

Είσαι έτοιμη για ένα Πιτζάμα Πάρτι με τις κολλητές σου με τα πιο φρέσκα, λαμπερά και άκρως καλοκαιρινά νύχια;

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

 

Βρείτε την ιστοσελίδα της PBI BEAUTY εδώ:

Βρείτε την στο Facebook εδώ:

Ακολουθήστε την στο Instagram εδώ: