Πρόσωπο

Η Kim Kardashian αποκάλυψε πώς φοράει αντηλιακό χωρίς να καταστρέφει το μακιγιάζ της

Πώς προστατεύει η star την επιδερμίδα της πάνω από το makeup;

 

Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να δώσει η Kim Kardashian, η οποία χρησιμοποιείαντηλιακό mist σε τέτοιες περιπτώσεις. Η reality star αποκάλυψε στο Instagram της: «Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι με το να βάλουν μια φορά την ημέρα αντηλιακό είναι καλυμμένοι και προστατευμένοι. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ισχύει. Αυτό που εγώ χρησιμοποιώ είναι ένα αντηλιακό mist. Κλείνω τα μάτια και ψεκάζω όλο το πρόσωπο- πάνω από το μακιγιάζ- και περιμένω λίγο να στεγνώσει. Πάντα χρησιμοποιώ SPF50. Επιβάλλεται», είπε χαρακτηριστικά.

Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι τα αντηλιακά σε μορφή spray δεν αντικαθιστούν το κύριο αντηλιακό, που πρέπει να απλώνεις κάτω από το μακιγιάζ σου προκειμένου να έχεις μία μεγαλύτερη κάλυψη. Είναι, όμως, μια λύση για αυτές τις… αναγκαίες καταστάσεις, μπορείς να τα έχεις στην τσάντα σου και να ψεκάζεσαι χωρίς να αγγίζεις καν το δέρμα σου. Γι’ αυτό στην παρακάτω gallery σού προτείνουμε τα καλύτερα αντηλιακά mists για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

Εναλλακτικά, αν δε θέλεις να χρησιμοποιήσεις αντηλιακό mist, μπορείς να απλώσεις την αντηλιακή κρέμα πάνω από το μακιγιάζ με τη βοήθεια ενός stippling brush. Είναι αυτό το δίχρωμο πινέλο που οι τρίχες στην άκρη είναι λευκές. Και θα σου φανεί χρήσιμο και σε άλλες περιπτώσεις, όπως για να βάλεις foundation, πούδρα, ρουζ και bronzer. Είναι εύχρηστο και λειτουργικό. Φυσικά, πρέπει να το καθαρίζεις από το ένα προϊόν στο άλλο.

mac

MAC, 187S DUO FIBRE FACE BRUSH

LA ROCHE–POSAY, ANTHELIOS MIST SPF50

 

 

VICHY, IDEAL SOLEIL FACE MIST SPF 50

LANCASTER, SUN SPORT INVISIBLE FACE SPRAY SPF30

 

GARNIER, AMBRE SOLAIRE SENSITIVE ADVANCED SPF 50

BIOTHERM, BRUME SOLAIRE HYDRATANTE SPF50

 

Πηγή:https://www.queen.gr/ Πηγή φωτογραφίας:https://www.popsugar.com/