Σώμα

Πώς να αποκτήσεις μεταξένιο και σφιχτό κορμί μέσα στο καλοκαίρι

Λέμε «αντίο» στη χαλάρωση και τη θαμπή όψη της επιδερμίδας με τους κατάλληλους συμμάχους.

Μείναμε σπίτι χειμώνα (σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες) και όταν πλέον βγήκαμε υποδεχτήκαμε το καλοκαίρι, χωρίς καλά καλά να συνειδητοποιήσουμε τη μετάβαση. Αέρινα, ανάλαφρα και fashion κομμάτια κάνουν την εμφάνισή τους στην γκαρνταρόμπα μας και ανυπομονούμε να τα φορέσουμε. Η αλήθεια είναι ότι κρατήσαμε το σώμαμας αρκετό καιρό κρυμμένο κάτω από βαριά υφάσματα, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα μας να θαμπώσει και να χάσει τη λάμψητης. Ήρθε όμως η ώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Εμείς κάναμε την έρευνά μας και σας παρουσιάζουμε τις κορυφαίες λύσεις-εξπρές για υπέροχο, σφιχτό κορμί και μεταξένιο δέρμα:

Ενυδατικό λάδι σώματος με αγνή σύνθεση από 100% φυτικά εκχυλίσματα που βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και την εμφάνιση των ραγάδων Tonic Treatment Oil της Clarins.
Κρέμα για αναδιαμόρφωση και σμίλευση του δέρματος που στοχεύει στις τέσσερις περιοχές του σώματος, οι οποίες υποκύπτουν γρήγορα στους νόμους της βαρύτητας: μπράτσα, ντεκολτέ, κοιλιά και γλουτοί Vinoscult Lift & Firm Body Cream της Caudalie. (Στα φαρμακεία).
Κρέμα σώματος κατά της γήρανσης και της χαλάρωσης του δέρματος με εκχύλισμα από άνθη πορτοκαλιάς και αμυγδαλιάς Melting Firming Cream της Nuxe (στα φαρμακεία).
Ενυδατικό αφρόλουτρο με αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες και χαλαρωτικές νότες ιβίσκου που αρωματίζουν διακριτικά την επιδερμίδα Relaxing Moisturizing Shower Gel της Jowaé (στα φαρμακεία).
Ενυδατικό μπαλμ για το σώμα, με το θρυλικό ελιξίριο ανανέωσης των κυττάρων Miracle BrothTM , που μετατρέπεται σε ένα ελαφρύ, μη λιπαρό έλαιο The Renewal Body Oil Balm της La Mer. Επίσης, οι μαλακτικές του ιδιότητες δρουν «θεραπευτικά» σε πιο «σκληρές» περιοχές του δέρματος όπως στα γόνατα, τους αγκώνες, τα πετσάκια των νυχιών και τις φτέρνες.

Υγρό highlighter κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα Moondust Glitter Liquid Face + Body Illuminizer της Urban Deacay… γιατί τα off-shoulder tops είναι της μόδας αυτή τη σεζόν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: https://elle.gr/Φωτογραφία από @izabelgoulart