Μαλλιά

5 ανάλαφρα hair looks για να υποδεχτείς την εβδομάδα

Δες πώς να δημιουργήσεις τα πιο εύκολα καλοκαιρινά χτενίσματα σε χρόνο dt.
Καλοκαίρι και πλεξούδες πάνε πάντα μαζί! Γι’ αυτό δεν έχεις παρά να υιοθετήσεις την πιο “καυτή” πρόταση στο hairstyling αυτής της σεζόν.

Πώς να τις πετύχεις: Το μυστικό είναι να χαρίσεις ένα πιο χαλαρό στυλ στην γαλλική πλεκτή κοτσίδα, οπότε δεν χρειάζεται να σφίγγεις τα μαλλιά κατά τον πλέξιμο τους. Για φινίρισμα επίλεξε να τη στερεώσεις με ένα scrunchie.

Αξεσουάρ από την γκαρνταρόμπα σου, όπως τα φουλάρια προσδίδουν μια fashionable πινελιά στο λουκ σου.
Πώς να το πετύχεις: Πιάσε τα μαλλιά σε μια χαμηλή αλογοουρά, στερέωσέ τα με ένα λαστιχάκι και στη συνέχεια τύλιξε γύρω τους ένα φουλάρι ή μια κορδέλα.

Για effortless chic εμφανίσεις ακόμα και στην παραλία πόνταρε σε φίνα πιασίματα όπως τα low buns.
Πώς να το πετύχεις: Μετά το κολύμπι πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα στριφογυριστό χαμηλό σινιόν. Εναλλακτικά, ψέκασε τα μαλλιά με σπρέι για beach λουκ και στη συνέχεια ακολούθησε τα ίδια βήματα.

Συνδύασε τα μακριά κυματιστά μαλλιά σου που πέφτουν ανάλαφρα στους ώμους σου με πολύχρωμες κορδέλες. Δείχνει απίστευτα cool και ταυτόχρονα σέξυ.
Πώς να το πετύχεις: Σε περίπτωση που δεν θες να χρησιμοποιήσεις κάποια θερμική συσκευή μπορείς το προηγούμενο βράδυ να πλέξεις τα μαλλιά σου. Ή να στερεώσεις με κλιπ μια κάλτσα δεξιά και αριστερά από το κεφάλι και σε βρεγμένα μαλλιά. Στη συνέχεια θα τυλίξεις πάνω της ξεχωριστές τούφες και θα πιάσεις τις άκρες με ένα λαστιχάκι. Τόσο εύκολα λοιπόν το επόμενο πρωί θα έχεις τους πολυπόθητους χαλαρούς κυματισμούς.
Αν είσαι από τις τυχερές και τα μαλλιά σου είναι σγουρά απλώς διάλεξε μια κορδέλα με χρώματα που ανεβάζουν τη διάθεσή σου στα ύψη.

Με τον υδράργυρο να ανεβαίνει στα ύψη, η κίνηση να πιάσεις ψηλά τα μαλλιά σου γίνεται σχεδόν αυτόματα. Όμως πως μπορείς να προσθέσεις έξτρα χαρακτήρα στο πιο μίνιμαλ, όμως κατ΄αλλά “πολυφορεμένο” χτένισμα; Δύο κινήσεις είναι αρκετές..
Πώς να το πετύχεις: Εφόσον έχεις δημιουργήσει έναν επιμελώς ατημέλητο ψηλό κότσο, στη συνέχεια θα ξεχωρίσεις μια λεπτή τούφα από κάθε πλευρά του κεφαλιού η οποία θα πέφτει ανάλαφρα αλλά και πολύ κολακευτικά πλάγια από το πρόσωπό σου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:https://elle.gr/ Πηγή φωτογραφίας:pinterest