Gossip, Μόδα, Ομορφιά

Βιολέττα Συμεωνίδου: Το νέο showroom της στο κέντρο του Βόλου εμπνέει στυλ και κομψότητα

 

 

 

 

Η αγαπημένη μας  Βιολέττα έκανε το όνειρο της  πραγματικότητα και άνοιξε το δικό της  showrοοm  στο κέντρο του Βόλου, όπου μπορείτε να απολαύσετε τη δική της σειρά ρούχων, και όχι μόνο, καθώς και να γνωρίσετε από κοντά τη δουλειά της.

 

Η μεγάλη αγάπη της  για την μόδα και το στυλ, το ταλέντο και η δημιουργικότητα της την οδήγησαν σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα  και κατάφερε με  πολύ προσπάθεια και επιμονή να μας παρουσιάσει τις δικές  της στιλιστικές  προτάσεις  μέσω των δημιουργιών της.

Στον νέο της χώρο θα βρείτε ποιοτικά ρούχα και αξεσουάρ τα οποία μερικά από αυτά είναι δικές της προσωπικές δημιουργίες καθώς και εισαγόμενα . Η Βιολέττα αξιοποιεί το ταλέντο και τη δημιουργικότητα της  για να παράγει τη δική σειρά ρούχων και εκφράζει μέσω αυτών τις νέες  προτάσεις στην μόδα, το προσωπικό της στυλ αλλά και ιδέες  για να μας βοηθήσει να προσαρμόσουμε τη δική μας προσωπικότητα και στυλ στα κομμάτια της. Παράλληλα ,συνεργάζεται με αρκετές ελληνικές εταιρείες  και πολλά από τα υφάσματα της έρχονται από το εξωτερικό όπως  για παράδειγμα την Ιταλία και φτιάχνονται στην Ελλάδα.

 

 

 

Χειροποίητα και ποιοτικά ρούχα και αξεσουάρ είναι διαθέσιμα κυρίως για εσάς κορίτσια μου για να ανανεώσετε το στυλ σας και να είστε flawless από την κορυφή έως τα νύχια. Αλλά και εσείς αγόρια μην απογοητεύεστε !! Μπορείτε να επισκεφτείτε τον φιλόξενο και ζεστό χώρο της Βιολέττας  για να κάνετε μια όμορφη έκπληξη στο αγαπημένο σας πρόσωπο με ένα υπέροχο δώρο και παράλληλα να βρείτε κάτι και για εσάς.

Στο showroom πέρα από διάφορα σύνολα , που μπορούν να αντιπροσωπεύουν το στυλ σας σε καθημερινή βάση από το πρωί έως το βράδυ ,θα βρείτε μια  ποικιλία από αξεσουάρ  που ολοκληρώνουν το συνολικό ντύσιμο και  προσδίδουν μια μοδάτη και ανανεωμένη πινελιά. Δερμάτινες ζώνες, χειροποίητα καπέλα, παπούτσια , μαντήλια θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ένα πιο ολοκληρωμένο outfit  καθώς και θα εμπνευστείτε για να τα ταιριάξετε με άλλα ρούχα

 

 

 

 

                    

 

Όσον αφορά τα μεγέθη, η Βιολέττα έχει φροντίσει  καμία γυναίκα να μην μείνει παραπονεμένη. Υπάρχουν one size κομμάτια που προσαρμόζονται σε όλους  τους  τύπους σώματος αλλά καθώς και κομμάτια τα οποία βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη για να προσαρμόζονται σε κάθε σωματότυπο. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ είναι σχεδιασμένα   και για τα νέα κορίτσια αλλά και για μεγαλύτερες ηλικίες που αναζητούν στυλ και κομψότητα . Και το καλύτερο; Διατείθονται κομμάτια και σε οικονομικές τιμές αλλά και σε πιο ακριβές  για να καλύπτουν όλα τα γούστα και τις  οικονομικές  δυνατότητες.

Η ίδια δημιουργεί δικές  της μάσκες  καθώς και χειροποίητες κορδέλες  μαλλιών  ενώ  πολύ σύντομα θα επεκταθεί και στην προσφορά μαγιό.

 

 

 

                   

 

Το showroom της Βιολέττας βρίσκεται στον Βόλο και συγκεκριμένα στο Nakos Center στον 1ο όροφο. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον χώρο Δευτέρα – Παρασκευή πρωί 9.30  με 2.00 και Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη  απόγευμα 18.30-20.00. Φυσικά , κατόπιν ραντεβού η Βιολέττα μπορεί να εξυπηρετήσει τους  πελάτες της  και σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή .  Εμείς της επισκεφτήκαμε και μαζί με την ζεστή της υποδοχή και ξενάγηση  γνωρίσαμε από κοντά τη δουλειά της  και ενθουσιαστήκαμε από το αποτέλεσμα. Της ευχόμαστε ολόψυχα καλές δουλειές  και είμαστε σίγουροι ότι η αγάπη και η υποστήριξη  που λαμβάνει από όλους  μας θα την κινητοποιήσουν να προχωρήσει και να καταφέρει ακόμα περισσότερα! Όσοι δεν μένετε στην περιοχή του Βόλου ..μην ανησυχείτε ! Μπορείτε να παραγγείλετε οτιδήποτε σας  τραβήξει το ενδιαφέρον  και να το έχετε σύντομα κοντά σας  .

 

Σύντομα ολοκληρώνεται και η ιστοσελίδα της  στο violettasimeonidou.gr

Μπορείτε επίσης να την βρείτε στο facebook εδώ  και στο Instagram εδώ