Beauty Testing, Πρόσωπο, Σώμα

Αυτό το καλοκαίρι δώσε ιδιαίτερη φροντίδα στο δέρμα σου με τα προϊόντα Messinian Spa!

MESSINIAN SPA

 

Το καλοκαίρι επιτέλους έφτασε και όλοι μας έχουμε ξεκινήσει σιγά-σιγά τις πρώτες μας βουτιές στη θάλασσα. Όσο και αν μας αρέσει να περνάμε ατελείωτες ώρες στην παραλία και να κάνουμε ανενόχλητοι την ηλιοθεραπεία μας , δεν πρέπει να ξεχνάμε την προστασία της επιδερμίδας μας από τον ήλιο. Για αυτό θα σου θυμίσουμε  για μια ακόμη φορά πως το αντηλιακό είναι must προϊόν για το καλοκαίρι και πρέπει πάντα να βρίσκεται στην τσάντα σου σε όλες σου τις καλοκαιρινές εξόδους. Σήμερα, λοιπόν, θα σου παρουσιάσω τα νέα καλοκαιρινά προϊόντα και αντιηλιακά που ανακάλυψα και είναι από την ελληνική εταιρία Messinian Spa.

 

 

Θα ξεκινήσω με το πρώτο προϊόν που είναι το Αντιηλιακό γαλάκτωμα ,για γυναίκες και άντρες ,για το πρόσωπο & το σώμα με δείκτη προστασίας SPF 30 , σε συσκευασία 250ml. Θα το βρείτε επίσης με SPF 50  καθώς και σε συσκευασία 250ml που όχι μόνο σε προστατεύουν από τον ήλιο, αλλά παράλληλα σε ενυδατώνουν, όσο εσύ μαυρίζεις .Με βασικά συστατικά το γιαούρτι, το καρύδι, το φραγκόσυκο και το καρότο και με υπέροχο, γλυκό άρωμα  θα κάνει το καλοκαίρι σου ξεχωριστό! Το Messinian Spa αντιηλιακό 2 σε 1 προσφέρει προστασία από τον ήλιο από τις ακτίνες UVB και UVA και συγχρόνως θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα σας. Αυτό που απόλαυσα περισσότερο στο συγκεκριμένο αντιηλιακό είναι ότι απορροφάται πολύ εύκολα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα πάνω στο δέρμα μου. Και το καλύτερο? Είναι ανθεκτικό στο νερό. Όσες βουτιές και να έκανα το αντιηλιακό παρέμεινε στο δέρμα μου και με προστάτεψε από το κάψιμο του ήλιου.

 

 

 

 

 

Το δεύτερο προϊόν που δοκίμασα δεν ήταν άλλο από το Shower Gel olive oil , yogurt & aloe στην συσκευασία 300 ml. Το συγκεκριμένο διατίθεται και στα 150 ml. Τα βασικά συστατικά του αφρόλουτρου Messinian Spa  γιαούρτι – αλόη είναι φυσικά το γιαούρτι , η βιολογική αλόη και το παρθένο ελαιόλαδο. Ως  γνωστόν τα  παραπάνω συστατικά φημίζονται για τις θρεπτικές , ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες  τους. Έτσι δεν δίστασα να το δοκιμάσω. Μετά το μπάνιο μου στη θάλασσα και την χαλαρή βόλτα μου στην παραλία έκανα  ένα αναζωογονητικό ντους στο σπίτι μου χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο Shower Gel Olive Oil και ένιωσα κατευθείαν ενυδατωμένη και απαλή την επιδερμίδα μου. Παράλληλα, ερωτεύτηκα  το φρέσκο και απαλό άρωμα του μιας και το γιαούρτι σε συνδυασμό με την αλόη είναι ένα τέλειο mix&match  για το καλοκαίρι.

 

 

 

Για αυτό τον λόγο δεν υπήρχε περίπτωση να παραλείψω  να  χαρίσω  έξτρα ενυδάτωση με το ίδιο άρωμα στην επιδερμίδα μου . Έτσι, χρησιμοποίησα το Body Yogurt Olive Oil, yogurt & aloe που είναι ένα αναζωογονητικό και ελαφρύ γιαούρτι σώματος και άφησε μεταξένια  και απίστευτα απαλή την επιδερμίδα μου. Μου άρεσε πολύ το γεγονός  ότι είναι ένα ελαφρύ προϊόν μιας και την καλοκαιρινή περίοδο καλό είναι να αποφεύγουμε «βαριά» προϊόντα και καλλυντικά έτσι ώστε να αφήσουμε την επιδερμίδα μας να αναπνέει. Είναι ιδανικό για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που δεν θα σταματήσω να το χρησιμοποιώ όλο το καλοκαίρι. Δοκιμάστε το και εσείς και χαρίστε την κατάλληλη υγρασία και ελαστικότητα στο σώμα σας!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος, ένα καλοκαιρινό προϊόν που μου τράβηξε το ενδιαφέρον και πιστεύω ότι αποτελεί  must επιλογή αυτόν τον καιρό είναι το Messinian Spa Aloe Vera Gel. Είναι 97% φυσικό με βιολογική αλόη και πανθενόλη . Το συγκεκριμένο διατίθεται σε συσκευασία 100 ml και είναι ιδανικό για παιδιά και ενήλικες. Στην ουσία είναι ένα καταπραϋντικό Gel το οποίο βοηθάει στην θρέψη , ενυδάτωση και στην επούλωση του δέρματος. Έτσι ,εάν υπάρξουν ηλιακά εγκαύματα ή διάφοροι ερεθισμοί στο δέρμα σου το  Messinian Spa Aloe Vera Gel με τους καταπραϋντικούς  και ενυδατικούς παράγοντες που περιέχει θα αποτελέσει ιδανική θεραπεία για το σώμα σου. Έτσι και εγώ το αγάπησα το συγκεκριμένο προϊόν καθώς  δύσκολα θα αποφύγω τυχόν ερεθισμούς στο δέρμα μου λόγω υψηλών θερμοκρασιών και υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο.

 

 

 

 

 

Όμως , έχοντας αυτά τα 4 super προϊόντα  μαζί μου στο καλοκαιρινό νεσεσέρ μου γνωρίζω ότι θα απολαύσω το φετινό καλοκαίρι περισσότερο από ποτέ καθώς θα  προστατέψω  και θα χαρίσω  στην επιδερμίδα μου την καλύτερη δυνατή  φροντίδα. Ακόμα να τα δοκιμάσεις;

 

Βρείτε την ιστοσελίδα της Messinian Spa εδώ

Βρείτε την στο facebook εδώ

Ακολουθήστε στο Instagram εδώ

Γράφει η Βίκυ Φούκη