Beauty Testing, Πρόσωπο, Φυσικά Καλλυντικά

Mediterranean Youth: Η απόλυτη φροντίδα προσώπου και λαιμού με την σειρά My Detox Face Care

Mediterranean Youth

 

 

Πλέον όλοι γνωρίζουμε ότι η Mediterranean Youth εξειδικεύεται στα ελληνικά, φυσικά καλλυντικά εμπνευσμένα από την πλούσια γη της Μεσογείου.

Τα μοναδικά φυτά και βότανα της και δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν στη σύγχρονη γυναίκα την απαραίτητη φροντίδα και περιποίηση, προστατεύοντας παράλληλα το δέρμα από τους παράγοντες που το επηρεάζουν και το ταλαιπωρούν καθημερινά.

Οι λάτρεις των φυσικών καλλυντικών ομορφιάς είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστούν όπως ενθουσιάστηκα και εγώ με τη χρήση των δύο προϊόντων που θα σας δείξω!

 

 

Συγκεκριμένα τα παρακάτω προϊόντα ανήκουν στη σειρά My Detox Face Care η οποία είναι εμπνευσμένη από το σμαράγδι της Μεσογείου, την κάπαρη, και από το αρχαίο σύμβολο της ομορφιάς και της υγείας , την ελιά. Η συγκεκριμένη σειρά έρχεται για να προσφέρει αποτοξίνωση και προστασία στην επιδερμίδα από τους καθημερινούς περιβαλλοντικούς ρύπους.

 

 

 

 

Το πρώτο προϊόν που δοκίμασα είναι η My Detox Face Cream με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης. Η επιδερμίδα μου είναι αρκετά ευαίσθητη και ξηρή πολλές φορές οπότε χρειάζεται την κατάλληλη υγρασία και ενυδάτωση για να παραμείνει απαλή και λαμπερή. H ενυδατική κρέμα My Detox Face Cream το κατάφερε αυτό καθώς τα συστατικά της όπως η κάπαρη, η ελιά και ο λιναρόσπορος προσφέρουν τόνωση, αποτοξίνωση και διατήρηση της υγιούς όψης της επιδερμίδας. Απλώνεται πανεύκολα , δίχως να αφήνει λιπαρότητα όπως άλλες κρέμες, και χαρίζει μια βελούδινη υφή στο δέρμα μου για μεγάλη διάρκεια. Απλά το αγαπώ!  Διατίθεται σε συσκευασία 50 ml.

 

 

 

 

 

 

                        

 

 

Το δεύτερο προϊόν για το οποίο θα σας μιλήσω σήμερα είναι η My Detox Face Serum με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης. Ο συγκεκριμένος ορός υπόσχεται ενυδάτωση και αποτοξίνωση στην επιδερμίδα στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού. Όπως όλοι γνωρίζουμε , ο ορός είναι must προϊόν στην καθημερινή skincare ρουτίνα μας οπότε πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο καλλυντικό που θα επιλέξουμε.

 

Από την προσωπική μου εμπειρία , My Detox Face Serum όντως χαρίζει ενυδάτωση καθώς συμβάλει και στη σύσφιξη και στην ελαστικότητα της επιδερμίδας. Ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες χρειαζόμαστε μια extra ενυδάτωση καθώς το δέρμα μας αφυδατώνεται αρκετά γρήγορα, χάνοντας την υγρασία του. Τοποθετώντας ελάχιστη ποσότητα του ορού, το άπλωσα απαλά σε όλο μου το πρόσωπο και στον λαιμό και αμέσως ένιωσα αναζωογονημένη και την επιδερμίδα μου να είναι φρέσκια και ομοιόμορφη.

 

 

 

 

 

Ο συνδυασμός των 2 παραπάνω προϊόντων είναι το απόλυτο mix&match για τους καλοκαιρινούς μήνες , καθώς όλοι μας θέλουμε να έχουμε μια φρέσκια, λαμπερή και φουλ αφυδατωμένη επιδερμίδα…και πάνω από όλα να περιέχει συστατικά φυσικής προέλευσης. Σου τα συστήνω ανεπιφύλακτα καθώς είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν parabens.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Mediterranean Youth εδώ

 

 

Βρείτε τη Mediterranean Youth στο Facebook

Βρείτε τη Mediterranean Youth στο Instagram

Γράφει η Βίκυ Φούκη