Beauty Testing, Νύχια

NailsWorld: Μάθετε τα πάντα για τη σειρά “EASY LACQ” και χαρίστε εξαιρετικό αποτέλεσμα στα νύχια σας

 

Η αποκλειστική συνεργασία της NailsWorld με την Ongles-Access σηματοδοτεί την απαρχή μιας νέας εποχής στην Ελλάδα!!! Η Ongles-Access ιδρύθηκε το 2013 και πρόκειται για μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη Γαλλική εταιρεία με προϊόντα τα οποία παρασκευάζονται αποκλειστικά στην Ευρώπη και είναι πιστοποιημένα από ευρωπαϊκούς οργανισμούς ποιότητας και ασφάλειας. Προσφέρει μια τεράστια γκάμα επαγγελματικών προϊόντων μοναδικής ποιότητας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

H NAILSWORLD εξειδικεύεται σε προϊόντα ονυχοπλαστικής και περιποίησης των άκρων μας όπως  gel & ακρυλικά, ημιμόνιμα βερνίκια, strass & διακόσμηση, υγρά & αναλώσιμα προϊόντα , λίμες & buffers κ.α.

Και όπως όλοι φαντάζεστε η NAILSWORLD φρόντισε να υποδεχτεί το καλοκαίρι με βερνίκια που χαρακτηρίζονται με τα πιο υψηλά pigments , με την μεγαλύτερη διάρκεια και με την καλύτερη αντοχή!!! Έτσι δεν δίστασα να δοκιμάσω τα προϊόντα της και σήμερα θα σας αποκαλύψω την δική μου προσωπική εμπειρία με τα παρακάτω προϊόντα που θα σας παρουσιάσω.

 

 

 

 

Αρχικά, αφού λίμαρα και έδωσα το σχήμα που ήθελα να δώσω στα νύχια μου πέρασα μια στρώση από το nail prep dehydrator για να απορροφηθεί η κατάλληλη ποσότητα υγρασίας από τα νύχια μου και με αυτόν τον τρόπο το μανικιούρ να έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Ύστερα , πέρασα το primer για να προετοιμάσω τα νύχια μου για την βάση! Το primer στεγνώνει αμέσως πάνω στα νύχια μου χωρίς να χρειαστεί να ψηθούν στο φουρνάκι. Κατόπιν , έβαψα τα νύχια μου με την βάση και έπειτα τράβηξα την λιπαρότητα με μία στεγνή κυτταρίνη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ήρθε η ώρα να επιλέξω το χρώμα που θα βάψω τα νύχια μου και ανάμεσα από τα επαγγελματικά ημιμόνιμα βερνίκια Easy Lacq-Quincey επέλεξα τον κωδικό itp-690.

 

Εφάρμοσα ένα στρώμα από το  ημι-μόνιμο βερνίκι που διάλεξα , καθώς το υψηλό Pigment επιτρέπει σε μία μόνο λεπτή στρώση  για να δώσει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Βέβαια, λόγω της ελεγχόμενης συγκέντρωσης της χρωστικής ουσίας , χρειάζεται μια συγκεκριμένη τακτική όσον αφορά το ψήσιμο των νυχιών. Δηλαδή, για ένα καλύτερο αποτέλεσμα η διαδικασία που ακολούθησα είναι πολύ απλή: έβαφα τα νύχια μου δύο-δύο και τα έβαζα στο φουρνάκι. Προτιμήστε να βάφετε τα νύχια σας για 120 δευτερόλεπτα σε λάμπα UV ή 60 δευτερόλεπτα σε λάμπα Νέας Γενιάς τύπου NOX.

Στο τέλος, αφού τελείωσα το βάψιμο με το ημιμόνιμο βερνίκι εφάρμοσα μία στρώση “Top” για να δώσω μια υπέροχη λάμψη στα νύχια μου. Μην ξεχάσεις να αφαιρέσεις την κολλώδη ουσία από τα νύχια με καθαριστικό Cleaner. Είσαι πανέτοιμη!

 

 

Έμεινα πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα , καθώς με  την τόσο εύκολη εφαρμογή, τοποθετώντας μόνο μία στρώση στα νύχια μου , κατάφερα να εξασφαλίσω ένα φωτεινό, εξαιρετικό και ποιοτικό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.

 

Tip: Η OA Nail System έχει δημιουργήσει ένα πινελάκι το οποίο θα διευκολύνει τη ζωή σας.Tο πινελάκι  ταιριάζει απόλυτα με κάθε σχήμα νυχιών αποφεύγοντας έτσι οποιαδήποτε υπερχείλιση.  Οι μαλακές τρίχες του σας επιτρέπουν να εφαρμόζετε το υλικό ελαφρά και χωρίς ραβδώσεις. Το μέγεθός του,  μελετήθηκε έτσι ώστε να μην είναι τόσο μεγάλο ούτε πολύ μικρό, αλλά το ιδανικό για την καλύτερη χρήση.

 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους για απορίες που ίσως έχετε ή πληροφορίες που χρειάζεστε στο +302382306774 και στο info@nailsworld.gr.

Διεύθυνση: 14ης Σεπτεμβρίου 3

Γιαννιτσά

Βρείτε τους στο facebook εδώ

Ακολουθήστε στο Instagram εδώ

 

 

 

Γράφει η Βίκυ Φούκη