Beauty Testing, Μαλλιά, Σώμα

Η Messinian Spa δημιουργεί στις μαμάδες και στις κορούλες τους υπέροχες αναμνήσεις με το ΣΕΤ for Daughter&Mommy

MESSINIAN SPA

 

 

Το απόλυτο δώρο που θα μπορούσα να μοιραστώ με την κόρη μου και να το απολαύσουμε και οι δύο μας  δημιουργώντας αγαπημένες αναμνήσεις δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από το ΣΕΤ for Daughter & Mommy από την ελληνική εταιρία Messinian Spa.

Η Messinian Spa θέλει να χαρίσει σε όλες τις μαμάδες και τις κορούλες τους υπέροχα προϊόντα που να εκπνέουν ζεστασιά και φρεσκάδα και να νιώσουν πιο όμορφες και λαμπερές από ποτέ! Έτσι , αποφάσισα να δοκιμάσω 2 προϊόντα από το ΣΕΤ for Daughter & Mommy και συγκεκριμένα θα σας μιλήσω για το Hair & Body Mist for Daughter & Mommy 100ML και το Shower Gel  for Daughter & Mommy 300ML . Και εγώ και η κόρη μου τρελαθήκαμε και με το αφρόλουτρο και με το hair & body mist και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα σας δείξω αυτά τα προϊόντα σήμερα.

 

Hair & Body Mist for Daughter & Mommy:

 

 

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ένα  λαμπιρίζον και  κοριτσίστικο mist για σώμα και μαλλιά ιδανικό για εμάς τις μανούλες και τις κόρες μας. Εμείς το ψεκάσαμε και  στο σώμα και στα μαλλιά μας και το επαναλάβαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Απολαύσαμε το χαρούμενο αυτό άρωμα το οποίο συνδυάζει γλυκιές, φρουτώδεις νότες, αφήνοντας ένα απαλό ίχνος βανίλιας. Το απόλυτο καλοκαιρινό άρωμα που ερωτευτήκαμε! Αυτό όμως που που ξετρέλανε την μικρή μου είναι η ιριδίζουσα ασημόσκονη που περιέχεται μέσα στο Hair & Body Mist for Daughter & Mommy . Αφού το ψεκάσαμε το συγκεκριμένο mist προσφέρει ένα λαμπερό και  αστραφτερό εφέ πάνω στην επιδερμίδα και στα μαλλιά μας , ότι καλύτερο για τους καλοκαιρινούς μήνες! Σας εγγυώμαι ότι θα το λατρέψετε . Επίσης, περιλαμβάνει εκχυλίσματα ελιάς και βαμβακιού, πανθενόλη και βιταμίνη Ε. Και κάτι πολύ σημαντικό είναι ότι δεν περιλαμβάνει Parabens και είναι ιδανικό για παιδιά άνω των 3 ετών.

 

 

 

Shower Gel  for Daughter & Mommy:

Το δεύτερο προϊόν που ξετρέλανε την αγαπημένη μου κόρη είναι το αφρόλουτρο for Daughter & Mommy.

Αφού απολαύσαμε την καλοκαιρινή μας απόδραση στην παραλία , αποφασίσαμε να κάνουμε μπάνιο με το Shower Gel  for Daughter & Mommy το οποίο είναι και αυτό λαμπιρίζον και περιέχει ιριδίζουσες ασημόσκονες. Αφήνει ένα λαμπερό και αστραφτερό αποτέλεσμα πάνω στο δέρμα μας για το πιο παιχνιδιάρικο μπάνιο! Ανακινήσαμε την συσκευασία και τοποθετώντας μια μικρή ποσότητα στο σφουγγάρι χαρίσαμε στο σώμα μας πλούσιο αφρό που άφησε την επιδερμίδα μας απαλή σαν μωρού. Τέλος, δεν μπορώ να παραλείψω ότι η γλυκιά μυρωδιά του αφρόλουτρου είναι μοναδική και κατάλληλη για τις κόρες μας . Επίσης, περιλαμβάνει εκχύλισμα και λάδι ελιάς, εκχύλισμα βαμβακιού, πανθενόλη και έγχυμα φασκόμηλου για επιπλέον φροντίδα.

 

 

Σας υπόσχομαι ότι τόσο εσείς όσο και τα παιδιά σας , θα λατρέψετε το  ΣΕΤ for Daughter & Mommy.

 

Βρείτε την ιστοσελίδα της Messinian Spa εδώ

Βρείτε την στο facebook εδώ

Ακολουθήστε στο Instagram εδώ

Γράφει η Ιφιγένεια Γιαννοπούλου