Μαλλιά

Wet look: Το απόλυτο hairstyling του καλοκαιριού

Αν βαριέσαι το στέγνωμα και το styling των μαλλιών σου, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να κάνεις ένα μικρό διάλειμμα και να τελειοποιήσεις το wet look. Γιατί; Είναι σούπερ εύκολο, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μόδας και δείχνει πάντα κομψό.

 

 

Ξεκίνα με νωπά μαλλιά
Δεν χρειάζεται να είναι τελείως βρεγμένα τα μαλλιά σου για να δείχνουν…βρεγμένα. Αφού λουστείς, περίμενε 15-30 λεπτά ή απλά ψέκασέ τα στεγνά με ένα spray νερού.

 

Διάλεξε τα προϊόντα
Mια πομάδα κάνει θαύματα ενώ αν δεν θες το πολύ στυλιζάρισμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα έλαιο σε μορφή serum. Aν πάλι θες κάτι σε look παραλίας ή έχεις σπαστά μαλλιά προτίμησε ένα leave in conditioner (αυτό που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα) ή ένα gel.

 

Xώρισε τα μαλλιά
Ο τρόπος που χωρίζεις τα μαλλιά σου μπορεί να αλλάξει εντελώς το wet look σου, οπότε πριν εφαρμόσεις οποιοδήποτε προϊόν, αποφάσισε πως θες τη χωρίστρα σου. Μπορείς να την κάνεις στη μέση, στο πλάι ή να τα φέρεις όλα χτενισμένα πίσω.

 

“Δούλεψε” το προϊόν σου
Στο wet look καλό είναι να εφαρμόζεις το προϊόν σταδιακά σε μικρές δόσεις μέχρι να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κάνε μασάζ στις ρίζες των μαλλιών και συνέχισε προς τα κάτω με τα δάχτυλα ή με μία βούρτσα. Αν θες ένα λείο αποτέλεσμα μόνο στις ρίζες, εφάρμοσε το προϊόν μερικά εκατοστά από αυτές και άσε το μήκος φυσικό.

Τελικές πινελιές
Aνάλογα με τον τύπο των μαλλιών σου και το look που επιθυμείς, θα χρειαστεί να κάνεις μερικά έξτρα βήματα για να τελειοποιήσεις το wet look σου. Eφάρμοσε λίγη λακ για κράτημα αν θες διάρκεια ή αν θες να τιθασεύσεις κάποιες τρίχες ενώ μην παραλείψεις ένα έλαιο ενυδάτωσης και λάμψης στις άκρες σου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:https://elle.gr/ Πηγή φωτογραφίας:https://www.allthingshair.com/