Beauty Testing, Ομορφιά, Πρόσωπο, Φυσικά Καλλυντικά

Biofresh: Καλλυντικά με φυσικά συστατικά για αναζωογόνηση & φρεσκάδα της επιδερμίδας

biofresh.gr

Καλλυντικά Biofresh

 

Με φυσικά συστατικά όπως ροδέλαιο, βιολογικό ελαιόλαδο, προβιοτικό γιαουρτιού, αργανέλαιο και λεβάντα, για θρέψη, αναζωογόνηση & φρεσκάδα χωρίς επιβάρυνση για την επιδερμίδα.

Η Biofresh, όπως σου έχω μιλήσει και στο παρελθόν, προσφέρει έναν πλούσιο κατάλογο φυσικών καλλυντικών με είδη προσωπικής φροντίδας για όλη την οικογένεια, όπως κρέμες προσώπου/σώματος, serum, μάσκες, αρώματα και σαμπουάν, όλα με φυσικά εκχυλίσματα χωρίς paraben, υποπροϊόντα πετρελαίου, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς ή συνθετικά χρώματα & συντηρητικά.

Σήμερα, θα σου παρουσιάσω συγκεκριμένα 3 υπέροχα προϊόντα που στοχεύουν στην ολοκληρωμένη περιποίηση της επιδερμίδας μας.

 

Olive Oil Of Greece – Κρέμα Απολέπισης Για Απαλό Πρόσωπο

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Η συγκεκριμένη κρέμα απολέπισης για βαθύ καθαρισμό αποτελεί υποχρεωτικό βήμα για λαμπερή επιδερμίδα. Οι λεπτοί κόκκοι από κουκούτσια ελιάς απομακρύνουν αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους που βρίσκονται στο πρόσωπο. Προσωπικά, εφάρμοσα την κρέμα απολέπισης σε βρεγμένη επιδερμίδα και έκανα απαλό μασάζ για λίγη ώρα με ελαφριές κυκλικές κινήσεις. Είναι πολύ σημαντικό οι κινήσεις να είναι απαλές καθώς οι έντονες και δυνατές κινήσεις ερεθίζουν το πρόσωπο και προκαλούν κοκκινίλες. Ύστερα ξέπλυνα με χλιαρό νερό. Ένιωσα αμέσως το πρόσωπο μου καθαρό και αναζωογονημένο καθώς η Olive Oil Of Greece  – Κρέμα Απολέπισης αφαίρεσε τα νεκρά κύτταρα και ενίσχυσε την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Κάτι εξίσου σημαντικό είναι ότι η κρέμα απολέπισης περιέχει βιολογικό ελαιόλαδο το οποίο φημίζεται για τις  ισχυρές ιδιότητες του όσον αφορά την εξομάλυνση της επιδερμίδας. Με αποτέλεσμα να καταπραϋνει ερεθισμούς και κοκκινίλες και να προσφέρει την κατάλληλη δόση υγρασίας στο πρόσωπο μου.

Το προϊόν διατίθεται  σε Συσκευασία: 100ml

 

 

Royal Rose – Αντιγηραντική Κρέμα Νυκτός Υψηλής Συμπύκνωσης

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Η ξεχωριστή αυτή κρέμα νυκτός υψηλής συμπύκνωσης της σειράς 🌹Royal Rose🌹 επιβραδύνει την διαδικασία γήρανσης καθώς επίσης επανορθώνει και ενυδατώνει , αφήνοντας την επιδερμίδα λαμπερή και ανανεωμένη. Περιέχοντας φυσικό με ροδέλαιο και αργανέλαιο καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης ενώ παράλληλα χαρίζει ένα μοναδικό, δροσερό άρωμα τριαντάφυλλο…το αγαπημένο μου!! Τοποθετώντας λίγη ποσότητα, το άπλωσα απαλά σε όλο μου το πρόσωπο για να προσφέρω στο δέρμα μου την κατάλληλη ενυδάτωση και θρέψη που χρειάζεται μετά από μία κουραστική μέρα. Άφησε την επιδερμίδα μου μαλακή και λαμπερή για αρκετές ώρες και η λουλουδένια, φρέσκια μυρωδιά είναι ότι καλύτερο για αυτή την εποχή! 

Το προϊόν διατίθεται  σε Συσκευασία: 40ml

 

 

 

 

 

Nat’aura 45+ – Συμπυκνωμένη Κρέμα Για Το Περίγραμμα Των Ματιών Και Των Χειλιών

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Μιλήσαμε για κρέμα απολέπισης για βαθύ καθαρισμό και για αντιγηραντική κρέμα νυκτός για επανόρθωση και ενυδάτωση. Τι μένει λοιπόν; Να περιποιηθούμε φυσικά και την περιοχή γύρω από τα μάτια και τα χείλη μας ! Έτσι, το τελευταίο προϊόν για το οποίο θα σου μιλήσω σήμερα είναι η  Συμπυκνωμένη Κρέμα Για Το Περίγραμμα Των Ματιών Και Των Χειλιών από την Nat’aura. Η παραπάνω φόρμουλα είναι ειδικά σχεδιασμένη για το λεπτό δέρμα γύρω από τα μάτια και τα χείλη. Είναι ένα προϊόν που δεν μπορεί να απουσιάζει από την skincare routine μου καθώς τα σημάδια κόπωσης και οι μαύροι κύκλοι είναι αιώνιοι εχθροί μου. Έτσι λοιπόν, επειδή φαντάζομαι ότι πολλές από εσάς δυσανασχετείτε με τις σακούλες κάτω από τα μάτια, τους μαύρους κύκλους όπως και με το πρήξιμο θέλω να σου πω ότι πλέον δεν αποτελούν πρόβλημα. Χρειάζεται μόνο μια μικρή ποσότητα από την  Nat’aura 45+ – Συμπυκνωμένη Κρέμα και πες αντίο στην κόπωση και στο πρήξιμο. Κάτι που επίσης με ενθουσίασε στο προϊόν είναι η τέλεια, απαλή υφή του που προσαρμόζεται ιδανικά στο περίγραμμα των ματιών και των χειλιών αλλά και επίσης το πιο ουδέτερο και απαλό άρωμα του .

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Με αυτά τα 3 προϊόντα η καθημερινή μου ρουτίνα ομορφιάς είναι μονόδρομος και σε επιβεβαιώνω ότι θα εντυπωσιαστείς και εσύ από τα αποτελέσματα. Give it a try!

 

 

 

Βρείτε την ιστοσελίδα της Biofresh εδώ

Βρείτε την στο facebook εδώ

Ακολουθήστε στο Instagram εδώ

 

Γράφει η Βίκυ Φούκη