Beauty Testing, Νύχια

Secret Beauty Shop: Νέες καλοκαιρινές αποχρώσεις για εντυπωσιακό μανικιούρ

Secret Beauty Shop

SECRET :: ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

Ένα νέο “ΜΥΣΤΙΚΟ” αποκαλύπτεται…. Ένα κατάστημα προϊόντων ομορφιάς, κομμωτηρίου και ονυχοπλαστικής έρχεται κοντά σας με στόχο την κάλυψη των αναγκών σας.
Επιθυμία τους είναι να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι, τόσο με τα προϊόντα όπου είναι επιλεγμένα με αυστηρά κριτήρια ποιότητας, όσο και με τις ανταγωνιστικά χαμηλές τιμές.

Στο Secret Beauty Shop θα ανακαλύψετε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων με στόχο την απόλυτη περιποίηση σας και την ανάδειξη της ομορφιά σας.

Σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου εμπειρία με κάποια αγαπημένα προϊόντα της Secret που μου κίνησαν από την αρχή το ενδιαφέρον και ήθελα οπωσδήποτε να τα δοκιμάσω. Θα σας παρουσιάσω, λοιπόν, κάποια προϊόντα ονυχοπλαστικής με τέλειες καλοκαιρινές αποχρώσεις καθώς οι διακοπές είναι κοντά και όλες θέλουμε περιποιημένα άκρα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τα προϊόντα που  έλαβα με μεγάλη χαρά  είναι το rubber base, ένα top, 3 ημιμόνιμα καλοκαιρινά βερνίκια  και το Acrylic-Gel.

Αποφάσισα να κάνω ένα super καλοκαιρινό μανικιούρ για να είμαι πανέτοιμη  το σαββατοκύριακο  για την καλοκαιρινή μου εξόρμηση!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Το πρώτο βήμα μου, όπως πάντα, είναι να λιμάρω τα νύχια μου για να τους δώσω το σχήμα που θέλω . Όπως βλέπετε και εσείς, το νύχι στο μικρό μου δάχτυλο ήταν αρκετά κοντό , οπότε αποφάσισα να προχωρήσω σε επιμήκυνση με το Acrylic-Gel στη διάφανη απόχρωση.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.     Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

Πέτυχα ένα καταπληκτικό, φυσικό αποτέλεσμα με το Acrylic-GelΤο συγκεκριμένο είναι ελαφρύτερο, ισχυρότερο και πολύ πιο εύκολο στη χρήση από οποιοδήποτε άλλο προϊόν  ενίσχυσης τεχνητών νυχιών. Το Acryl-Gel δεν είναι ακρυλικό ούτε τζελ. Πρόκειται για ένα υβριδικό σύστημα που συνδυάζει τα καλύτερα και των δύο προϊόντων σε ένα επαναστατικό σύστημα all-in-one που είναι αναμφισβήτητα καλύτερο! Είναι άοσμο και δεν παράγει σκόνη στον αέρα έτσι σας επιτρέπει να εργάζεστε γρήγορα και όσο θέλετε.Διατίθεται σε 7 αποχρώσεις 30γρ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

Το επόμενο βήμα ήταν να περάσω την rubber base στα νύχια μου. Η ευέλικτη αυτή βάση συνίσταται κυρίως σε αυτή την κατηγορία ευαίσθητων νυχιών κάνοντας ενίσχυση του φυσικού νυχιού γιατί είναι προγραμματισμένη να προσδίδει μια ελαστικότητα στο νύχι και να μη σπάει. Απλώνεται εύκολα σαν βερνίκι με αποτέλεσμα τελείως φυσικό, αποδίδοντας την μέγιστη λάμψη του χρώματος. Ύστερα, πολυμέρισα τα νύχια μου για  30 sec. σε LED.

 

 

 

 

 

Ήρθε η στιγμή να επιλέξω ποια καλοκαιρινή απόχρωση από τα ημιμόνιμα βερνίκια Secret Gel Polish θα περάσω στα νύχια μου. Έλαβα την απόχρωση s049, s081 και s088. Σήμερα, διάλεξα την απόχρωση s049, ένα ανοιχτόχρωμο banani. Άπλωσα 2 λεπτές στρώσεις από την συγκεκριμένη απόχρωση και απλώθηκε πολύ εύκολα ,χαρίζοντας ένα πολύ όμορφο χρώμα.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Τέλος πέρασα μια στρώση Secret Non Wipe Top Coat και πολυμέρισα τα νύχια μου για  60 sec. σε LED και είμαι έτοιμη.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.                                                  Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Το Ημιμόνιμο βερνίκι Secret Gel Polish υπόσχεται διάρκεια και λάμψη μεγαλύτερη των 20 ημερών καθώς επίσης σέβεται το φυσικό νύχι χωρίς να θαμπώνει, να ξεφλουδίζει και να προκαλεί φθορά.

Προσωπικά έμεινα εντυπωσιασμένη από το αποτέλεσμα και πέτυχα μεγάλη λάμψη του χρώματος και τέλειο pigment.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

Βρείτε την Secret στην ιστοσελίδα τους εδώ

Βρείτε την στο facebook εδώ

Ακολουθήστε την στο instagram εδώ

 

 

Γράφει η Βίκυ Φούκη