Πρόσωπο

Δροσιστικά προϊόντα ομορφιάς για ανάλαφρη επιδερμίδα το καλοκαίρι

Διανύοντας και επίσημα τα μέσα του καλοκαιριού, το δέρμα μας είναι πιο επιρρεπές στην αφυδάτωση, ενώ αντεπεξέρχεται με δυσκολία στις υψηλές θερμοκρασίες, που διαρκώς αυξάνονται. Ευτυχώς, ο κόσμος της ομορφιάς έχει προνοήσει, προσφέροντας λύσεις, ιδανικές να μας ανακουφίσουν από την καλοκαιρινή ζέστη, διατηρώντας την επιδερμίδα μας ενυδατωμένη και ανάλαφρη.

Βρείτε παρακάτω 7 δροσιστικά προϊόντα ομορφιάς που θα αναζωογονήσουν το δέρμα σας στη στιγμή:


©Estēe Lauder

DayWear Eye Cooling Anti-Oxidant Moisture Gel Crème, Estēe Lauder

Με έμφαση στα μάτια, η αντιοξειδωτική κρέμα ματιών της Estēe Lauder, προσφέρει άμεση αναζωογόνηση στην περιοχή. Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα αγγουριού και όλα τα οφέλη του συμπλέγματος αντιοξειδωτικών της DayWear, φωτίζει τα μάτια και μειώνει τα πρηξίματα, ενώ απομακρύνει ορατά τους μαύρους κύκλους.


©Susanne Kaufmann

Leg and Vein Spray Cooling, Susanne Kaufmann

Αγριαψιθιά, καλέντουλα και πικραλίδα συνθέτουν ένα άκρως ευεργετικό και ανακουφιστικό σπρέι για τα πόδια και τις φλέβες, απομακρύνοντας την κούραση και το πρήξιμο. Οι δραστικές του ουσίες έχουν δροσιστική και αναζωογονητική επίδραση, αφήνοντας το δέρμα ελαστικό.


©Lancôme

Face Sorbet Cryo Mask, Lancôme

Η cooling cryo-mask της Lancôme οφείλει τις θαυματουργές της ιδιότητες σε ουσίες όπως το σαλικυλικό οξύ, το ροδόνερο και το εκχύλισμα μέντας. Κύρια χαρακτηριστικά της, η ορατή μείωση των πόρων και η ανανέωση της υφής του δέρματος. Με μία ακαταμάχητη ροζ σορμπέ απόχρωση, αυτή η μάσκα προσώπου με τριαντάφυλλα αναζωογονεί την κουρασμένη, θαμπή επιδερμίδα με εντυπωσιακά αποτελέσματα.


©Dior

Hydra Life Cooling Hydration Sorbet Eye Gel, Dior

Ιδανικό για καθημερινή χρήση, το cooling eye gel της Dior υπόσχεται μια άνευ προηγουμένου αναζωογονητική αίσθηση παγοκύβων, που ζωντανεύει τα μάτια στη στιγμή.

 


©Biotherm

Skin Oxygen Cooling Gel Cream, Biotherm

Mε αποτοξινωτική δράση και ενεργό σύμπλεγμα κατά της ρύπανσης, η αντιοξειδωτική κρέμα 12ωρης ενυδάτωσης της Biotherm, ενισχύει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας και ενδυναμώνει τον επιδερμικό φραγμό, αφήνοντας τους πόρους ανοιχτούς και το δέρμα πιο λαμπερό από ποτέ.


©Inc. Redible

De-Puffing Under Eye Jade Roller, Inc. Redible

Ανακαλύψτε τις ευεργετικές ιδιότητες του κρυστάλλου jade κάνοντας μασάζ στην περιοχή των ματιών με το αντιφλεγμονώδες διάλυμα του jade roller της Inc. Redible. Εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικά, η σύνθεσή του περιέχει μια ανάλαφρη πινελιά από ανακλαστικό μαργαριτάρι, το οποίο φωτίζει τους μαύρους κύκλους και μειώνει τα σημάδια κόπωσης καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

 


©Embryolisse

Radiant Eye, Embryolisse

Αν θέλετε να δείχνετε ξεκούραστη στο λεπτό, αυτό το μικρό στικ για φωτεινό βλέμμα κάνει θαύματα. Δροσερό κατά την εφαρμογή, ανακουφίζει τα κουρασμένα μάτια και τα βαριά βλέφαρα, ενώ ηρεμεί τις ρυτίδες και βελτιστοποιεί τη φωτεινότητα, κάνοντας το βλέμμα σας να λάμπει. Ιδανικό για χρήση πριν ή μετά το μακιγιάζ, σταθεροποιεί το concealer αυξάνοντας τη διάρκειά του.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:https://vogue.gr/