Beauty Testing, Μαλλιά

Γνωρίστε την Sun Care και Herboria Max σειρά από KYANA για λαμπερά μαλλιά

Το καλοκαίρι  είναι η αγαπημένη εποχή ,αν όχι όλων, των περισσότερων. Μας αρέσει να περνάμε αμέτρητες ώρες στην παραλία κάνοντας ηλιοθεραπεία και μπάνια στη θάλασσα καθώς απολαμβάνουμε τη ζέστη και την ανεμελιά της εποχής. Παρόλα αυτά, η έκθεση στις ακτίνες του ήλιου μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα στην επιδερμίδα  μας όπως επίσης και στα μαλλιά  μας. Τα μαλλιά  ως γνωστόν μας προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία. Δεδομένου ότι λειτουργούν ως εμπόδιο μεταξύ της επιδερμίδας μας και των ακτινών του ήλιου, οι θύλακες των τριχών μπορούν να πάθουν πολλές ζημιές, εάν δεν προστατεύονται σωστά. Οι θύλακες αυτοί είναι στην πραγματικότητα κύτταρα του δέρματος και επηρεάζονται εξίσου από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Μάλιστα, μπορούν να επηρεάσουν τη συνολική υγεία των μαλλιών  σας και το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν. Μέσω της επαφής με το θαλασσινό νερό, το αλάτι και τον ήλιο τα μαλλιά ταλαιπωρούνται και για αυτό συχνά χάνουν τη λάμψη τους. Ωστόσο, τα μαλλιά με τάση να σπάνε και να φαίνονται θαμπά, μπορούν να βελτιωθούν και να αποκτήσουν υγιέστερη όψη με τα κατάλληλα προϊόντα.

Αυτά τα προϊόντα τα έψαχνα καιρό και τελικά τα ανακάλυψα  στην αγαπημένη μας εταιρία Kyana, που χρόνια εμπιστευόμαστε τα επαγγελματικά τους προϊόντα μαλλιών.

Σήμερα , λοιπόν, θα σας παρουσιάσω κάποια προϊόντα  που δοκίμασα και λάτρεψα από  την  Sun Care  σειρά και την Herboria Max σειρά της KYANA.

KYANA SUN CARE

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

SHAMPOO SUN CARE (250ml / αντηλιακή προστασία)

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Το σαμπουάν ΚΥΑΝΑ SUN CARE με κερατίνη και εκχυλίσματα argan, αποτελεί την ιδανική λύση για απόλυτη προστασία των μαλλιών από εξωγενείς παράγοντες, όπως ο ήλιος, τα συχνά λουσίματα και η αλμύρα της θάλασσας των οποίων η αρνητική επιρροή γίνεται ιδιαίτερα αισθητή σε περιοχές με μακρές περιόδους ηλιοφάνειας. Η κερατίνη ασκεί έντονη επανορθωτική δράση,  αποκαθιστώντας άμεσα την εσωτερική δομή και συνοχή των μαλλιών, ενώ η παρουσία εκχυλισμάτων argan oil συμβάλλει στη θρέψη και στη βαθιά ενυδάτωση των μαλλιών και παράλληλα χαρίζει ασύγκριτη απαλότητα, λάμψη και ελαστικότητα.

Το  εφάρμοσα σε βρεγμένα μαλλιά και έκανα απαλό μασάζ για περίπου 2-3 λεπτά και ξέβγαλα.

 

 

ΜΑΣΚΑ SUN CARE ( 250ml / αντηλιακή προστασία)

 

Η μάσκα περιποίησης μαλλιών ΚΥΑΝΑ SUN CARE με κερατίνη και Αrgan Οil, προσφέρει άμεσα επανορθωτική δράση συμβάλλοντας  στην αναδόμηση των μαλλιών. Οι ενυδατικές της ιδιότητες θρέφουν σε βάθος τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσφέροντας ασπίδα προστασίας απέναντι στις ακτίνες UVA και UVB, την αλμύρα της θάλασσας και τα συχνά λουσίματα, ιδιαίτερα μάλιστα σε περιοχές με μεγάλες περιόδους ηλιοφάνειας. Η σύνθεσή της βοηθά στη βελτίωση της υφής των μαλλιών, χαρίζοντάς τους απίστευτη ελαστικότητα, λάμψη και μεταξένια υφή.

 

 

 

SUN CARE HAIR OIL (150ml / αντηλιακή προστασία)

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Το λάδι  της σειράς ΚΥΑΝΑ SUN CARE αποτελεί την ιδανική λύση για προστασία των μαλλιών από τον ήλιο. Χάρη στη μοναδική του φόρμουλα προσφέρει την προστασία που τα μαλλιά χρειάζονται συμβάλλοντας στη διατήρηση της ακεραιότητάς τους  και ελαχιστοποιώντας την αρνητική επιρροή παραγόντων, όπως της θάλασσας ή/και ακραίων καιρικών συνθηκών. Ο συνδυασμός από αντιηλιακά φίλτρα παρέχει απόλυτη προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB ενώ τα ενεργά του συστατικά προστατεύουν στο μέγιστο, το χρώμα  των μαλλιών. Οι ενυδατικές του ιδιότητες θρέφουν σε βάθος τα μαλλιά βελτιώνοντας και αναζωογονώντας την υφή τους.

Το συγκεκριμένο λάδι , το χρησιμοποιώ στα μαλλιά μου κατά την έκθεση τους στον ήλιο.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

KYANA HERBORIA MAX

 

SHAMPOO ARGAN ( 250ml / αναδόμησης)

 

 

Iδανικό για ιδιαίτερα ταλαιπωρηµένα, ευαίσθητα και θαµπά µαλλιά, το χαρισματικό σαµπουάν αναδόµησης µε λάδι Argan, καθαρίζει ήπια τα µαλλιά αναπτύσσοντας ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση μεταφέροντας στα µαλλιά  τις πολύτιµα προστατευτικές ιδιότητές του. Αποτέλεσμα, η ζωντάνια και η λάμψη της υγείας στα μαλλιά.

Εφάρμοσα το προϊόν σε υγρά μαλλιά και έκανα ελαφρύ μασάζ μέχρι να ξεβγάλω επιμελώς με χλιαρό νερό.

 

 

ΜΑΣΚΑ ΜΕ COSMOCAIR  ( 250ml / βαθιά αναδόμηση)

 

 

Μάσκα µε φυσικά συστατικά µε βάση το COSMOCAIR C100. Χαρίζει ζωντάνια σε όλο το µήκος της τρίχας χάρη στην ειδική δράση της, που στοχεύει στην πλήρη αναζωογόνηση και ανασύσταση  των κατεστραμμένων λεπιών της. Τα φυτικά εκχυλίσματα θαλάσσιων φυκιών κάνουν τα µαλλιά απαλά, πιο ελαστικά, ανθεκτικά και ευκολοχτένιστα.

Την εφάρμοσα σε λουσμένα μαλλιά, την άφησα 3-4 λεπτά και ξέβγαλα καλά.

 

 

 

 

SERUM (50ml / αναδόμηση )

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

Εµπλουτισµένο µε  αποστάγµατα  κίτρου και  πρωτεΐνη  µεταξιού, το serum Herboria MAX διεισδύει στα λέπια της τρίχας τρέφοντάς την. Οδηγεί στην αναδόμηση της τρίχας. Τα μαλλιά ξαναβρίσκουν τη λάμψη, τη ζωντάνια τους, το φυσικό τους όγκο. Αρκούν μερικές σταγόνες για άμεσο αποτέλεσμα.

Χαρίζει λάμψη, απαλότητα και ζωντάνια στα μαλλιά ενώ παράλληλα διατηρεί τον όγκο τους και αναδομεί τις άκρες.

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

 

Βρείτε την ιστοσελίδα της KYANA εδώ

Βρείτε την στο facebook εδώ

Ακολουθήστε την στο instagram

 

Γράφει η Βίκυ Φούκη