Μαλλιά

5 χτενίσματα για να είστε στην «τρίχα» όλη την ημέρα

Οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους και προσπαθούμε να σκαρφιστούμε τρόπους, για να περάσει όσο πιο… αναίμακτα γίνεται αυτή η σεζόν. Αέρινα φορέματα, λεπτά υφάσματα, εσπαντρίγιες, διακριτικό έως καθόλου μακιγιάζ και πολύ νερό είναι τα πρώτα που μας έρχονται στο μυαλό. Μέσα στη λίστα, όμως, πρέπει να προστεθούν και τα χτενίσματα, που θα μας βοηθήσουν να διανύσουμε τις ζεστές αυτές μέρες εύκολα, χωρίς ωστόσο να παιδευόμαστε πολλές ώρες μπροστά από τον καθρέφτη, ενώ ταυτόχρονα είναι ιδανικά για day-to-night εμφανίσεις στην πόλη ή το νησί. Υπάρχουν, λοιπόν, 5 συγκεκριμένα hairstyles, που μπορείτε να υιοθετήσετε, για να είστε απόλυτα κομψές και στιλάτες.

The french twist

l2240605.jpg

Εάν θέλετε να δώσετε μια γαλλική νότα στο στιλ σας παρά τη ζέστη που έχει έξω, μπορείτε να στραφείτε προς το λεγόμενο french twist, στο οποίο στην ουσία στριφογυρίζετε τα μαλλιά σας και τα πιάνετε επίσης ψηλά με μερικά τσιμπιδάκια ή φουρκέτες. Καλό είναι να χρησιμοποιήσετε ίδιου χρώματος με τα μαλλιά σας για περισσότερη αρμονία και ομοιομορφία στο χτένισμα. Τόσο απλό και τόσο φινετσάτο!

The low ponytail

90263380-196019415162676-111841437478970879-n.jpg

Image Source: @beautyheaven

Η αλογοουρά αποτελεί το νούμερο ένα χτένισμα για το καλοκαίρι -και όχι μόνο- κι εσείς δεν έχετε παρά να το επιλέξετε για κάθε είδους εμφάνισή σας. Μπορείτε να κάνετε την κλασική ψηλή, ενώ απόλυτα must και κομψή πρόταση είναι η χαμηλή, που μπορείτε όλες να δημιουργήσετε, ενώ πάει σε όλες. Για παράδειγμα, μπορείτε να πιάσετε τα μαλλιά σας χαμηλά, να στριφογυρίσετε γύρω από το λαστιχάκι μια τούφα για να μη φαίνεται και να προσθέσετε εκεί ένα hair clip. Έτοιμες!

The waves

miranda-kerr-hair.jpg

Το supermodel είναι ακόμη μια celebrity που προτιμάει τα day-to-night χτενίσματα, οπότε ο καλύτερος τρόπος για να τα πετύχετε είναι να κρατήσει σχεδόν ίσια τα μαλλιά της στο πάνω μέρος και κάτω να δημιουργήσει χαλαρές μπούκλες. Τόσο εύκολο που μπορείτε να το κάνετε και μόνες σας! Λίγη λακ κι ένα ψαλίδι μαλλιών μπορούν να γίνουν οι σύμμαχοί σας!

The crown

75156335-101502907966918-1606641409915467289-n.jpg

Image Source: @nikkilee901

Μπορεί να μην αποτελούν και το πιο εύκολο χτένισμα αλλά οι πλεξίδες θα πρωταγωνιστήσουν το φετινό καλοκαίρι, αφού δίνουν άποψη ακόμη και στο πιο απλό σύνολο. Λίγη περισσότερη αγάπη και προσοχή αξίζει να δώσουμε στα crown braids που πλαισιώνουν το κεφάλι και στέκονται σαν… στέμμα. Τόσο αέρινο, φρέσκο και chic που μάλλον θα το κάνετε κάθε μέρα. Εάν μάλιστα δεν μπορείτε να το πετύχετε μόνες σας, τότε μπορείτε να ζητήσετε από μια φίλη σας να το φτιάξει. Από την άλλη, βέβαια, μπορείτε να αρκεστείτε και σε άλλα είδη πλεξίδων, όπως γαλλικές ή ψαροκόκαλο. Ένα χτένισμα ιδανικό για όλες τις ώρες!

The half bun

hailey-baldwin-at-amfar-gala-2018-in-new-york-02-07-2018-13.jpg

Μπορεί να έχετε κοντό μήκος στα μαλλιά σας, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δοκιμάσετε να πιάσετε τα μισά μαλλιά σας σε έναν κότσο αφήνοντας τα υπόλοιπα ελεύθερα κάτω. Για να πάτε ένα βήμα παραπέρα το hairstyle σας, μπορείτε να το συνδυάσετε με μια πλεξίδα στην κορυφή του κεφαλιού σας, όπως αυτή της Hailey Bieber. Για να τα στερεώσετε καλό είναι να χρησιμοποιήσετε ένα λαστιχάκι ίδιας απόχρωσης με τα μαλλιά σας, ενώ εάν θέλετε να πετύχετε ένα πιο funky αποτέλεσμα, πείτε «ναι» στα υπερμεγέθη scrunchies που θα τραβήξουν όλη την προσοχή στο χτένισμά σας.

 

 

 

 

 

 

Πηγή:https://glow.gr/,Πηγή φωτογραφίας:https://www.enimerotiko.gr/