Νύχια

White Nails: To μανικιούρ που επιλέγουν Victoria Beckham και Rihanna

Διακριτικό και υπέρκομψο, ταιριάζει με όλα μας τα σύνολα, ενώ αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το καλοκαιρινό μας μαύρισμα.
Νύχια: Όπως σε κάθε αρχή καλοκαιριού, έτσι και σε αυτή, ενθουσιαστήκαμε πολύ με τις νέες προσθήκες στα nail trends, δοκιμάζοντας από παστέλ, μέχρι bubblegum και νέον αποχρώσεις. Ωστόσο, όσο και αν αγαπήσαμε το ευφάνταστο nail art, υπάρχει πάντα ένα χρώμα που θα υπερτερεί, για τον απλό λόγο ότι δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα.

Ο λόγος φυσικά για το λευκό. “White nails for summer”, έγραψε η Victoria Beckham σε φωτογραφία στο Instagram, όπου φαίνονται τα λευκά της νύχια, και μας θύμισε πόσο ωραία αναδεικνύει το λευκό το καλοκαιρινό μας μαύρισμα, ενώ μπορεί κάλλιστα να γίνει και ιδανική βάση για να δοκιμάσετε πρωτότυπα σχέδια και ιδέες.

 


©Instagram @victoriabeckham

Διακριτικό και υπέρκομψο, ταιριάζει με όλα μας τα σύνολα, μίνιμαλ ή πιο εκκεντρικά, όπως το φόρεσε και η Rihanna. Με φούξια φούτερ, πολύχρωμο κολάν και λάιμ πέδιλα από τη συνεργασία Fenty x Amina Muaddi, η γνωστή τραγουδίστρια τόνισε τα πόδια της με μία γλυκιά απόχρωση του λευκού που λατρέψαμε.

 

View this post on Instagram

#codeword: green FENTY.com @fenty x @aminamuaddi

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Ακολουθούν τα αγαπημένα μας λευκά βερνίκια:


©Chanel

Le Vernis Longwear Nail Colour (711 – Pure White), Chanel


©OPI

Nail Lacquer (Alpine Snow), OPI 


©Essie

Essie Color (01 – Blanc), Essie


©Sephora Collection

Color Hit (02 – Under The Covers), Sephora Collection

Πηγή:https://vogue.gr/