Μόδα

Μοναδικά γυναικεία καπέλα για προστασία και στυλ μαζί!

Τα καπέλα όχι μόνο σε προστατεύουν αλλά αποτελούν πολύ σημαντικό αξεσουάρ για την εμφάνιση σου. Είναι και από τις καλύτερες λύσεις για αυτές τις μέρες όπου τα μαλλιά σου δε θέλουν να συνεργαστούν μαζί σου και να δείχνουν ωραία.

Πέρα από τα κλασσικά τεράστια ψάθινα καπέλα παραλίας ή τα καπέλα τύπου jockey, έχουμε να σου προτείνουμε μερικές πιο πρωτότυπες ιδέες για καπέλο φέτος το καλοκαίρι. Ρίξε λοιπόν μια ματιά και αναβάθμισε το στυλ σου με ένα από τα παρακάτω καπέλα!

Πλεκτό γυναικείο καπέλο για το καλοκαίρι 2020

 

μπεζ πλεκτό καπέλο γυναικείο πλεκτό καπέλο bucket

 

Τα πλεκτά αξεσουάρ είναι κορυφαία τάση για το 2020. Έτσι, ένα πλεκτό καπέλο φέτος το καλοκαίρι θα απογειώσει την εμφάνιση σου. Μπορείς να το φορέσεις στη παραλία αλλά και στις πρωινές σου βόλτες στη πόλη ή το νησί!

Δες επίσης: Τα must χρώματα που κυριαρχούν τώρα

Γυναικείο bucket hat!

bucket hat γυναικείο γυναικείο καπέλο για το καλοκαίρι

Τα bucket hats είναι η μόδα των 90′ που ή θα λατρέψεις ή θα μισήσεις. Έχουν επανέλθει στο προσκήνιο και αποτελούν κορυφαίο trend της σεζόν τόσο στις γυναίκες όσο και στους άντρες για αυτό και φέτος θα δεις πολλούς και πολλές να τα φοράνε. Προτίμησε τα για έναν πιο oldschool-vintage αέρα στην εικόνα σου!

Δες επίσης: 10 φορέματα Η&Μ όλα κάτω από €30

Καπέλο του τέννις!

γυναικείο καπέλο σε στυλ τέννις καπέλο σε στυλ τέννις

Τα καπέλα του τέννις μπορεί να μη καλύπτουν ολόκληρο το κεφάλι, είναι όμως πιο δροσερά. Δίνουν στυλ και άποψη, προτίμησε τα όμως για λίγη ώρα στον ήλιο καθώς το επιθυμητό είναι να είσαι ολόκληρη προστατευμένη!

Ψάθινο γυναικείο καπέλο με διακοσμητικό μαντήλι!

ψάθινο καπέλο με κορδέλα κορδέλα σε ψάθινο καπέλο

Τι πιο όμορφο από ένα ψάθινο καπέλο με ένα μεταξωτό μαντήλι γύρω του; Αυτό το διαχρονικό στυλ είναι τέλεια επιλογή για γυναίκες με πιο κλασσική και κομψή αισθητική. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη κορδέλα από το καπέλο και για τα μαλλιά σου ή στη μέση σου ως ζώνη!

 

 

 

 

 

Πηγή:ediva.gr,Πηγή φωτογραφίας;https://www.thes.gr/