Νύχια

Εντυπωσιακές ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου!

Και ποια γυναίκα δε θέλει ένα εντυπωσιακό μανικιούρ με ένα ξεχωριστό σχέδιο πέρα από τα συνηθισμένα; Το ediva.gr έχει συγκεντρώσει 5 διαφορετικές κατηγορίες με 15 συνολικά μοναδικά σχέδια που μπορείς να διαλέξεις για τα νύχια σου. Πάρε έμπνευση από τα παρακάτω σχέδια για το επόμενο μανικιούρ σου. Όλα μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε στυλ γυναίκας!

15 Όμορφα σχέδια για τα νύχια σου!

1. Μοντέρνα νύχια με animal prints!

νύχια με σχέδιο αγελάδας καφέ μαύρα λεοπάρ νύχια ασπρόμαυρα νύχια ζέβρα

Τα animal prints στα νύχια είναι πολύ μοντέρνα και μπορούν πραγματικά να απογειώσουν το look σου. Πέρα από τα λεοπάρ νύχια ή το μανικιούρ ζέβρα μπορείς να δοκιμάσεις και πιο πρωτότυπα μοτίβα όπως σχέδια με μοτίβο αγελάδα, καμηλοπάρδαλη ή φίδι. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα πραγματικά χρώματα του κάθε print ή να διαλέξεις μια ασπρόμαυρη παραλλαγή τους που είναι πιο διακριτική και μοντέρνα!

2. Δίχρωμα νύχια με όμορφους συνδυασμούς χρωμάτων!

nude άσπρα νύχια μοβ κόκκινα νύχια μανικιούρ ροζ κόκκινα δίχρωμα νύχια

Εάν το στυλ σου είναι πιο κομψό και minimal μπορείς να δοκιμάσεις τα απλά δίχρωμα νύχια. Είτε μισά μισά είτε με γεωμετρικά σχέδια είτε με πιο αφηρημένα σχέδια, δύο όμορφα συνδυασμένα χρώματα είναι αρκετά για ένα εντυπωσιακό μανικιούρ. Διάλεξε αποχρώσεις που ταιριάζουν μεταξύ τους και δημιουργούν ωραία αντίθεση όπως για παράδειγμα το ροζ με το κόκκινο!

3. Καλοκαιρινό μανικιούρ με έμπνευση από τη θάλασσα!

διακριτικό μανικιούρ σχέδιο στα νύχια με έμπνευση από τη θάλασσα όμορφο μανικιούρ θάλασσα

Μια τέλεια ιδέα για καλοκαιρινό μανικιούρ είναι τα νύχια με έμπνευση από τη θάλασσα. Ειδικά τα σχέδια που αναπαριστούν το κύμα της θάλασσας είναι τόσο μοναδικά και καλοκαιρινά που θα τα λατρέψεις. Το λευκό και το γαλάζιο σε αυτό το υπέροχο σχέδιο είναι τέλεια για το καλοκαιρινό σου μανικιούρ το 2020!

4. Ιδέες για γοργονέ νύχια!

νύχια με σχέδιο γοργόνας νύχια γοργόνα γοργονέ νύχια

Τα γοργονέ νύχια είναι για εσένα που αγαπάς τα λίγο πιο χαριτωμένα, κοριτσίστικα σχέδια στα νύχια. Πρόσθεσε glitter για νύχια υπερπαραγωγή που θα τραβάνε τα βλέμματα. Εναλλακτικά μπορείς να διατηρήσεις ένα πιο διακριτικό στυλ με πιο ουδέτερα χρώματα και λιγότερη λάμψη!

5. Όμορφα γοργονέ νύχια!

νύχια ουρανός μανικιούρ γαλαξίας μανικιούρ με σύννεφα

Ο ουρανός με τα μοναδικά χρώματα, τα σύννεφα και τα αστέρια μπορεί επίσης να αποτελέσει έμπνευση για το επόμενο μανικιούρ σου. Διάλεξε τα αγαπημένα σου χρώματα για τη βάση στα νύχια σου και πρόσθεσε όμορφα ουράνια σχέδια. Θα έχεις ένα πολύ ιδιαίτερο μανικιούρ που θα ξεχωρίζει!

 

 

 

 

 

 

Πηγή:https://www.ediva.gr/